Απο αναβάθμηση πωλειται ο επεξεργαστης Intel Core 2 Duo 6750 (s775/2,66GHz). Μαζί δινεται και ψυκτρα - ανεμιστηρακι της Intel. Τιμή 150 Ευρω. Στειλτε πμ
Nsamar ,o επεξεργαστης στο κουτι του με ανεμιστηρακι σφραγισμενος με εγγυηση εχει 175 και 165 tray.
Γιατι χαλατε την αγγελια...?
Αν η ενημερωση για τους φιλους συμφορουμιτες σε χαλαει δικαιωμα σου.
Εμεις προστατευουμε με αυτον τον τροπο και τον αγοραστη αλλα και τον πωλητη απο παρεξηγησεις.
Kosh , αμα είναι να το παίξουμε αστυνομικοί , ας το παίξουμε στο δρόμο όπου χάνονται ζωές , και στους γνωστούς/φίλους όπου μας σηκώνει ...
Αν υπαρχει οριο τιμων και ορια ανοχων απο μερους σου για τις αγγελιες, βαλτο στους ορους εγγραφης στο φορουμ...
Αν οχι... ναι χαλας την αγγελια και δε μου αρεσει καθολου και ΝΑΙ εχω δικαιωμα να το δηλωσω...
τωρα αν σε χαλαει που εχω δικιο... δικαιωμα σου!![]()
Βρε παλικαρια και εγω ειχα κατι ακουστικα bluetooth nokia που η αποδειξη που ειχα ηταν 144 ευρο και τα ειχα βαλει για να τα δωσω 100 ευρο και παλι καλα που βρεθηκε ενας και μου ειπε "φιλε ακριβα τα δινεις γιατι εχει πεσει η τιμη τους και εχουν 107 ευρο καινουρια" Παλι καλα δηλαδη που βρεθηκε ο ανθρωπος γιατι ακομα για πουλημα θα τα ειχα και δεν θα τα επερνε κανεις σε αυτη την τιμη!![]()
Ρε φιλε, τι θες τωρα... αν ηθελες να βοηθησεις (οπως λες και καλα), θα εστελνες ενα PM...
Ετσι ουτε την αγγελια θα χαλουσες και θα ενημερωνες και τον πωλητη...
Τωρα... μετα την κοτσανα, οτι αλλα (κουραφεξαλα) λες, τα ακουω βερεσε...
Και μη ξεχνας... ο πρωτος ξυνος/εξυπνακιας... ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.