cpu kai motherboard

Δε θα χρειαστείς overclocking... Δεν υπάρχει λόγος να πουσάρεις τον 8400. Είναι ΥΠΕΡαρκετός για όλες τις χρήσεις htpc

απλα το εθεσα γιατι να αγορασω τον Ε8400 και οχι τον Ε500 μιας και η διαφορα ρτιμησ καλυπτεται με ενα απλο πουσαρισμα

Απάντηση: Re: cpu kai motherboard

τελικα παρηγγειλα και περιμςνω να ερθει η asus p5q-e σε σοθπερ τιμη 89e!!!! και παω για τον CORE 2 E8400 μιας και με λιγο overclocking ανετα θα παω στα 3,16 που εχει ο Ε8500 . αλλωστε και οι δυο εχουν το ιδιο ταβανι στο overclocking... ανεμηστηρακι εχω ηδη το 9500 της zalman ...οποτε πιστυω ειμαι καλημενος//μολισ τα μονταρω θα σας πω εντυπωσεις...ευχαριστω παιδεσ για ολεσ τις αποψεις σας ....ηταν πολυ χρησιμες....

που τη βρήκες?

κανένα κονέ παίζει?

progressive.gr αλλα ηταν για λιγα κομματια...δεν ξερω αν παιζει ακομη αυτη η τιμη...παντος προσεξτε την acs . πληρωσα 3 ευρω για εξοδα αποστολης και οταν μου την φερανε ζηταγανε και 17,40!!!!!! ...τελικα συνενοηθηκε το μαγαζι που μου την εστειλε και δεν πληρωσα τιποτα επιπλεων....φενεται πως κανουν κολπα για να τα παιρνουν 2 φορες τα μεταφορικα.....17,40 για 500γρ οτηερβοαρδ!!!

Απάντηση: Re: cpu kai motherboard

progressive.gr αλλα ηταν για λιγα κομματια...δεν ξερω αν παιζει ακομη αυτη η τιμη...παντος προσεξτε την acs . πληρωσα 3 ευρω για εξοδα αποστολης και οταν μου την φερανε ζηταγανε και 17,40!!!!!! ...τελικα συνενοηθηκε το μαγαζι που μου την εστειλε και δεν πληρωσα τιποτα επιπλεων....φενεται πως κανουν κολπα για να τα παιρνουν 2 φορες τα μεταφορικα.....17,40 για 500γρ οτηερβοαρδ!!!

122 τη βλέπω εδώ

http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=161315&proionID=2788

ίσως ήταν προσφορά

προσφορα ηταν για μια μερα απο οτι μοθ ειπαν....
παντος mobo παιδια ειναι απαιχτο...οπωσ και ο επεξεργαστης,,,,
παιζω ανετα ταινιες 1080 και ταθτοχρονο κανω 2-3 αλλεσ εργασιεσ και ο επεξεργαστησ ειναι στο μισο....
συνδεσα το pc me ton infocus stis 136 ιντσες και πεταει...εικονα απιστευτη...ξυραφι....και ηχοσ μεσω spdif μιας και ο ενισχυτησ μοιυ ειναι λιγο παλιος. denon-a1d

ajize h anabaumhsh

προσφορα ηταν για μια μερα απο οτι μοθ ειπαν....
παντος mobo παιδια ειναι απαιχτο...οπωσ και ο επεξεργαστης,,,,
παιζω ανετα ταινιες 1080 και ταθτοχρονο κανω 2-3 αλλεσ εργασιεσ και ο επεξεργαστησ ειναι στο μισο....
συνδεσα το pc me ton infocus stis 136 ιντσες και πεταει...εικονα απιστευτη...ξυραφι....και ηχοσ μεσω spdif μιας και ο ενισχυτησ μοιυ ειναι λιγο παλιος. denon-a1d

ajize h anabaumhsh

Φιλε μου , θυμισε μου λιγο την καρτα γραφικων που εχεις με τα παραπανω ...-bye-