Crescendo and Diminuendo in Blue

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Crescendo and Diminuendo in Blue

τι λές γιατρέ μου; έτσι σου είπανε;
γιατί εγώ δεν μιλάω με τη στενά κομματική έννοια.
και Αυτοί, επειδή δεν έχουν πολιτιστική παραγωγή, μας λένε περίπου ότι είμαστε όλοι ίσα κι όμοια.
Ε λοιπόν όχι: δεν είμαστε ίσα κι όμοια.

Αυτοί, αν μπορούσαν, θα καταργούσαν και την πάλη των τάξεων. Με βούλευμα. -bye-

Τό κακό είναι πώς τήν καταργήσανε και πολλοί απο τούς ´άλλους´.:flipout::flipout:
By the Way θυμάσαι πώς αντιμετωπίστηκε γενικώς το punk κίνημα τής εποχής??

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Crescendo and Diminuendo in Blue

Τό κακό είναι πώς τήν καταργήσανε και πολλοί απο τούς ´άλλους´.:flipout::flipout:
By the Way θυμάσαι πώς αντιμετωπίστηκε γενικώς το punk κίνημα τής εποχής??

εγώ, αυτό που ξέρω, είναι πως η αμφισβήτηση, και στο πνεύμα, θα κάθεται πάντα στα έδρανα εξ Αριστερών.
Αυτοί που κάθονται στα έδρανα, συχνά κάθονται σε λάθος θέση ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Crescendo and Diminuendo in Blue

εγώ, αυτό που ξέρω, είναι πως η αμφισβήτηση, και στο πνεύμα, θα κάθεται πάντα στα έδρανα εξ Αριστερών.
Αυτοί που κάθονται στα έδρανα, συχνά κάθονται σε λάθος θέση ;)

Γενικώς δεκτό.
Γιά θύμισέ μου όμως στην Ελλάδα ποιά αμφισβήτηση προέκυψε στην Τέχνη και κυρίως στην Μουσική τήν τελευταία 20ετία??
Ελάχιστα παραδείγματα μπορώ να θυμηθώ.
Γιατί άν σκεφτώ το ´προοδευτικό έντεχνο´καλύτερα σκυλάς.:flipout::flipout:

Μα, σκεφτειτε, περσι με τις φωτιες και φετος με τα επεισοδια, οι ελληνικοι σταθμοι δεν ειχαν κανενα καταλληλο τραγουδι (των 10-20 τελευταιων ετων) να παιξουν. Αναλονοντουσαν σε γελοιες μπαλαντες του Πλουταρου και του Κοτσιρα και σε σκορπιονς. Οι δε, υποτιθεμενοι ή μη, Ελληνες λογιοι σωπαινουν "εκκωφαντικα" εδω και πολλα χρονια, μαλλον επειδη δεν θελουν να ενοχλησουν το συστημα. Δυστυχως, μονο ο Λαζοπουλος κατι προσπαθει να πει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Crescendo and Diminuendo in Blue

Γιά θύμισέ μου όμως στην Ελλάδα ποιά αμφισβήτηση προέκυψε στην Τέχνη και κυρίως στην Μουσική τήν τελευταία 20ετία??

την τελευταία 20ετία, καμμία. Αλλά ό τι έχει παράγει αυτός ο τόπος για το οποίο είναι γνωστός πολιτιστικά Εξω, όλοι ξέρουμε από ποιό χώρο προήρθε.
το ...πρόβλημα, πάντως, κατά τη γνώμη μου δεν είναι μόνο Ελληνικό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Crescendo and Diminuendo in B

την τελευταία 20ετία, καμμία. Αλλά ό τι έχει παράγει αυτός ο τόπος για το οποίο είναι γνωστός πολιτιστικά Εξω, όλοι ξέρουμε από ποιό χώρο προήρθε.
το ...πρόβλημα, πάντως, κατά τη γνώμη μου δεν είναι μόνο Ελληνικό.

Οσον αφορά στην Μουσική έτσι είναι,άν και ο Χατζιδάκις ουδέποτε δήλωσε αριστερός,άν και ήταν ένας απολύτως αντιδογματικός και ελεύθερος άνθρωπος.
Ομως στην Ποίηση,στήν Λογοτεχνία και στην Ζωγραφική τά πιό σημαντικά προήλθαν απο φωτισμένους Αστούς.

Στήν Δύση υπάρχουν φωτεινές νησίδες ολόκληρη τήν 20ετία,χωρίς ομως να απευθύνονται στό μεγάλο κοινό.
Μην τούς πολυαδικούμε γιατί θα ακυρώσουμε ένα σωρό παρουσιάσεις μας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Crescendo and Diminuendo

Ομως στην Ποίηση,στήν Λογοτεχνία και στην Ζωγραφική τά πιό σημαντικά προήλθαν απο φωτισμένους Αστούς.

Στήν Δύση υπάρχουν φωτεινές νησίδες ολόκληρη τήν 20ετία,χωρίς ομως να απευθύνονται στό μεγάλο κοινό.
Μην τούς πολυαδικούμε γιατί θα ακυρώσουμε ένα σωρό παρουσιάσεις μας.

αυτοί που παρουσιάζουμε γιατρέ είναι περιθώριο του κερατά.
όπως και όλοι όσοι έκαναν κάτι άξιο λόγου σε οποιοδήποτε τομέα της καλλιτεχνικής έκφρασης. τώρα για το πόσο αστοί ήταν ο Πικάσσο, ο Μπέκετ, ο Μπάρροουζ ή ο Τσάρλι Πάρκερ, θα σε γελάσω. Ψυχικά και διανοητικά πάντως ανήκουν στην αμφισβήτηση. Στην πιο ακραία αμφισβήτηση αν θέλεις τη γνώμη μου.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Crescendo and D

αυτοί που παρουσιάζουμε γιατρέ είναι περιθώριο του κερατά.
όπως και όλοι όσοι έκαναν κάτι άξιο λόγου σε οποιοδήποτε τομέα της καλλιτεχνικής έκφρασης. τώρα για το πόσο αστοί ήταν ο Πικάσσο, ο Μπέκετ, ο Μπάρροουζ ή ο Τσάρλι Πάρκερ, θα σε γελάσω. Ψυχικά και διανοητικά πάντως ανήκουν στην αμφισβήτηση. Στην πιο ακραία αμφισβήτηση αν θέλεις τη γνώμη μου.

Παρανόηση:Aναφέρθηκα στά τής Ελλάδος κυρίως.
Οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί τής αμφισβήτησης δέν χωράνε στά επίσημα αριστερά σχήματα.
Είτε θά τούς είχαν ξωπετάξει λόγω ´ιδεολογικής χαλαρότητος´,είτε γιατί η αμφισβήτησή τους δέν θά χωρούσε στά ´επίσημα αμφισβητησιακά δεδομένα´τών πιό αντιδογματικών...:flipout::flipout:
Μονον οι Ιταλοί εξαιρούνται απο τίς χώρες πού η αριστερά ήταν ισχυρή.
Γιατί ακόμα και οι δόλιοι οι Γάλλοι πάνω σέ κάτι Μαρσαί έπεφταν.............:BDGBDGB53:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Crescendo a

Παρανόηση:Aναφέρθηκα στά τής Ελλάδος κυρίως.

sorry: είπες "πολλά απ αυτά που παρουσιάζουμε" γι αυτό παρενόησα.
εγώ, βλέπεις, Ελληνες δεν παρουσιάζω :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: C

sorry: είπες "πολλά απ αυτά που παρουσιάζουμε" γι αυτό παρενόησα.
εγώ, βλέπεις, Ελληνες δεν παρουσιάζω :D
Οχι βρέ:Στούς φωτισμένους Αστούς πήγαινε το ´ελληνικό´,όχι στίς παρουσιάσεις.
Αδικείς τήν Γιαννάτου ,τόν Τσαμπρόπουλο και τόν Καβάκο πάντως....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Crescendo a

Οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί τής αμφισβήτησης δέν χωράνε στά επίσημα αριστερά σχήματα.
Είτε θά τούς είχαν ξωπετάξει λόγω ´ιδεολογικής χαλαρότητος´,είτε γιατί η αμφισβήτησή τους δέν θά χωρούσε στά ´επίσημα αμφισβητησιακά δεδομένα´τών πιό αντιδογματικών...:.:BDGBDGB53:

βεβαίως και Δεν χωράνε: αυτοί ανήκουν στο γενικότερο "χώρο" που είναι πέραν. κάτι σαν τους εξωκοινοβουλευτικούς εδώ. Που αλλού θα είχες κατατάξει δηλαδή τον Ταρκόφσκι βρε γιατρέ; στους αστούς; ήμαρτον Παναγία μου -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Αδικείς τήν Γιαννάτου ,τόν Τσαμπρόπουλο και τόν Καβάκο πάντως....

οι 2 πρώτοι έχουν πολλά ακόμη να αποδείξουν: ελπιδοφόροι απλώς.
ο 3ος, ΟΚ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

οι 2 πρώτοι έχουν πολλά ακόμη να αποδείξουν: ελπιδοφόροι απλώς.
ο 3ος, ΟΚ.

Η Σαββίνα απολύτως οκ.
Γιά τον δεύτερο συμφωνώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: C

βεβαίως και Δεν χωράνε: αυτοί ανήκουν στο γενικότερο "χώρο" που είναι πέραν. κάτι σαν τους εξωκοινοβουλευτικούς εδώ. Που αλλού θα είχες κατατάξει δηλαδή τον Ταρκόφσκι βρε γιατρέ; στους αστούς; ήμαρτον Παναγία μου -bye-

Ο Ταρκόφσκι δεν κατατάσσεται...
Μυστικιστής,μέ πολλά Χριστιανικά στοιχεία.
Οι Ρώσοι είναι άλλη ιστορία.
Δεν κατατάσσονται.Ανένταχτοι.:grandpa::flipout:
Υ.Γ.
Ποιοί εξωκοινοβουλευτικοί εδώ μωρέ??
Αυτοί ακόμα κινούνται στό ´Αλβανικό έπος´.:BDGBGDB55:
Λιγες περιπτώσεις αξίζουν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Ποιοί εξωκοινοβουλευτικοί εδώ μωρέ??
Αυτοί ακόμα κινούνται στό ´Αλβανικό έπος´.:BDGBGDB55:
Λιγες περιπτώσεις αξίζουν.

ο παλιός Νιόνιος γιατρέ.
ο Κατσαρός.
και άλλοι. Πολλοί.

μόνο εσύ ?...

αρχηγέ να σου πώ τον πόνο μου: μ έχουν πρήξει με το Songs For Swinging Lovers του Σινάτρα. Αδυνατώ να το καταπιώ. Ο τύπος είναι πιλάφας. Τελεία και παύλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

σόρυ...με τους αοιδούς εγώ...δεν...
χρειάζομαι το κάτι παραπάνω

Kάτσε ρέ.Δεν μιλάμε για την Μαρινέλλα.:flipout:
Η Σαββίνα πειραματίζεται εξαιρετικά μέ την φωνή της καί από δίπλα οι Primavera είναι σπουδαίοι Μουσικοί.