cPlay: o απόλυτος player

Εγώ με τα 7 παίζω...
και (αυτή τη στιγμή μετά απο αρκετές ώρες πονοκεφάλιασμα πάνω απο το pc) λειτουργούν όλα. foobar (full extra... asio4all, wasapi, ks, SoX) και o cPlay!!

Οχι οτι έχω καταλήξει στο πιο απ' όλα θα χρησιμοποιώ τελικά αλλά καλό είναι να υπάρχουν επιλογές...
Πιστεύω οτι πιο μακροχρόνιες ακροάσεις στο κανονικό συστημα θα μου δωσουν πιο σαφή είκόνα απο το καθε ένα μιας και τωρα είμαι εκτός "βασης" και ακουω με ακουστικά!!

Πάντως με όλα αυτά τα cd players τα βλέπω σιγά σιγά να μας αφήνουν...

Last edited:
Οταν καταληξεις ποιο setup σου αρεσει περισσοτερο, μπορεις να το γραψεις και εδω?

Ναι βεβαίως!!! Θα πάρει λίγο χρόνο βέβαια...
Ασε που θέλω να ριπάρω αρκετά απο τα cds μου....
Το όλο πράγμα το ξεκίνησα σαν πειραμα περισσότερο έτσι για να δω τι γίνεται με όλη αυτή την ιστορία περι lossless αρχείων κλπ και τελικά με βλέπω να κολάω...

Απάντηση: Re: cPlay: o απόλυτος player

δεν ειναι ολοι οι players το ιδιο αλλα αυτοι που δινουν bitperfect εξοδο ειναι.

μεχρι να ανακαλυψω τον cplayer επαιζα με τον foobar χωρις upsampler αφου

ο phss εδινε χειροτερο αποτελεσμα.

οταν ο cplayer επαιξε καλυτερα δεν μπορουσα να το δεχτω βαση θεωριας.

ψαχνοντας το λιγο παραπανω βρηκα οτι ο cplay εχει ενα εξαιρετικο

upsampler.

αφαιρωντας τον οι δυο player επαιξαν ακριβως το ιδιο.

λογω της δυσχρηστιας του cplay εψαξα και βρηκα οτι ο resox υπαρχη και για

το foobar.

τον κατεβασα τον εβαλα και ειμαι μια χαρα.

το αποτελεσμα μεταξυ foobar με upsampler και cplay με upsampler δεν ειναι

ακριβως ιδιο αλλα ειναι εφαμιλλο ηχητικα.

κατεβαστε τον απο το Link του hydrogen audio.

οσο για asio 4ll kernel κλπ τα ιδια προβληματα ειχα με τα xp.

μολις εβαλα vista με wasapi τελειωσαν τα προβληματα

εψαξα να κατεβασω να κατεβασω τον resox για foobar αλλα δεν το βρηκα,μπορεις ν αδωσεις το ακριβες λινκ??

ευχαριστω

τελικά μετά απο τόσο καιρό ακροάσεων στο κανονικό συστημα πλέον νομίζω οτι μου αρέσει πιο πολύ ο cPlay με src145...
σε σχέση με το foobar έχω την εντύπωση οτι έχει λίγο πιο φυσικες χρειες, πιο καλή εικόνα και πιο "ξεκάθαρο" χαμηλό! Πολύ μικρές διαφορές βέβαια...

τέλος πάντων πιάνω τον εαυτό μου να παίζει πιο πολύ με τον cplay παρά με το foobar... αν αυτό σημαίνει κάτι!!!