Cowboys and Aliens

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: Cowboys and Aliens (2011)

Δε με νοιάζει τι λέτε, wilde στην μεγάλη οθόνη δε χάνεται και τετάρτη bonus για να κλάψω λιγότερο...

icon1.png

Τέτοια αναδουλειά έχει πέσει στο Hollywood ? O Craig μετά τον Bond είπε να κάνει την πρώτη ταινία που θα του πρότειναν?
(Μετά από το πρώτο μισάωρο .....την πήγα με διακοπές ...ff μέχρι το τέλος.....)

Μια χαρα sci-fi ταινιακι παντρεμένο με western. Όχι, δεν θα την ξαναδώ, αλλα για σπιτική προβολή ήταν "ταμάμ".

εμένα μου άρεσε πάντως, οταν κάτι το περιμένεις πολύ χάλια ειναι καλό :)

το δα σπτι και αν πω οτι δεν βαρεθηκα θα ταν ψεματα... η πιο ωραια σκηνη (εκτος απο οταν βγηκε απο την φωτια η εξωγιηνη ολιβια) ηταν οταν 0 70αρης φορντ καρφωσε τον εξωγιηνο με το δορυ πανω στο αλογο.... λες και ηταν ο αρθουρος πεντραγκον ροφλ

Εγώ νομίζω ήταν στυλάκι Indiana Jones με φοβερούς ηθοποιούς, τρελό μωρό ηρωϊδα και αντι για ναζί (που τους έχουμε βαρεθεί) βάλανε εξωγήινους (και πολύ κακούς μάλιστα)
Για το προβόλι και το home cinema να βαράει ειναι γ@μ@ τα εργάκια :)

Μ' αρεσε. Δεν περιμενα τιποτα περισσοτερο απο ενα
συνδιασμο cowboys και allien.
Αψογο στο ειδος και στο θεμα του. Πολυ καλη.

Μια χαρα sci-fi ταινιακι παντρεμένο με western. Όχι, δεν θα την ξαναδώ, αλλα για σπιτική προβολή ήταν "ταμάμ".
Ε ναι μωρε μια χαρα ηταν.
Η ιδια ταινια πριν 25χρονια θα αφηνε εποχη και θα την συζητούσαμε μεχρι σημερα.
Καλομαγειρεμενο B movie απο αυτα που την δεκαετία του 80 χαλούσαν κοσμο.
Σημερα βέβαια αλλες εποχες αλλα ας μην ξεχνιόμαστε.
Στο ειδος του και με αυτά που βλεπουμε τα τελευταία χρονια, αξιοπρεπέστατο ηταν.

τελικα οταν ξεκινας να δεις μια ταινια κ λες οτι θα σου βγει σιγουρη πατατα στο τελος παντα βγαινει καλυτερη!! λεω κ γω τι αλλη μ@@@@κια θα βγαλουν κ χει κ γνωστο καστινκ τελικα περασε το διωρο καλυτερα αποτι περιμενα! Οχι οτι θα τη ξαναβαλω δεν υπαρχει περιπτωση ειπαμε.....

Μέγιστη πατάτα. Μηδέν παντού.

Αν δεν έπαιζε η κουκλάρα Ολίβια, μάλλον θα το είχα σταματήσει μέσα στο πρώτο ημίωρο.