Creek ή Hegel για Epos?

δεν ξέρω (νομίζω δεν μας είπες στο thread αυτό τουλάχιστον) και τί ενισχυτικό(α) έχεις με τα epos ΤΩΡΑ...

πάντως με αυτόν τον hegel όσο περισσότερο ακούω (και ακούω σχεδόν καθημερινά αρκετά -και λόγω δουλειάς, πέρα από γούστο-) τοσο περισσότερο μου αρέσει....κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό-ς για τα λεφτά του. (και ακούω δίπλα-δίπλα με λάμπες προ- και τελικούς wyred4sound....)

Re: Απάντηση: Creek ή Hegel για Epos?

Ναί με εξαιρετικές λάμπες και κόρνες ηχεία...Κοστίζει πάρα πολύ όμως...

Εννοείται,ότι στην συναυλία "παίρνεις" δυναμικά και μπάσσα,όπως λένε"να πεθάνεις γι' αυτά".Αυτά θα τα έχεις απο χέρι(κι εδώ που τα λέμε και τα περισσότερα ισχυρά τρανζίστορ με μεγάλα ηχεία στα δίνουν).Αυτό που δεν θα πάρεις ποτέ είναι φυσικότητα,συναίσθημα,ροή και μεσαία επίσης "να πεθάνεις γι' αυτά".Αυτά μόνο οι πολύ καλές λάμπες θα στα δώσουν...
Για κατι αντιστοιχο να υποθεσω πως μιλας.

Attachments

• 13760008     61617-01833-99544-87141-17881.jpg
    13760008 61617-01833-99544-87141-17881.jpg
    33.3 KB · Views: 53
δεν ξέρω (νομίζω δεν μας είπες στο thread αυτό τουλάχιστον) και τί ενισχυτικό(α) έχεις με τα epos ΤΩΡΑ...

πάντως με αυτόν τον hegel όσο περισσότερο ακούω (και ακούω σχεδόν καθημερινά αρκετά -και λόγω δουλειάς, πέρα από γούστο-) τοσο περισσότερο μου αρέσει....κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό-ς για τα λεφτά του. (και ακούω δίπλα-δίπλα με λάμπες προ- και τελικούς wyred4sound....)
Αυτη τη στιγμη εχω μεινει με εναν παλιο Pioneer, δυστυχως.

Διαβασα για την USB εισοδο του H100 και μπερδευτηκα. Τελικα τι ειναι καλλυτερο, να συνδεσουμε τον Η/Υ μεσω της USB θυρας ή να χρησημοποιησουμε εξωτερικη καρτα ηχου?

Απο τη σελιδα της εταιριας.
[Can the H100 USB sound card play high resolution audio?
The H100 is not the "player" when used as a sound card. The computer plays the files and sends it digitally through the USB cable to the amplifier. So the computer is the only limit to what the H100 can play.]

Τι εννοει στην υπογραμμισμενη τελευταια σειρα?

Στο πρώτο post αναφερεται ο H1 ο οποίος δεν έχει usb.
O H100 είναι το νεότερο μοντέλο που είναι και σε διαφορετική κατηγορία τιμης...

Η υπογραμμισμένη σειρά μάλλον εννοεί οτι απλά ο ενισχυτης δεχεται το σημα απο το usb του υπολογιστή χωρις να επεμβαίνει ... Δηλαδη παίζει οτι του δινει το PC... ετσι το καταλαβαίνω δεν ξερω αν κάνω λάθος!

Στο πρώτο post αναφερεται ο H1 ο οποίος δεν έχει usb.
O H100 είναι το νεότερο μοντέλο που είναι και σε διαφορετική κατηγορία τιμης...

Η υπογραμμισμένη σειρά μάλλον εννοεί οτι απλά ο ενισχυτης δεχεται το σημα απο το usb του υπολογιστή χωρις να επεμβαίνει ... Δηλαδη παίζει οτι του δινει το PC... ετσι το καταλαβαίνω δεν ξερω αν κάνω λάθος!
Ναι, στο πρωτο post αναφερθηκα στον H1 και τωρα στον Η100, διοτι βιαβασα τα τεχνικα χαρακτηριστικα του Η100 και μου δημιουργηθηκε αυτη η απορια.
Οσο για τη USB εισοδο, κι εγω αυτο περιπου καταλαβα.

Συμφωνει... αλλά ο Η100 κοστίζει περι τα 1000 παραπάνω... δεν ξερω αν τιθεται θεμα συγκρισης με τον Creek! Απο άποψη τιμης τουλάχιστον...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Creek ή Hegel για Epos?

Και για τον Η1 το ίδιο δεν ισχύει;
Αν δεν κάνω λάθος ηταν πάνω απο 2000

σωστο, κοντα στα 1900 ηταν, απλα το ανεφερα για τον H100 που ειπε ο φιλος παραπανω, ο οποιος πραγματικα ξεφευγει σε τιμη απο τον Destiny.

επειδη σκεφτομαι και εγω τον H100 , τον εχει κανεις ακουσει με sonus faber gr πιανο