CosmoteTV OTT - Kaonmedia KSTB6077 vs. Skyworth HY44G

Kαλησπέρα σας,
Τελικά κυκλοφορεί ο Skyworth?
Γιατί έγώ σε νέα συνδεση Δεκέμβριο 2021 και μου έστειλαν τον KAON KSTB6077

Ναι. Δεν έχει αντικατασταθεί ο Kaon, στέλνουν όποιον έχουν διαθέσιμο.

Παιδιά θα τρελαθώ, έχω ένα Nvidia shield και όλα μια χαρά σε 4K αγώνες της cosmote tv. Όταν τεστάρω το Skyworth hy 4415 όμως χάνω καρέ, δεν φαίνεται πολύ και γίνεται κάθε λίγα δευτερόλεπτα, είναι ωστόσο ενοχλητικό. Μόνο σε 4K. Αν κατεβάσω σε 1080p δεν χάνω καρέ. Έχω δοκιμάσει διάφορες ρυθμίσεις αλλά δεν αλλάζει κάτι. Τα fps drops γίνονται μόνο σε 4K και μόνο στον Skyworth. Έχω μια lg μοντέλο 2017, τα προφίλ εικόνας και οι ρυθμίσεις είναι ίδιες και στις δυο συσκευές.

Last edited:
Κάποιος με Skyworth Box που να κατεβάζει την εφαρμογή της Rakuten TV (όχι Viki) από το Play Store, καθώς στο παλιό box της Cosmote TV δεν είναι διαθέσιμο...

Πλεον ο Skyworth αναβαθμίστηκε σε Android Tv 12.
Κυριότερη αλλαγη η υποστήριξη Αντιστοίχησης Ρυθμου ανανεώσης απο την στιγμη που την υποστηρίζει ο Player ή η εφαρμογή...
Σε δοκιμη με Vimu δουλεψε αψογα σε 24αρι υλικό.

Τον δέκτης Skyworth HY4415, σε τι ανάλυση είναι καλύτερα νά τόν έχουμε?? σε 2160p ή 1080p?

Εάν έχεις καλή τηλεόραση, το ιδανικό είναι να γίνεται το upscale/deinterlacing στην τηλεόραση και όχι στο tv box.
Η αυτόματη εναλλαγή ανάλυσης και framerate βάσει περιεχομένου όμως δεν πρέπει να λειτουργεί σωστά. Το είχα δοκιμάσει με το VLC και δεν κατέβαινε στα 23.976 σε σχετικό υλικό.

Το πιο φωτεινή/σκοτεινή εικόνα δεν έχει να κάνει με την ανάλυση που στέλνει το box αλλά με το εάν είναι σε forced HDR το σήμα.

Καλημέρα στην παρέα.

Με δεδομένο το ότι η ποιότητα εικόνας της δορυφορικής Cosmote είναι επιεικώς απαράδεκτη σε 4Κ τηλεόραση, αξίζει να αλλάξω τον δορυφορικό μου πακέτο σε OTT και να πάρω τον Skyworth ή θα έχω το ίδιο αποτέλεσμα εικόνας εάν χρησιμοποιώ την εφαρμογή της Cosmote στο Shield μου;

Καλημέρα στην παρέα.

Με δεδομένο το ότι η ποιότητα εικόνας της δορυφορικής Cosmote είναι επιεικώς απαράδεκτη σε 4Κ τηλεόραση, αξίζει να αλλάξω τον δορυφορικό μου πακέτο σε OTT και να πάρω τον Skyworth ή θα έχω το ίδιο αποτέλεσμα εικόνας εάν χρησιμοποιώ την εφαρμογή της Cosmote στο Shield μου;
Και γιατί δεν βάζεις και την εφαρμογή στην τηλεόραση να βλέπεις και από εκεί; Ή σε άλλη τηλεόραση....

Είδα στο νήμα για την ποιότητα εικόνας της Cosmote ότι τα κανάλια Novasports μέσω Cosmote OTT σε LG τηλεοράσεις παίζουν ”zoomαρισμένα“, όποτε προς το παρόν απορρίπτεται καθώς την άλλη εβδομάδα παραλαμβάνω την G4.

Όποτε το δίλημμα είναι: παραμονή σε δορυφορική Cosmote και χρήση του Cosmote app στο shield ή μετατροπή σε OTT και χρήση του Skyworth σε 1080p50 με το upscale να γίνεται από την τηλεόραση;

Δυστυχώς στο νησί δεν υπάρχει κατάστημα Cosmote ή Γερμανός και αν κάνω την αλλαγή τηλεφωνικά, θα παραλάβω τον Skyworth με ΕΛΤΑ και ταυτόχρονα θα πρέπει να επιστρέψω τον δορυφορικό

Είδα στο νήμα για την ποιότητα εικόνας της Cosmote ότι τα κανάλια Novasports μέσω Cosmote OTT σε LG τηλεοράσεις παίζουν ”zoomαρισμένα“, όποτε προς το παρόν απορρίπτεται καθώς την άλλη εβδομάδα παραλαμβάνω την G4.

Όποτε το δίλημμα είναι: παραμονή σε δορυφορική Cosmote και χρήση του Cosmote app στο shield ή μετατροπή σε OTT και χρήση του Skyworth σε 1080p50 με το upscale να γίνεται από την τηλεόραση;

Δυστυχώς στο νησί δεν υπάρχει κατάστημα Cosmote ή Γερμανός και αν κάνω την αλλαγή τηλεφωνικά, θα παραλάβω τον Skyworth με ΕΛΤΑ και ταυτόχρονα θα πρέπει να επιστρέψω τον δορυφορικό
Παραμονή σε δορυφορικό και χρήση της εφαρμογής σε tv box.... Μην αλλάξεις το δορυφορικό γιατί τον χειμώνα που δεν θα έχεις ίντερνετ κάποια στιγμή θα τρέχεις....