Crossover

Ενα ακομα βασικό ειναι οτι κανω το χομπι μου και δεν θελω να σε κατευθυνω σε μαγαζια
απλά σου λέω ενα πυκνωτη απο 5-6 που εχω ακούσει και πραγματικά αξιζει τα λεφτά του

Υ.Γ. καποια στιγμή σε συννενόηση με τους συντονιστες πρεπει να δουμε πως μπορούμε να ειμαστε σε επικοινωνία με Ελληνες εμπόρους-αντιπροσωπους,
πιστευω θα βγούμε ολοι κερδισμένοι
Σιγουρα ειναι πιο ευκολο να σερφαρεις για να βρεις υλικά από το να πάρεις τους δρόμους αλλά ειναι καποια πραγματα που τα ιντερνετομαγαζα δεν μπορουν να βοηθήσουν
Οταν μαθεις τις ακρες και εδω Ελλάδα θα δεις ειναι πολύ πιο ευκολο και απο σερφαρισμα (γενικά μιλάω)

Ενα ακομα βασικό ειναι οτι κανω το χομπι μου και δεν θελω να σε κατευθυνω σε μαγαζια
απλά σου λέω ενα πυκνωτη απο 5-6 που εχω ακούσει και πραγματικά αξιζει τα λεφτά του

Υ.Γ. καποια στιγμή σε συννενόηση με τους συντονιστες πρεπει να δουμε πως μπορούμε να ειμαστε σε επικοινωνία με Ελληνες εμπόρους-αντιπροσωπους,
πιστευω θα βγούμε ολοι κερδισμένοι
Σιγουρα ειναι πιο ευκολο να σερφαρεις για να βρεις υλικά από το να πάρεις τους δρόμους αλλά ειναι καποια πραγματα που τα ιντερνετομαγαζα δεν μπορουν να βοηθήσουν
Οταν μαθεις τις ακρες και εδω Ελλάδα θα δεις ειναι πολύ πιο ευκολο και απο σερφαρισμα (γενικά μιλάω)

Απο εμενα κανενα προβλημα φιλε μου, ετσι το παιρνω και εγω.
Ολοι το χομπυ μας κανουμε.
Απλως επειδη υπολογιζω πολυ στην γνωση που αποκταται με δοκιμες και προσπαθεια, με αυτο το πνευμα ρωταω.
Αν παλι επιμενεις, το σεβομαι.
Αυτο θα ηταν ευχης εργο που λες, απλα εγω δεν ξερω ακομα ολες τις ακρες, και γιαυτο ρωταω ετσι σαν μικρο παιδι.
Θα ηταν ιδανικο τα λεφτα να μενουν εντος, και να μπορουμε να καλυφθουμε απο Ελληνες
Ηδη εχω βοηθηθει απο καποιους ανθρωπους και το εκτιμω αφανταστα.
Ουτε σκεφτομαι μονο την ευκολια, απλα δεν ξερω που να αποτανθω, οποτε και να μου δωσεις καποια κατευθυνση δεν θα το θεωρησω χειραγωγηση.

Δεν έχουν πλέον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα τα audiovector.Κρίμα γιατί είναι καλά ηχεία..

Τιμες ψαχνω μονο για τα πηνια, γιατι οι πυκνωτες γραφουν πανω.
ο ενας στον κλαδο των υψηλων, ειναι bipolar ηλεκτρολυτικος 6,8μF,
Και εχει και ελλον εναν 2,2μF στα 100V σε σειρα με μια αντισταση 5w.
Θα ανεβασω φωτογραφιες λιγο αργοτερα, ευχαριστω για την ανταποκριση

Α! να μην το ξεχασω, ο τελικος μου περιγραφεται εδω:http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=65202&page=4

.....θα αλλαζες τον 6,8

Με γειες και τον ενισχυτη:a0210:

.....θα αλλαζες τον 6,8

Με γειες και τον ενισχυτη:a0210:

Αμα δεν τοχεις...:grinning-smiley-043
Σε ευχαριστω για τον ενισχυτη, αλλα τον εχω απο το 2000 αν θυμαμαι καλα.
Απλα με επιασε το γλυκυ μου να τον χεριασω, οπως και τα ηχεια.
Ηθελα να τα αλλαξω με κατι καλυτερο, αλλα τετοιους καιρους... ανασκουμπωθηκα...

Το μεγάλο πηνίο πάνω σε τι είναι τυλιγμένο? είναι κάποιο μαγνητικό υλικό ή όχι?
Αν ισχύει το δεύτερο, τότε μάλλον το πηνίο του γούφερ είναι το μκρό με τις πολλές σπείρες, με την προϋπόθεση ότι ο πυρήνας του είναι σιδερένιος.

To σκέφτηκα και εγω Κωστα γιατι αρχικά δεν μου φαινόταν για πυρηνας αυτο που εχει

Γιαυτό ρωτησα για τις μπορνες
αν δεις το μικρό με τον πυκνωτη ειναι παρεα σε περιπτωση διπλοκαλωδίωσης ή διενίσχυσης και το αλλο μονο του...οπότε
+ εχει περισσότερες σπειρες το μεγαλο και μαλλον πιο χοντρο συρμα

Re: Απάντηση: Crossover

Το μεγάλο πηνίο πάνω σε τι είναι τυλιγμένο? είναι κάποιο μαγνητικό υλικό ή όχι?
Αν ισχύει το δεύτερο, τότε μάλλον το πηνίο του γούφερ είναι το μκρό με τις πολλές σπείρες, με την προϋπόθεση ότι ο πυρήνας του είναι σιδερένιος.

Αυτο θα το δω φιλε μου οταν θα τα ξαναανοιξω σαβατοκυριακο μαλλον.
Παντως σαν φεριτης μου φανηκε

....οτι εχει βαλει την τρυπα πίσω

Για το κρος δεν εχω να σου πω τιποτα παραπάνω
θα αλλαζα τον μικρό ''πυρηνικό'' με αερος, την αντισταση και τον 2,2 με κατι καλύτερο
Μπορεις να αλλαζεις και τις καλωδιωσεις με κατι αντιστοιχο που εχεις πριν το ηχείο