dimitris84 AVClub Addicted Member 2 September 2006 1,552 Αθήνα 15 January 2007 #1 η ερωτηση παιδες ειναι αυτη..εσεις τι λετε? Intel Core 2 Duo E6600 ή Intel Xeon 5130
Νίκος Σχ. Supreme Member 12 July 2006 4,221 Θεσσαλονίκη 15 January 2007 #2 Δεν μας είπες , για τί χρήση το προορίζεις; διότι και τα 2 είναι καλά στον τομέα τους ...
dimitris84 AVClub Addicted Member 2 September 2006 1,552 Αθήνα 15 January 2007 #3 θα ειναι για το htpc (θα μπει blue-ray σιγουρα) που αποφασισα να κανω στο σαλονι μου, αλλα επειδη μ'αρεσει να καθομαι στο σαλονι μου (χαχαχχα) θα το χρησιμοποιω και για αλλα πραγματα αρκετα βαρια..
θα ειναι για το htpc (θα μπει blue-ray σιγουρα) που αποφασισα να κανω στο σαλονι μου, αλλα επειδη μ'αρεσει να καθομαι στο σαλονι μου (χαχαχχα) θα το χρησιμοποιω και για αλλα πραγματα αρκετα βαρια..
Δεβελέκος Στράτος AVClub Addicted Member 17 June 2006 1,621 15 January 2007 #4 ΧΕΟΝ για htpc τσάμπα θα πάει. Μην πω για τις σερβερ μητρικές που θα χρειαστείς που είναι γαιδουρια...
ΧΕΟΝ για htpc τσάμπα θα πάει. Μην πω για τις σερβερ μητρικές που θα χρειαστείς που είναι γαιδουρια...
Θάνος Φούντας AVClub Addicted Member 22 June 2006 1,878 15 January 2007 #5 Δεβελέκος Στράτος said: ΧΕΟΝ για htpc τσάμπα θα πάει. Μην πω για τις σερβερ μητρικές που θα χρειαστείς που είναι γαιδουρια... Click to expand... Έτσι ακριβώς... Ο Intel Core 2 θα σε υπερκαλύψει!
Δεβελέκος Στράτος said: ΧΕΟΝ για htpc τσάμπα θα πάει. Μην πω για τις σερβερ μητρικές που θα χρειαστείς που είναι γαιδουρια... Click to expand... Έτσι ακριβώς... Ο Intel Core 2 θα σε υπερκαλύψει!
Δημήτρης Δημητρακούδης Super Moderator Staff member 18 June 2006 27,719 \\Ελλάδα\Αθήνα\Ν.Ιωνία 16 January 2007 #7 Δεβελέκος Στράτος said: ΧΕΟΝ για htpc τσάμπα θα πάει. Μην πω για τις σερβερ μητρικές που θα χρειαστείς που είναι γαιδουρια... Click to expand... Άσε που άντε να βρεις αθόρυβη ψήκτρα για αυτό...
Δεβελέκος Στράτος said: ΧΕΟΝ για htpc τσάμπα θα πάει. Μην πω για τις σερβερ μητρικές που θα χρειαστείς που είναι γαιδουρια... Click to expand... Άσε που άντε να βρεις αθόρυβη ψήκτρα για αυτό...