creek 5350 se

Status
Not open for further replies.

SIMPLYMUSIC

Established Member
4 October 2007
271
πωλείται στο κουτί του ο γνωστός και μη εξαιρεταίος ενισχυτής (stereophile recomended για χρόνια). Τιμή € 600. Κατάσταση υπεράριστη

φίλε αν μπορείς δώσε μας μερικά ακόμα στοιχεία, όπως χρονολογία αγοράς, συσκευασία υπάρχει? με τι συνοδά τον άκουγες? (είναι εξαιρετικός ενισχυτής απ' όσο θυμάμαι ... αν επιτρέπεται τον δίνεις γιατί ανεβαίνεις κατηγορία? (είμαι της βρετανικής σχολής γι αυτό ρωτάω).. ευχαριστώ σε.

φίλε αν μπορείς δώσε μας μερικά ακόμα στοιχεία, όπως χρονολογία αγοράς, συσκευασία υπάρχει? με τι συνοδά τον άκουγες? (είναι εξαιρετικός ενισχυτής απ' όσο θυμάμαι ... αν επιτρέπεται τον δίνεις γιατί ανεβαίνεις κατηγορία? (είμαι της βρετανικής σχολής γι αυτό ρωτάω).. ευχαριστώ σε.

το μηχάνημα όπως και κάποια ηχεία που πουλάω ήρθαν στη κατοχή μου μέσω συγγενικού προσώπου που έχει φύγει εκτός Ελλάδος. Υπάρχει κουτί και είναι αγορασμένο περίπου τέσσερα χρόνια. Εδώ και τρία χρόνια είναι πρακτικά αχρησιμοποίητο. Έπαιζε με το cd 50 της ίδιας εταιρείας και τα vienna acoustics haydn.
Προσωπικά μπήκα στον πειρασμό να τον κρατήσω αλλά έχω έναν plinius από τον οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τον ακούσει καθώς βρίσκεται στο σπίτι μου. Θεωρώ ότι το μηχάνημα είναι εξαιρετικό (κλασσική αγγλική σχολή). Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι είναι από τα αγαπημένα μηχανήματα του stereophile.

Η ανανέωση και ο εμπλουτισμός της δισκοθήκης ενόψει γιορτών θα πρέπει να βρουν πηγή χρηματοδότησης. Η τιμή καταλήγει στα 450.

κάπου εκεί στα Βορειοανατολικά προάστια υπάρχει μια ανυπόμονη αγκαλία που αύριο θα υποδεχθεί το μηχάνημα.
Η αγγελία αποσύρεται καθώς ο ενισχυτής έχει κρατηθεί για μέλος του forum. Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν, τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας.

Status
Not open for further replies.