Cowboys and Aliens

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0

Οταν παιζει ο Χαρισον με καπελο εστω και cowboy ολα τα αλλα περιττευουν.

Πολυ σφιγμενος ο Λετονος Σαλεπιτζης και η κοπελα κουκλα.

Ο Rockwell η καλυτερη πινελια.

Πολυ καλη ταινια (για το ειδος της...). Αποδειξη γιατι μια ταινια εκτος απο σκηνοθετη καλο (μου αρεσε πολυ ο Φαβρο...) και καλο μπατζετ θελει και σταρς.

Όντως, πολύ μέτρια η ταινία. Η υπόθεση δεν στέκει με τίποτα, απ' τους ηθοποιούς περίμενα κάτι παραπάνω.
Ούτε το τέλος μου άρεσε.

Όντως, πολύ μέτρια η ταινία. Η υπόθεση δεν στέκει με τίποτα, απ' τους ηθοποιούς περίμενα κάτι παραπάνω.
Ούτε το τέλος μου άρεσε.

Δηλαδή εσυ βλέποντας ταινία με τέτοιο τίτλο περίμενες να στέκει η υπόθεση; :p

Για χαβαλέ καλή ήταν.

Ούτε το τέλος μου άρεσε.

Τι ηθελες να γινει στο τελος ?

return of the Jedi ηταν κανονικα .

Από το τίτλο καταλάβαινες ότι κάτι δεν θα "κολλούσε " στην ταινία.
Πέριμενα από τα "ονόματα" που έπαιζαν καλύτερο αποτέλεσμα.

Τα ''ονόματα'' πάντως μια χαρά έπαιζαν. Το σενάριο μέχρι τη μέση ήταν καλό, σε κράταγε.... Από τη μέση όμως και μετά το χάος.....

Δεν την έβλεπα τόσο καιρό φοβούμενος ότι θα είναι "πατάτα" , τελικά είχα δίκιο που φοβόμουν. Είναι επιπέδου battleship , δηλαδή μηδέν από μηδέν μηδέν.

Δεν την έβλεπα τόσο καιρό φοβούμενος ότι θα είναι "πατάτα" , τελικά είχα δίκιο που φοβόμουν. Είναι επιπέδου battleship , δηλαδή μηδέν από μηδέν μηδέν.

Προφανώς δεν σου αρέσουν αυτού του είδους οι ταινίες, και τα transformers να δεις ''πατάτα'' θα σου φανούν. Για την κατηγορία όμως, είναι εξαιρετικές.

Για την κατηγορία τους είναι κακές. Το πρώτο tranformers ήταν συμπαθητικό. Το δεύτερο και τι τρίτο άσε το καλύτερα. Μόνο οπτικά εφέ και ουσία μηδέν.

Εξαιρετικό για την κατηγορία αυτή θεωρώ την τριλογία Batman και το X-Men:First class και καλό το John Carter. Μέτριο προς καλό το Avengers.

Last edited:
Κοίτα..... όλα είναι παραμυθάκια. Άρα ότι ουσία έχουν τα transformers, έχουν και τα x-men και η κοκκινοσκουφίτσα. Το θέμα είναι να υπάρχει μια ''ομαλή'' συνέχεια στο σενάριο και να είναι καλογυρισμένα με πολλά πολλά εφέ και πολύ καλό ήχο για να ευχαριστιόμαστε τα μηχανηματά μας. Φαντάζεσαι να μην υπήρχαν αυτά..... ?

Βλέπω ότι πολλοί δεν συμφωνείτε, αλλά εμένα μου άρεσε.
Ο τίτλος προϊδεάζει για μια γελοία ταινία, με δύο είδη που δεν μπορούν να δέσουν μεταξύ τους. Αλλά το αποτέλεσμα είναι αξιοπρεπέστατο, χωρίς να προδίδει κανένα από τα δύο είδη (western & επιστημονική φαντασία). Ταυτόχρονα είναι καλογυρισμένη και με ενδιαφέρον σενάριο, που δεν σε αφήνει να βαρεθείς.
Πολύ καλύτερο από ότι περίμενα (και δεν είχα διαβάσει το νήμα...)

Απάντηση: Re: Cowboys and Aliens

Για την κατηγορία τους είναι κακές. Το πρώτο tranformers ήταν συμπαθητικό. Το δεύτερο και τι τρίτο άσε το καλύτερα. Μόνο οπτικά εφέ και ουσία μηδέν.

Εξαιρετικό για την κατηγορία αυτή θεωρώ την τριλογία Batman και το X-Men:First class και καλό το John Carter. Μέτριο προς καλό το Avengers.

Τι ουσια θελεις βρε συ απο τετοια ταινια ;;;;;;

αυτες ειναι μονο για χαβαλε με την παρεα και πιτσα συνοδια .... και για επειδηξη μηχανηματων σε κολητους .... :ernaehrung004: :ernaehrung004:

μονο και μονο απο τον τιτλο καταλαβαινεις οτι ειναι ουαααου! :award:

εμενα μου φανηκε στην ιδια κλαση με το ΝΑΥΜΑΧΙΑ δηλ, ΟΚ για αυτα που περιμενει καποιος : δραση και ηχος μαματος !

παρεπιμτωντως τα X-Men ηταν πολυ πολυ βαρετα και καμια σχεση δεν εχουν με Βατμαν !

Last edited:
τρελη μουφα..πω πωωωω.. η χειροτερη ερμηνεια του Harisson Ford..εμ η αλλη η κοπελια..αλλη αθλια ερμηνεια.. O bond καλουτσικος ητανε.. της βαζω 3 με αριστα το 20.

Της βαζεις 3 (με αριστα το 20) ????
Να σε κοιταξει γιατρος (το ταχυτερο δυνατο).

Μολις ειδα την ταινια. Ψηφισα μετρια για πολλους λογους.
Αλλα ο ισχυροτερος λογος ειναι ενας : το σεναριο περπατουσε αξιοπρεπεστατα μεχρι τα 2/3 της διαδρομης
και ξαφνικα γκαζωσε και στουκαρε σε κολωνα .... εξωγηινοι, γηινοι, παιδια και γυναικες ΤΡΕΧΑΝΕ να σωθουν
απο την βιασυνη του σεναριογραφου που ... ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΨΙΜΟ. Και την πληρωσαμε εμεις, βλεπωντας
εναν 70χρονο Harrison να καρφωνει εναν εξωγηινο με αντανακλαστικα κομπρας !!!!! Τι απεγινε η ευλαβεια
προς τον ρεαλισμο (να μην πω σοβαροτητα) ? Πως γινεται ΤΟΣΟ σβελτοι και φονικοι εξωγηινοι να χανουν
απο λεσια (ληστες), ταγαρια (ινδιανοι) και γελαδαρηδες ???? Ο Favreau ξερει ... !!!! ... ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ !

Ουτε η θεικη Ολιβια δεν εσωσε την κατασταση, που σε καποια στιγμη του εργου προσπαθησε να λειτουργησει
ως ερμηνευτικο σωσιβιο (η καλη εξωγηινη που θυσιαζεται για εμας). Ηταν τοσο ανεξελεγκτο το ποδοβολητο
της δρασης που την πηρε αμπαριζα ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ. Χαθηκε μεσα στην γενικη αδρεναλινη. Στο πιστολιδι και το
μακελειο. Την αντριλα και τα παληκαριστικα μουτρακια. Ο Κρεγκ προσπαθησε να φερθει ως ΑΝΤΡΑΣ (δηλαδη,
αναχωμα ελαχιστης λογικης) αλλα τον ΑΠΕΛΥΣΕ ο σεναριογραφος ... while in action !!!!

Εχω δει αρκετες πατατουλες ... αλλα αυτη ... ηταν ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ.
Θα την προσθεσω στα Must NOT See διπλα στο Red Planet και μερικα ακομα .....

(το "μετρια" το ψηφισα, γιατι θελω να δινω δευτερες ευκαριες σε μεταξεταστεους Favreau)