Cosmote TV στο εξωτερικό?

Το έκανα και εγώ εν μέσο προβλημάτων.

View attachment 135081

Μετά το πιο πάνω κόλλησε για 1 ώρα στην πιο κάτω εικόνα.

View attachment 135082

Μετά από πολλές δοκιμες σκέφτηκα ότι ίσως να ήταν η σύνδεση στο internet και πέρασα ethernet απευθείας από το modem έκανα restart και δούλεψε.
Το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορες βρίσκω μαύρη εικόνα και πρέπει να το κάνω restart από το κουμπάκι πίσω.
Y πάρχει τρόπος να τον κάνω να μην είναι σε λειτουργία Hybrid?

Καλησπέρα κι από εμένα!

Έχω το 3play με full pack Cosmote TV και λόγω του ότι μετακομίζω στο εξωτερικό σκέφτομαι να κρατήσω μόνο τα κανάλια και να καταργήσω Internet και τηλέφωνο.
Ξέρετε αν θα έχω κάποιο πρόστιμο για το downgrade?

Αν εισαι εντος δεσμευσης θα υπάρχει σιγουρα προστιμο. Ωστόσο εχω την εντυπωση πως δεν περναει σαν downgrade, αλλα σαν ακυρωση και δημιουργια νεου λογαριασμου.

Απάντηση: Re: Cosmote TV στο εξωτερικό?

Αν εισαι εντος δεσμευσης θα υπάρχει σιγουρα προστιμο. Ωστόσο εχω την εντυπωση πως δεν περναει σαν downgrade, αλλα σαν ακυρωση και δημιουργια νεου λογαριασμου.
Αυτό που λες. Θα έχω πρόστιμο 120 ευρώ και μετά θα χρεωθώ ως μη πελάτης ΟΤΕ και θα χάσω και την προσφορά που είχα στα 45 ευρώ το μήνα.
Μόνο για TV θα πάει στα 32 ευρώ.

Καλησπέρα.Θα ήθελα να κάνω κι εγω την ερώτηση μου καθώς δεν γνωρίζω και πολλά.Σκέφτομαι να κάνω συμβόλαιο cosmote tv μεσω δορυφόρου.Αυτην την στιγμή είμαι Ελλάδα.Το καλοκαίρι όμως θα μετεγκατασταθώ Γερμανία.Θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες εκεί?Θα μπορώ να βλέπω όλα τα κανάλια που έχει το cosmote tv?Ευχαριτσώ πολύ...

Ναι, θα μπορεις να χρησιμοποιεις ολες τις υπηρεσιες χωρις κανενα προβλημα.
Τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα θεμα.

Καλησπέρα.Θα ήθελα να κάνω κι εγω την ερώτηση μου καθώς δεν γνωρίζω και πολλά.Σκέφτομαι να κάνω συμβόλαιο cosmote tv μεσω δορυφόρου.Αυτην την στιγμή είμαι Ελλάδα.Το καλοκαίρι όμως θα μετεγκατασταθώ Γερμανία.Θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες εκεί?Θα μπορώ να βλέπω όλα τα κανάλια που έχει το cosmote tv?Ευχαριτσώ πολύ...

Καλωσορισες στο φορουμ. Ναι φυσικά, αρκεί στην κατοικια σου να επιτρεπουν κατοπτρο στο μπαλκόνι και φυσικά αυτό να κοιτά στον νότο. Καλή αρχή να έχεις και καλή επιτυχια.

Καλωσορισες στο φορουμ. Ναι φυσικά, αρκεί στην κατοικια σου να επιτρεπουν κατοπτρο στο μπαλκόνι και φυσικά αυτό να κοιτά στον νότο. Καλή αρχή να έχεις και καλή επιτυχια.

Αυτό που λέει ο kostikos είναι πολύ σημαντικό, καθώς σε πολλές κατοικίες δεν αφήνουν να έχεις πιάτο (όπως δυστυχώς και στην δικιά μου). Τουλάχιστον έχω συνδέσει τον δέκτη με το Ίντερνετ και βλέπω το ζωντανό πρόγραμμα με 1-2 λεπτά καθυστέρηση (μέσω replay tv, σε SD ανάλυση και για όσα κανάλια είναι στο replay tv, αλλά από το τίποτα καλό είναι και αυτό. Συνήθως βλέπω αθλητικά και καλύπτομαι. Επίσης το Cosmote TV Plus λειτουργεί κανονικά και βλέπω ταινίες και σειρές σε HD)

Αυτό που λέει ο kostikos είναι πολύ σημαντικό, καθώς σε πολλές κατοικίες δεν αφήνουν να έχεις πιάτο (όπως δυστυχώς και στην δικιά μου). Τουλάχιστον έχω συνδέσει τον δέκτη με το Ίντερνετ και βλέπω το ζωντανό πρόγραμμα με 1-2 λεπτά καθυστέρηση (μέσω replay tv, σε SD ανάλυση και για όσα κανάλια είναι στο replay tv, αλλά από το τίποτα καλό είναι και αυτό. Συνήθως βλέπω αθλητικά και καλύπτομαι. Επίσης το Cosmote TV Plus λειτουργεί κανονικά και βλέπω ταινίες και σειρές σε HD)

Δηλαδή έχεις συνδέσει τον αποκωδικοποιητή με το router ενώ δεν έχεις δορυφορικό πιάτο; Αν κατάλαβα καλά.

Να προσθέσω μια μικρή λεπτομέρεια ότι η ενεργοποίηση του αποκωδικοποιητή πρέπει να έχει γίνει από πριν συνδεδεμένος με δορυφορική κεραία και ότι ΔΕΝ πρέπει ποτέ να γίνει επαναφορά των εργοστασικών ρυθμίσεων γιατί τότε διαγράφονται τα κανάλια και το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να ψάξει δορυφορική κεραία για να κατεβάσει τις λίστες των καναλιών. Όταν δεν βρει, δεν θα υπάρχουν τα κανάλια μέσα και έτσι δεν θα λειτουργεί το replay (σε αντίθεση με το on demand)

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Cosmote TV στο εξωτερικό?

Δηλαδή έχεις συνδέσει τον αποκωδικοποιητή με το router ενώ δεν έχεις δορυφορικό πιάτο; Αν κατάλαβα καλά.

Ακριβώς. Αν και όπως αναφέρει ο AnDAs, τον αποκωδικοποιητή τον είχα προηγουμένως στην Ελλάδα συνδεδεμένο με δορυφορική κεραία και είχε αποθηκευμένα τα κανάλια.

Πάντως εγώ ψάχνω και την παρακάτω λύση. Αγορά Κεραίας ' Selfsat H50D' Που έχω ακούσει σε καλύπτει πλήρως.

Re: Απάντηση: Cosmote TV στο εξωτερικό?

Πάντως εγώ ψάχνω και την παρακάτω λύση. Αγορά Κεραίας ' Selfsat H50D' Που έχω ακούσει σε καλύπτει πλήρως.

Όντως αυτή η κεραία είναι πολύ καλή λύση.

Στην Γερμανία, από όσο ξέρω, το θέμα είναι το πιάτο ή η κεραία να μην προεξέχει από το μπαλκόνι. Αν δεν προεξέχει δεν έχεις πρόβλημα νομίζω. Αν δεν έχεις μπαλκόνι δεν μπορείς να βάλεις καν το Selfsat H50D νομίζω. Δεν είμαι σίγουρος πάντως, μην σε πάρω στον λαιμό μου.

Στην Γερμανία, από όσο ξέρω, το θέμα είναι το πιάτο ή η κεραία να μην προεξέχει από το μπαλκόνι. Αν δεν προεξέχει δεν έχεις πρόβλημα νομίζω. Αν δεν έχεις μπαλκόνι δεν μπορείς να βάλεις καν το Selfsat H50D νομίζω. Δεν είμαι σίγουρος πάντως, μην σε πάρω στον λαιμό μου.
Εγώ Λονδίνο μένω . Κάποια που γνωρίζει σίγουρα ;

H H50D ειναι η selfsat με το μεγαλύτερο gain στα 36dBi. Αυτο αντιστοιχεί χοντρικά σε 85εκ παραβολικό κατοπτρο, οποτε ναι θα δουλεψει, όποιο πακετο ελληνικου ενδιαφεροντος και αν παρεις.

H H50D ειναι η selfsat με το μεγαλύτερο gain στα 36dBi. Αυτο αντιστοιχεί χοντρικά σε 85εκ παραβολικό κατοπτρο, οποτε ναι θα δουλεψει, όποιο πακετο ελληνικου ενδιαφεροντος και αν παρεις.

Ευχαριστώ πολύ

yianniskyr, εάν τελικά προβείς σε αυτήν την λύση με το Selfsat H50D , πες μας εντυπώσεις , αν σε άφησαν να το τοποθετήσεις και που το τοποθέτησες κτλ κτλ.