Cosmote TV στο εξωτερικό?

δεν καταλαβα πως διασφαλιζεται οτι δεν το δινεις με ethernet σε τρια σπιτια?

Θεωρητικά πάντα και μιλώντας για την πλειοψηφία των χρηστών οι περισσότεροι έχουμε ένα ρουτερ στο σπίτι μας που δημιουργούμε το οικιακό μας δυκτιο, εκεί πάνω λοιπόν θα στηριχτεί η λειτουργία μέσω τοπικού δυκτιου. Τώρα εσυ σωστά ρωτάς αν εγώ στην πολυκατοικίας μου τραβήξω 200 μέτρα utp καλώδιο και μοιράσω ένα σε κάθε διαμέρισμα που θα καταλήγουν όλα σε ένα 16αρι switch που θα κουμπώνει στο router μου πως θα με εμποδίσουν να το κάνω αυτό? Λογικό ερώτημα, κατα αρχήν ξέρουμε οτι μόνο μέχρι τέσσερις έξτρα δέκτες μπορούν να μπουν στο multiroom βάση όσα δίνουν τώρα στους συνδρομητές μέσω ευρυζωνικής, και δεύτερον αυτά ειναι τα θέματα που ψάχνουν και τεσταρουν όλο αυτό το διάστημα και καθυστερεί να δωθεί η υπηρεσία, να είσαι σίγουρος οτι ειναι το ίδιο καχύποπτοι και αυτοί όσο και εμείς.

... και παραλληλα θα χρησιμοποιουν και το ιντερνετ του κατοχου ολοι οι υπολοιποι, δεν ξερω κατα ποσο θα το ηθελε καποιος

Εγώ πάντως θα το έβαζα σε όποιο δωμάτιο είχα ανάγκη.
Να τα μοιραζόμαστε με το γείτονα, είναι πλέον και ξεπερασμένο και βλακώδες.
Όταν φεύγω ΣΚ η διακοπές πέφτει ρελλες.
Θα μείνει ο γείτονας με το κοντρόλ στο χέρι.

Με αυτή την έννοια με ένα vpn θα μπορεί να μοιράζεται και εκτός σπιτιού οπότε προφανώς εκτός από το ip θα κοιτάζει και το χρόνο του latency μεταξύ των συσκευών

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα σε όλους !!! Είμαι νέος στο φόρουμ , σας γράφω από την Γαλλία (πείρα την απόφαση να φύγω και εγώ για ένα καλύτερο αυριο) . Γενικά ήθελα να πω ότι κατάφερα να βάλω Cosmote tv (αφου την ενεργοποιησα κανονικά στην πατρίδα μας) έβαλα 80cm πιάτο και όλα καλά . Το μόνο που φοβάμαι είναι να του βάλω Internet για τις υβριδικες υπηρεσίες. Είδα εδώ ότι γενικά κάποιοι το έχουν κάνει . Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω όσους το έχουν Ίδη κάνει, αν έχουν κανένα πρόβλημα ; εάν ειχαν καμιά επικοινωνία από τον εταιρεία? Γενικά φαίνεται να προσπαθεί να προσέχει η Cosmote (τουλάχιστον στο TV GO προσέχει πολύ. ) .
Ευχαριστώ πολύ εκ'των προτέρων.

Υ.Σ. : Τους λογαριασμούς τους πληρώνω κανονικά με την κάρτα της Γαλλίας ( και δεν εχω θέμα ).

Απο οτι έχουμε διαβάσει απο πολλούς φίλους του forum που ζουν στο εξωτερικό δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να χρησιμοποιούν τις υβριδικές υπηρεσίες της CosmoteTV στο εξωτερικό. Μεταξύ μας ειναι κοινό μυστικό και μέσα στον ίδιο τον OTE οτι υπάρχουν συνδρομητές που βλέπουν εκτός Ελλάδας, αλλά απο την στιγμή που παίρνουν την συνδρομή δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Να σε καλωσορίσω στο forum μας και να σου ευχηθώ καλή αρχή στην νέα σου ζωή στην Γαλλία. Οτι χρειαστείς είμαστε εδώ να σου λύσουμε όλες τις απορίες.

Αν μιλαμε για ενα διωροφο η τριωροφο σπιτι η 3 διαμερισματα δεν νομιζω οτι διασφαλιζεται.
Εχω δει multi room nova σε 2 σπιτια με αποσταση 60-70 μετρα.

Απο οτι έχουμε διαβάσει απο πολλούς φίλους του forum που ζουν στο εξωτερικό δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να χρησιμοποιούν τις υβριδικές υπηρεσίες της CosmoteTV στο εξωτερικό. Μεταξύ μας ειναι κοινό μυστικό και μέσα στον ίδιο τον OTE οτι υπάρχουν συνδρομητές που βλέπουν εκτός Ελλάδας, αλλά απο την στιγμή που παίρνουν την συνδρομή δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Να σε καλωσορίσω στο forum μας και να σου ευχηθώ καλή αρχή στην νέα σου ζωή στην Γαλλία. Οτι χρειαστείς είμαστε εδώ να σου λύσουμε όλες τις απορίες.

Ευχαριστώ πολύ και για το καλωσόρισμα και για τις ευχές σας . Και για την απάντηση. Γενικά ευχαριστώ πολύ για όλα .

Καλησπέρα. Έφερα κι εγώ το ΟΤΕ TV στο σπίτι μετά τις διακοπές του Πάσχα. Έβαλα χτες το βράδυ να δω κάτι απο το CosmoteTV Plus και μου φάνηκε να παίζει κανονικά. Σήμερα είναι ανέφικτο να παρακολουθήσω κάτι χωρίς να κάνω πρώτα λήψη. Έχω γραμμή 100άρα και όλα παίζουν σφαίρα. Είναι σύνηθες να παρουσιάζονται τέτοια προβλήματα στην υπηρεσία?

Απο ότι καταλαβαίνω ίσως να έχουν κάποιο πρόβλημα οι servers της Cosmote για τις streaming υπηρεσίες....

Παιδια καλησπερα απο την Σουηδια! Μετακομισα πριν ενα μηνα για δουλεια! Στην Ελλαδα εχω ενεργοποιημενο οτε τβ μεσω δορυφορου με hybrid δεκτη! Διαβασα το thread απλα θα ηθελα να ρωτησω αν θα εχω προβλημα στην Σουηδια αν το εχω μεσω ιντερνετ και οχι δορυφορικα;
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Προς το παρόν κανένα πρόβλημα. Για το μέλλον κανείς δεν ξέρει!

Καλώς ήρθες στο Forum μας.

Παιδια καλησπερα απο την Σουηδια! Μετακομισα πριν ενα μηνα για δουλεια! Στην Ελλαδα εχω ενεργοποιημενο οτε τβ μεσω δορυφορου με hybrid δεκτη! Διαβασα το thread απλα θα ηθελα να ρωτησω αν θα εχω προβλημα στην Σουηδια αν το εχω μεσω ιντερνετ και οχι δορυφορικα;

Valkommen. ΜΗ στηριχτεις σε αποκλειστική χρηση μεσω ιντερνετ. Αν χρειαστεις βοηθεια (εντος και εκτος δορυφορικών) επικοινωνησε μαζι μου. Καλή αρχή

Κανενα προβλημα στο εξωτερικο.
Ακομα κι αν υπαρξει θεμα στο μελλον, υπαρχει και το VPN ;)

Εννοείς να μην έχεις καθόλου κεραία συνδεδεμένη στον δέκτη? Αν εννοείς αυτό, τότε μπορείς να συνδέσεις τον δέκτη κανονικά στο Ιντερνετ , δεν θα βλέπεις το ζωντανό πρόγραμμα βεβαίως, αλλά θα μπορείς να δεις τις On Demand υπηρεσίες και το Replay TV.

Οποτε απ οτι καταλαβα live προγραμμα μονο με πιατο...σωστα;;;

Σωστά. Εγώ μιας και δεν μπορώ να βάλω πιάτο στην κατοικία μου, αναγκαστικά βολεύομαι με το Replay TV, σε SD και στην ουσία με κάποια δευτερόλεπτα καθυστέρηση με το live πρόγραμμα. Αλλά από το τίποτα... :P