Re: ΟΤΕ TV στο εξωτερικό?
Για το 1) σίγουρα δουλεύει και χωρίς σύνδεση στο Internet.... τον έχω και δουλεύει έτσι στο σπίτι μου
για το 2) δεν είναι υποχρεωτικικό να τον ενεργοποιήσεις Ελλάδα, απλά βάλτον στην μπρίζα να βεβαιωθείς ότι ανάβει. Βέβαια θα μπορούσες να τον ενεργοποιήσεις στο σπίτι κάποιου φίλου όπως προτάθηκε παραπάνω για να είσαι 100% σίγουρος.
Γεια σας και απο εμενα.
Μενω στην Ελβετια και θελω να βαλω ΟΤΕ Tv.
Το φορουμ με εχει βοηθησει πολύ και εχω καταληξει οτι θα ειμαι οκ με ενα πιατο 70-80εκ (απο οτι βλεπω ειμαι οριακα μεσα στη δεσμη).
Οι αποριες μου ειναι οι εξης:
1) Bλεπω οτι ο οτε πλεον στελνει εναν hybrid αποκωδικοποιητη ο οποιος θα συνδεεται και στο μοντεμ. Πιστευετε οτι θα εχουμε θεμα οι του εξωτερικού με αυτο? Θα βλεπει μηπως IP εξωτερικού και θα μπλοκαρει? εαν ναι, ξερει καποιος αν μπορει να χρησιμοποιηθει και χωρις ιντερνετ?
2) Θα κανω καινουρια συνδρομη. Πρεπει να ενεργοποιησω τον αποκωδικοποιητη ελλαδα? Και αν ναι, σκεφτομαι να παρω μονο τον αποκωδικοποιητη χωρις πιατο (θα αγορασω απο εδω πιατο), πως θα μπορεσω να τον ενεργοποιησω ελλαδα χωρις πιατο?
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!
Για το 1) σίγουρα δουλεύει και χωρίς σύνδεση στο Internet.... τον έχω και δουλεύει έτσι στο σπίτι μου
για το 2) δεν είναι υποχρεωτικικό να τον ενεργοποιήσεις Ελλάδα, απλά βάλτον στην μπρίζα να βεβαιωθείς ότι ανάβει. Βέβαια θα μπορούσες να τον ενεργοποιήσεις στο σπίτι κάποιου φίλου όπως προτάθηκε παραπάνω για να είσαι 100% σίγουρος.