CRYPTO FREE TIME 250 απορια

dalex

New member
8 April 2008
8
παιδια καλημερα, ειπα να ρωτησω καποιους που γνωριζουν. μου εκαναν δωρο ενα media player crypto free time 250, γενικα ειναι πολυ καλο παιζει τα παντα, εχει πολυ ευκολο μενου, μικρο σε διαστασεις πολυ βολικο αλλα εχω μια απορια.
δεν ξερω αν κανω κατι λαθος αλλα στις ταινιες .avi δεν διαβαζει τους εξωτερικους υποτιτλους.
μπορει να εχει κατι η συσκευη, για να το παω να μου το αλλαξουν ή δεν κανω κατι σωστα.
περιμενω τα φωτα σας.

Νομιζω οτι υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους το συγκεκριμενο player,φανταζομαι οτι βαζεις το ιδιο ονομα στους υποτιτλους με την ταινια,αλλιως μεσα απο τις ρυθμισεις επιλεγεις γλωσσα υποτιτλων.

βαζω το ιδιο ονομα και στην ταινια και στους υποτιτλους, και δεν τους διαβαζει, οπως και απο τις επιλογες των υποτιτλων κατα τη διαρκεια της ταινιας δεν μου εμφανιζει κανεναν υποτιτλο.

απο τις ρυθμισεις των υποτιτλων δοκιμασα τα παντα, ελληνικα, προεπιλογη, utf 8, και ολα οσα ειχε για τη γλωσσα, αλλα τιποτα.

Δoκιμασε να επιλεξεις τον υποτιτλο απο το τηλεκοντρολ πατωντας το sub,νομιζω οτι στο συγκεκριμενο δεν επιλεγονται αυτοματα οι υποτιτλοι στα αρχεια avi αλλα πρεπει να το κανεις απο το τηλεκοντρολ.

το δοκιμασα κι αυτο αλλα τιποτα, μαλλον θα το παω πισω.
ευχαριστω