CPU Core2 Duo 6750

nsamar

AVClub Addicted Member
18 June 2006
1,915
Washington, DC
Απο αναβάθμηση πωλειται ο επεξεργαστης Intel Core 2 Duo 6750 (s775/2,66GHz). Μαζί δινεται και ψυκτρα - ανεμιστηρακι της Intel. Τιμή 150 Ευρω. Στειλτε πμ

Αγοραστηκε στις 20-11-2007 από το Πλαισιο και υπαρχει αποδειξη αγορας οποτε ισχυει η εγγυηση του κανονικα

Nsamar ,o επεξεργαστης στο κουτι του με ανεμιστηρακι σφραγισμενος με εγγυηση εχει 175 και 165 tray.

Το ξερω!
Πριν βαλω την αγγελια το εψαξα στο skrootz. Το σκεπτικο ειναι οτι ειναι επεξεργαστης, κοινως ενα τσιπ, το οποιο δεν υφισταται φθορες απο τη σωστη χρηση μιας και δεν εχει κινουμενα μερη οπως ενας σκληρος πχ. Και οποιες φθορες πιθανοτατα να υπαρχουν απο μη ορθη χρηση - που σε αυτη την περιπτωση δεν υπαρχουν - ειναι αμεσα αντιληπτες αφου η CPU δεν θα δουλευει. Ο επεξεργαστης ειναι σε τριετη εγγυηση με την αποδειξη του η οποια φυσικα θα δωθει στον αγοραστη και αυτος θα ειναι καλυμενος. Απευθυνομαι σε καποιον που θελει να στησει ενα μηχανημα με τη συγκεκριμενη CPU και αντι να δωσει 162 ευρω θα προτιμουσε τη διαφορα στα χρηματα να τη δωσει αλλου.
Παρολαυτά θα κατεβασω την τιμη στα 140 ευρω.

Γιατι χαλατε την αγγελια...?

Αν η ενημερωση για τους φιλους συμφορουμιτες σε χαλαει δικαιωμα σου.

Εμεις προστατευουμε με αυτον τον τροπο και τον αγοραστη αλλα και τον πωλητη απο παρεξηγησεις.

Kosh , αμα είναι να το παίξουμε αστυνομικοί , ας το παίξουμε στο δρόμο όπου χάνονται ζωές , και στους γνωστούς/φίλους όπου μας σηκώνει ...

Αν η ενημερωση για τους φιλους συμφορουμιτες σε χαλαει δικαιωμα σου.

Εμεις προστατευουμε με αυτον τον τροπο και τον αγοραστη αλλα και τον πωλητη απο παρεξηγησεις.

Αν υπαρχει οριο τιμων και ορια ανοχων απο μερους σου για τις αγγελιες, βαλτο στους ορους εγγραφης στο φορουμ...
Αν οχι... ναι χαλας την αγγελια και δε μου αρεσει καθολου και ΝΑΙ εχω δικαιωμα να το δηλωσω...
τωρα αν σε χαλαει που εχω δικιο... δικαιωμα σου! -bye-

Re: Απάντηση: CPU Core2 Duo 6750

Kosh , αμα είναι να το παίξουμε αστυνομικοί , ας το παίξουμε στο δρόμο όπου χάνονται ζωές , και στους γνωστούς/φίλους όπου μας σηκώνει ...

Aσχετο.....μην αναγαγουμε σε δραμα τωρα την επισημανση της τιμης του ειδους που πουλα ο συμφορουμιτης.
Γινεται σε πολλες αγγελιες και ΘΑ γινεται .

Αν υπαρχει οριο τιμων και ορια ανοχων απο μερους σου για τις αγγελιες, βαλτο στους ορους εγγραφης στο φορουμ...
Αν οχι... ναι χαλας την αγγελια και δε μου αρεσει καθολου και ΝΑΙ εχω δικαιωμα να το δηλωσω...
τωρα αν σε χαλαει που εχω δικιο... δικαιωμα σου! -bye-

Δεν υπαρχει κανονας στις αγγελιες.
Απο την αλλη δεν σε ειδα να κανεις αναλογη επισημανση σε αντιστοιχες παρεμβασεις που αφορουν την τιμη.

Βρε παλικαρια και εγω ειχα κατι ακουστικα bluetooth nokia που η αποδειξη που ειχα ηταν 144 ευρο και τα ειχα βαλει για να τα δωσω 100 ευρο και παλι καλα που βρεθηκε ενας και μου ειπε "φιλε ακριβα τα δινεις γιατι εχει πεσει η τιμη τους και εχουν 107 ευρο καινουρια" Παλι καλα δηλαδη που βρεθηκε ο ανθρωπος γιατι ακομα για πουλημα θα τα ειχα και δεν θα τα επερνε κανεις σε αυτη την τιμη!:)

Βρε παλικαρια και εγω ειχα κατι ακουστικα bluetooth nokia που η αποδειξη που ειχα ηταν 144 ευρο και τα ειχα βαλει για να τα δωσω 100 ευρο και παλι καλα που βρεθηκε ενας και μου ειπε "φιλε ακριβα τα δινεις γιατι εχει πεσει η τιμη τους και εχουν 107 ευρο καινουρια" Παλι καλα δηλαδη που βρεθηκε ο ανθρωπος γιατι ακομα για πουλημα θα τα ειχα και δεν θα τα επερνε κανεις σε αυτη την τιμη!:)

Tι ψαχνεις τωρα....

Παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα εχουν λογο να ξυνιζουν τα μουτρα τους.
Παμε παρακατω.

Ρε φιλε, τι θες τωρα... αν ηθελες να βοηθησεις (οπως λες και καλα), θα εστελνες ενα PM...
Ετσι ουτε την αγγελια θα χαλουσες και θα ενημερωνες και τον πωλητη...

Τωρα... μετα την κοτσανα, οτι αλλα (κουραφεξαλα) λες, τα ακουω βερεσε...
Και μη ξεχνας... ο πρωτος ξυνος/εξυπνακιας... ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ!

Ρε φιλε, τι θες τωρα... αν ηθελες να βοηθησεις (οπως λες και καλα), θα εστελνες ενα PM...
Ετσι ουτε την αγγελια θα χαλουσες και θα ενημερωνες και τον πωλητη...

Τωρα... μετα την κοτσανα, οτι αλλα (κουραφεξαλα) λες, τα ακουω βερεσε...
Και μη ξεχνας... ο πρωτος ξυνος/εξυπνακιας... ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ!

Kαταρχην μαζεψε τις εκφρασεις σου γιατι εδω μεσα δεν ειμαστε για να κανουμε διαγωνισμο της γλωσσας που χρησιμοποιεις.

Αν ηθελες διευκρινισεις πριν κανεις κριτικη ας την ζηταγες με pm.
Αν θες απλα να εχεις την τελευταια λεξη στην χαριζω κι ας αναλαβει η διαχειριση.

Ας ειμαστε ολοι πιο κοσμιοι παρακαλω. Η αγγελια εκλεισε και δεν θα ηθελα να συνεχισει η αντιπαραθεση μεταξυ καποιων μελων. Τα εχω πει απειρες φορες οτι καλο ειναι να ενημερωνουμε αν κατι μας φαινεται ακριβο αλλα μεχρι εκει. Το τονιζω οτι δεν θα ηθελα καποια απαντηση πανω σε αυτο. Ευχαριστω.