[CPU] Intel C2D E6750 + stock cooler ΒΟΧ

Re: Απάντηση: [CPU] Intel C2D E6750 + stock cooler ΒΟΧ

Απο που τον αγορασες?
Τον είχα πάρει από μαγαζί που έχει φίλος (απο Quest τον είχε παραγγείλει) αλλά μου τον έδωσε τότε χωρίς απόδειξη και χωρίς ΦΠΑ ...

Αναγράφω καθαρά στην αγγελία ότι δεν παρέχεται απόδειξη/εγγύηση. Επίσης δεν μου έχει τύχει ποτέ (και δούλευα 2 χρόνια σε μαγαζί στην Σκωτία που πούλαγε hardware) να μου φέρουν επεξεργαστή με κάποιο πρόβλημα που να ίσχυε εγγύηση για αυτόν, μιας και πάντα επεξεργαστές που δεν δούλευαν ήταν ή καμμένοι ή σπασμένοι μιας και δεν φρόντιζαν οι χρήστες να τοποθετούν σωστά την ψύκτρα - εξ'ού και τα προστατευτικά καλύμματα που έχουν πλέον οι επεξεργαστές πάνω από τα cores ). 2ον η τιμή δεν θα ήταν τόσο χαμηλή αν είχα απόδειξη - καινούργιος έχει διπλάσια και πάνω και δεν τον έχω δουλέψει ποτέ πάνω απο το stock voltage. 3ον δουλεύει στο σύστημα μου και όποιος θέλει μπορεί να έρθει στο σπίτι μου και να τον δεί/πάρει επί τόπου και για αυτό αναγράφω στην αγγελία μόνο από Αθήνα μην τυχόν και συμβεί κάτι στην μεταφορά και μετά έχουμε τίποτα παρεξηγήσεις. Ελπίζω να σε κάλυψα. Ότι άλλη απορία έχεις είμαι διαθέσιμος απο pm να συζητήσουμε για να μην γεμίζουμε το thread για μία τόσο ξεκάθαρη αγγελία. Ευχαριστώ.

Last edited: