Cosmote TV στο εξωτερικό?

Καλημέρα σας.Κι αν έχουμε το πιάτο απο Ελλάδα?Πως γίνεται?Αγοράζουμε απο Ελλάδα την κεραία Selfsat H50D?ή απο Γερμανία παράδειγμα?Κι εφόσον αγοραστεί απο Γερμανία, θα δουλέψει κανονικά με όλα τα προγράμματα του πακέτου?

Το πιάτο της Ελλάδας το αφήνεις εκεί που είναι και αγοράζεις την κεραία από την Γερμανία που λογικά θα την βρεις φθηνότερη από ότι στην Ελλάδα (έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον.) Από εκεί και πέρα θα δεις στο διαμέρισμα σου εκεί τον χώρο για το που θα την τοποθετήσεις.

Κάτοικος εξωτερικού κι εγώ ενδιαφέρομαι για cosmote tv. Γνωρίζετε αν υπάρχει η δυνατότηττα εξόφλησης λογαριασμού μέσω κάρτας ξένης τράπεζας;

Re: ΟΤΕ TV στο εξωτερικό?

την εχω κανει εγω απο τη στιγμη που γινοταν με sms...παραπανω απο ενα μηνα σχεδον και μεχρι στιγμης ολα οκ...βεβαια ο παροχος ειναι cyta που εχει κ Ελλαδα

Δηλαδη εστειλεσ τα sms απο κει που εισαι, και ακολουθησες τις οδηγιες και ολα καλά; Το εχεις συνδεσει απευθειας με το ρουτερ και δενε χεις προβλημα, ετσι;

Εγω μενω μονιμα εξωτερικο και δεν εχω κανενα προβλημα με την αναβαθμιση.
Ακομα και το replay tv δουλευει ρολοι!

Ενθαρυντικό αυτό. Θα το ψαξω τοτε...

Κάτοικος εξωτερικού κι εγώ ενδιαφέρομαι για cosmote tv. Γνωρίζετε αν υπάρχει η δυνατότηττα εξόφλησης λογαριασμού μέσω κάρτας ξένης τράπεζας;

Στην νοβα δυστυχως οχι. Κατι αντιστοιχο μου ειχαν απαντησει απο οτε. Ειχα ζητησει προπληρωμή κιολας, επισης δεν γινοταν.

Εδώ και χρόνια από το my cosmote πληρώνω τους λογαριασμούς που σε στέλνει σε αυτή την σελίδα πρακτικά.

Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο, αλλά συμβόλαιο κινητής cosmote μέσω του app το πληρώνω με κάρτα MasterCard του εξωτερικού χωρίς προβλημα

Αν το epayment site χρησιμοποιεί payment gateway κάποιας τράπεζας θεωρητικά δεν θα υπάρχει περιορισμός. Γενικότερα δεν πιστεύω να περιορίζουν κάπως τη χρήση των καρτών. Θυμίζω, δε μιλάμε για πάγια εντολή αλλά για ηλεκτρονική πληρωμή.

Καλημερα φιλε μου.
Εξοφλω χωρις κανενα προβλημα τον λογαριασμο μου μεσω της εφαρμογης της Cosmote για iOS και Android με ξενη MasterCard.
Αλλα πρεπει να φτιαξεις λογαριασμο.

Λογικα και μεσα απο τη σελιδα της Cosmote δεν θα εχεις κανενα προβλημα (εφοσον εχεις λογαριασμο), καθως χρησιμοποιειται το ιδιο συστημα πληρωμης.

Απάντηση: Re: Cosmote TV στο εξωτερικό?

γεια σας...ειμαι πρωτη φορα εδω και χρειαζομαι τα φωτα σας...
εχω υβριδικο δεκτη στο εξωτερικο και παρακολουθω Κοσμοτε μεσω δορυφορου.....αν τον συνδεσω και στο ιντερνετ θα λειτουργησει η θα μπλοκαρει λογο IP εξωτερικου.?
ευχαριστω προκαταβολικα..

Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV στο εξωτερικό?

εχω υβριδικο δεκτη στο εξωτερικο και παρακολουθω Κοσμοτε μεσω δορυφορου.....αν τον συνδεσω και στο ιντερνετ θα λειτουργησει η θα μπλοκαρει λογο IP εξωτερικου.?

Στην Γερμανία εμένα λειτουργεί κανονικά

Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV στο εξωτερικό?

Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Όλες οι αναφορές που έχουμε μέχρι στιγμής ειναι οτι η υπηρεσία λειτουργεί κανονικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Παιδιά υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να έχουμε την υπηρεσία Multiroom και στο εξωτερικό?
Πως ακριβώς θα δουλεύει?

Με την λογική που δουλεύει η υπηρεσία νομίζω ότι είναι η εφικτή η δυνατότητα να γίνει χρήση και στο εξωτερικό. Η λειτούργει είναι απλή όλοι οι δέκτες παίρνουν ένα καλώδιο από το πιάτο που έχουμε έξω, άρα αν έχουμε πιάτο με μονό LNB θα πρέπει να το αλλάξουμε με ένα Lnb που βγάζει 2 η τέσσερις εξόδους για να κατεβάσουμε έχτρα καλώδια για τους επιπλέον δέκτες, και από εκεί και πέρα όλοι η δέκτες συνδέονται μέσω καλωδίου utp στο τοπικό δίκτυο ιντερνέτ που έχουμε, στο router μας δηλαδή. Αυτό γίνετε ουσιαστικά για να δουλεύουν οι δέκτες κάτω από το ίδιο δίκτυο τους σπιτιού και να διασφαλιστεί ότι δεν τους έχουμε μοιράσει τον ένα στο εξοχικό μας τον άλλο στην μαμά μας και τον άλλο στην γιαγιά, με αποτέλεσμα να έχουμε 3 έχτρα δέκτες με 18 ευρώ σύνολο (6 ευρώ για κάθε δέκτη στο multiroom) που θα παίζουν full πακέτο που θα στοίχιζε σε άλλη περίπτωση 100 ευρώ και τους τρεις το μήνα. Το άνοιξα πολύ για να εξηγήσω όλη την διαδικασία ελπίζω να έγινα αντιληπτός. Άρα εν κατακλείδι αν ο μόνος περιορισμός είναι ότι πέφτουν οι έχτρα δέκτες στο τοπικό δίκτυο τους σπιτιού και αυτό είναι η μόνη προϋπόθεση χωρίς να υπάρχει εξωτερική παρέμβαση από τον OTE στο ρουτερ μας τότε θα παίζει άνετα και στο εξωτερικό. Λογικά μέχρι το καλοκαίρι που κυκλοφορήσει η υπηρεσία θα τα ξέρουμε όλα πιο αναλυτικά γιατί ακόμα ικασιες κάνουμε μιας και δεν έχουμε δει πρακτικά την υπηρεσία multiroom σε πλήρη λειτουργία.

δεν καταλαβα πως διασφαλιζεται οτι δεν το δινεις με ethernet σε τρια σπιτια?