Cosmote TV στο εξωτερικό?

Re: ΟΤΕ TV στο εξωτερικό?

Γεια σας και απο εμενα.
Μενω στην Ελβετια και θελω να βαλω ΟΤΕ Tv.
Το φορουμ με εχει βοηθησει πολύ και εχω καταληξει οτι θα ειμαι οκ με ενα πιατο 70-80εκ (απο οτι βλεπω ειμαι οριακα μεσα στη δεσμη).

Οι αποριες μου ειναι οι εξης:
1) Bλεπω οτι ο οτε πλεον στελνει εναν hybrid αποκωδικοποιητη ο οποιος θα συνδεεται και στο μοντεμ. Πιστευετε οτι θα εχουμε θεμα οι του εξωτερικού με αυτο? Θα βλεπει μηπως IP εξωτερικού και θα μπλοκαρει? εαν ναι, ξερει καποιος αν μπορει να χρησιμοποιηθει και χωρις ιντερνετ?
2) Θα κανω καινουρια συνδρομη. Πρεπει να ενεργοποιησω τον αποκωδικοποιητη ελλαδα? Και αν ναι, σκεφτομαι να παρω μονο τον αποκωδικοποιητη χωρις πιατο (θα αγορασω απο εδω πιατο), πως θα μπορεσω να τον ενεργοποιησω ελλαδα χωρις πιατο?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!

Για το 1) σίγουρα δουλεύει και χωρίς σύνδεση στο Internet.... τον έχω και δουλεύει έτσι στο σπίτι μου
για το 2) δεν είναι υποχρεωτικικό να τον ενεργοποιήσεις Ελλάδα, απλά βάλτον στην μπρίζα να βεβαιωθείς ότι ανάβει. Βέβαια θα μπορούσες να τον ενεργοποιήσεις στο σπίτι κάποιου φίλου όπως προτάθηκε παραπάνω για να είσαι 100% σίγουρος.

Απάντηση: ΟΤΕ TV στο εξωτερικό?

Το ιντερνετ το αγνοείς,δεν υπάρχει καθόλου στο εξωτερικό.Δεν θα σε επηρεάσει.
Αρχική ενεργοποίηση κάρτας θα πρέπει να γίνει στην Ελλάδα!Συγγενής,κάποιος φίλος ίσως?

Αν ειναι δυνατόν, ας γινει Ελλάδα. Ωστόσο δεν ειναι απαραιτητο (σε αντιθεση με τη νοβα, η οποια απαιτεί να σε καλέσουν πίσω σε σταθερό). Η ενεργοποιηση γινεται απο οπουδηποτε. Καλεις στην εξυπηρετηση απο voip/skype και ενεργοποιειται αμεσα.

Δεν χρειάζετε να καλέσεις καν, εάν περιμένεις μερικές ώρες η ενεργοποίηση θα κατέβει αυτόματα

Δεν χρειάζετε να καλέσεις καν, εάν περιμένεις μερικές ώρες η ενεργοποίηση θα κατέβει αυτόματα

σωστά. Ετσι εκανα εγώ.

Re: Απάντηση: ΟΤΕ TV στο εξωτερικό?

Το ιντερνετ το αγνοείς,δεν υπάρχει καθόλου στο εξωτερικό.Δεν θα σε επηρεάσει.
Αρχική ενεργοποίηση κάρτας θα πρέπει να γίνει στην Ελλάδα!Συγγενής,κάποιος φίλος ίσως?

εμενα ολλανδία μου δουλεύει κανονικά με internet ο combo. Δηλαδή αν χάσω ένα match μπορώ να πάω πίσω στο epg και να το δω μέσω internet!

Παιδιά εννοείται οτι μπορεί να δουλέψουν οι υβριδικές υπηρεσίες, για να δουλέψουν χρειάζονται μια παροχή Ίντερνετ ώστε να μπορούν να πάρουν και να στείλουν δεδομένα. Αυτό μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε πάροχο στην Ελλάδα αλλά και εκτός αυτής. Μην μπερδεύεται την υβριδική υπηρεσία με την IPTV του OTE ειναι εντελώς άλλο πράγμα.

Θα υπέθετα ωστώσο ότι θα έχουν μπλοκάρει τις IP του εξωτερικού αφού επισήμως απαγορεύεται. Είναι πολύ θετικά νέα ότι ακόμα δεν το έχουν κάνει.

Re: Απάντηση: ΟΤΕ TV στο εξωτερικό?

εμενα ολλανδία μου δουλεύει κανονικά με internet ο combo. Δηλαδή αν χάσω ένα match μπορώ να πάω πίσω στο epg και να το δω μέσω internet!

Παιδια, σας ευχαριστω ολους και σορρυ για την καθυστερημενη απαντηση αλλα ημουν διακοπες Ελλαδα (που πηρα και τον αποκωδικοποιητη).
Περιμενω να ερθει ο τεχνικος τωρα να μου βαλει το πιατο και μολις το συνδεσω ελπιζω να δουλευουν ολα.

Κωστα, αυτο που λες ειναι πολύ καλό! Δηλαδη για να επιβεβαιωσω το εχεις βαλει κανονικα στο router και δεν σου σου εχουν μπλοκαρει τιποτα, παρολο που εισαι εξωτερικο. Υποθετω πως δεν εχεις βαλει καποιο VPN σωστα? (λογικα θα επρεπε να ειναι στο επιπεδο του ρουτερ, κατι που δεν ξερω καν αν γινεται)
Για να ειμαι ειλικρινης, δεν ηθελα καν να το ρισκαρω μηπως το εβλεπαν και μπλοκαραν κατευθειαν την καρτα αλλα αμα λες εσυ οτι δουλευει ολλανδια, θα ηταν καλη φαση και το replay tv.

Σας ευχαριστω και παλι ολους.

Παιδιά μια ερώτηση έχω γιατί κοντεύω να τρελαθώ. Είμαι Ολλανδία και έχω βάλει 80cm πιάτο. Στοχεύω χωρίς πεδιόμετρο, και βλέπω 100% / 100% στον OTE1 transponder. Και πιάνω μόνο Βουλή! Όλα τα άλλα κανάλια μου λέει πάτα i kai ? λες και δεν τα έχω στη συνδρομή μου. Τα νούμερα για το Βουλοκάναλο είναι αυτά που περιμένω από Eutelsat 9 (12053, 27500 2/3), άρα κοιτάω το σωστό δορυφόρο απο ότι καταλαβαίνω. Καμιά ιδέα?

Δοκιμασε να αλλαξεις transponder μηπως.

Δεν έχω καταφέρει να βρώ σήμα στον 2. Υπάρχει περίπτωση απενεργοποίησης της κάρτας?

οχι. ενεργοποιημενη ή όχι, θα επρεπε να κατεβαζεις τα καναλια.

Παιδιά έχουμε αίσιο τέλος. Δοκίμασα άλλα transponders και βρήκα μερικά που κλείδωναν, όπως και το ΟΤΕ1 που είχα το θέμα. Τελικά έβαλα το ΟΤΕ10 αλλά δεν έβγαζε ΟΚ για να το αποθηκεύσω. Περίμενα κάνα λεπτό και μετά έβγαλε και το ΟΚ. Όλα καμπάνα, και έχω και καλύτερα νούμερα από ότι είχα στην Ελλάδα (τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει να βρέχει πάλι...). Σας ευχαριστώ όλους όσους ασχοληθήκατε και ελπίζω η εμπειρία μου να βοηθήσει και άλλους στο μέλλον. Καλή θέαση!

εγω μενο εξοτερικο *γερμανια* και βλεπο τα καναλια OTETV μεσο δορυφορικό πιάτο.

Τορα αλλα στο καινουριο διαμεριζμα δεν επιτρεπετε πιατο.

Μπορουμε να δουμε τα καναλια πρακατο μεσου IPTV σαν σινοδροιτης?

Last edited by a moderator:

Όχι, εκεί που βρίσκεσαι, μόνο δορυφορικά μπορείς να δεις το πακέτο.

Last edited by a moderator: