Τ Τακης Πετροπουλος AVClub Enthusiast 18 June 2006 805 5 August 2024 #1 Υπάρχει τρόπος να γραφτώ συνδρομητής στο αμερικανικό criterion channel?
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 101,037 Εκεί ψηλά..... 6 August 2024 #2 εστειλες mail ? This is currently unavailable in your region. Type in your email below and tell the producers you want it in your country!
εστειλες mail ? This is currently unavailable in your region. Type in your email below and tell the producers you want it in your country!
FINIX AVClub Fanatic 22 November 2010 12,545 6 August 2024 #3 αλλαζοντας την ip σου σε αμερικανινκη? λεω εγω τωρα...
Τ Τακης Πετροπουλος AVClub Enthusiast 18 June 2006 805 6 August 2024 #4 Ναι mail έστειλα χωρίς αποτέλεσμα καιρό τώρα. Τώρα αυτό με την ip με βρίσκει αδιάβατο . Εννοείται πως θέλω να πληρώνω συνδρομή κανονικά δεν μιλάω για πονηριές. Ευχαριστώ και τους δύο πάντως
Ναι mail έστειλα χωρίς αποτέλεσμα καιρό τώρα. Τώρα αυτό με την ip με βρίσκει αδιάβατο . Εννοείται πως θέλω να πληρώνω συνδρομή κανονικά δεν μιλάω για πονηριές. Ευχαριστώ και τους δύο πάντως
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 101,037 Εκεί ψηλά..... 7 August 2024 #5 για να αλλαξεις IP πρεπει να κανεις χρηση vpn. Αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο αυτο για την υπηρεσια μισθωσης (λογικα δεν ειναι ) Reactions: Τακης Πετροπουλος
για να αλλαξεις IP πρεπει να κανεις χρηση vpn. Αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο αυτο για την υπηρεσια μισθωσης (λογικα δεν ειναι )
1 1990ge Established Member 21 October 2012 237 28 August 2024 #6 Χρειαζεται US vpn μονο για την εγγραφη. Απο εκει και περα μπορεις να βλεπεις κανονικα οτι θες χωρις vpn.
Χρειαζεται US vpn μονο για την εγγραφη. Απο εκει και περα μπορεις να βλεπεις κανονικα οτι θες χωρις vpn.