Crypto ReDi 210 MP

Re: Crypto Redi 210MP

@talos, thx για τις φώτο.
Θυμάσαι με ποιο fw τη δοκίμασες την ταινία; Μπορώ να δώσω στο φίλο που το έχει μια ταινία με ac-3 για να το εξακριβώσουμε (του είχα βάλει το τελευταίο fw που είχε δωθεί σε αυτό το νήμα, Αύγουστος 2011).
Ταινία δεν είδαμε καμία ολόκληρη αλλά ψιλοδοκιμές της τάξης του 1', δεν παρατήρησα σπασίματα στην κίνηση (είχαμε δοκιμάσει από ότι θυμάμαι, ts & mkv)

Για δες και τους νέους υπότιτλους που έφτιαξαν οι Πολωνοί στο 220 (έχω ανεβάσει στο νήμα του δύο φώτο). Οι αρχικοί ήταν όντως λιλιπούτειοι!

Εάν λάβω πληροφόρηση ότι σε hdmi, είναι κανόνι στα χρώματα και την ευκρίνεια, μάλλον το κόβω να το βάζω μέσα στην πλάσμα Panasonic και να επεκτείνω το iR, τι άλλο να θέλω από ένα δέκτη;)

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΩΝ ReDi 210 MP με το firmware των Πολωνων για το 220;;;

Απάντηση: Crypto Redi 210MP

Όχι μη το κάνεις αυτό, έχουν διαφορετικό hardware.

Παίδες, έχει γίνει χαμός στο νήμα και αρχίζουμε και μπερδευόμαστε. Εάν κάποιος έχει πάρει το εξελιγμένο AD (Redi220AD MP), ας ανοίξει νέο νήμα, γιατί διαφορετικά όλοι θα μπερδευτούν.
Αυτό το νήμα ας παραμείνει για το προηγούμενο, ή όπως το ονομάζει τώρα η εταιρία Redi220A MP.
Αν διαβάζει κάποιος συντονιστής ας μετονομάσει αυτό το νήμα σε Crypto Redi 220A MP

ας μετονομάσει αυτό το νήμα σε Crypto Redi 220A MP
για το προηγούμενο, ή όπως το ονομάζει τώρα η εταιρία Redi220A MP
Ήθελες να γράψεις 210Α μάλλον;
Δεν υπάρχει 220Α ή 220ΑD, προς το παρόν τουλάχιστον.

O 210 είναι διαφορετικός από τον 210A, ενώ ο 210AD είναι ένας 210A με Dolby Digital (AC3).

έχουν διαφορετικό hardware.
Προς το παρόν ξέρουμε ότι έχουν διαφορετικές συχνότητες στο τηλεχειριστήριο, διότι ο φίλος που έγραψε ότι δεν του πιάνει κανάλια, μου είπε ότι δεν λειτουργεί πια το τηλεχειριστήριο. Έτσι δεν μπορεί να δοκίμασε αν πιάνει κανάλια ο δέκτης.

Last edited:

Ήθελες να γράψεις 210Α μάλλον;
Δεν υπάρχει 220Α ή 220ΑD, προς το παρόν τουλάχιστον.

O 210 είναι διαφορετικός από τον 210A, ενώ ο 210AD είναι ένας 210A με Dolby Digital (AC3)...

Ναι για το 210 αναφερόμουν, εκ παραδρομής έγραψα 220.

Τελικά, η Crypto τα έκανε θάλασσα, έχει βγάλει με λίγα λόγια 3 δέκτες κάτω από το ίδιο όνομα
Τον 210
Τον 210Α (δεν υποστηρίζει AC3)
Τον 210AD (υποστηρίζει AC3)

Για μένα ο νέος 210AD, κάνει τα ίδια πράγματα που έκανε ο 210, απλά προφανώς άλλαξαν προμηθευτή και μετονόμασαν το προϊόν διαφορετικά.
Οπότε, μένει αυτό το νήμα ως έχει και ανοίγουν άλλα 2 νέα (το ένα το έχεις ήδη κάνει) για τους 210Α & 210AD

Ο κατασκευαστής παραμένει η Giec. Ουσιαστικά ο 210 μετονομάσθηκε σε 210AD και έβγαλαν τον 210Α ως μια έκδοσή του χωρίς AC3.

Na επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με το τμήμα υποστήριξης της Crypto και να ζητήσεις να σου την στείλουν στο email σου.

Ο 210 δεν έχει αναβάθμιση Νοεμβρίου. Μόνο του Αυγούστου.
Ίσως βγει νεότερη που διορθώνει και το θέμα με τους μικρούς υπότιτλους, κάποια στιγμή στον -ελπίζω- Φεβρουάριο.

Re: Απάντηση: Crypto Redi 210MP

Ο 210 δεν έχει αναβάθμιση Νοεμβρίου. Μόνο του Αυγούστου.
Ίσως βγει νεότερη που διορθώνει και το θέμα με τους μικρούς υπότιτλους, κάποια στιγμή στον -ελπίζω- Φεβρουάριο.
υπαρχει! αφου εγω εχω του 11/2011

Εκανα και εγώ την ίδια βλακία.Βρήκες λύση τελικά; Αν ναι μου στέλνεις και εμένα το firmware του 210Α;

Μήπως πουλάει κανείς το δέκτη του σε καλή τιμή ???

Και ο 210 και ο 220 πουλιούνται σε μερικά καταστήματα. Ο 210 σε περισσότερα και πιο γνωστά. Κάνε μια έρευνα στο Skroutz. gr αλλά κυρίως στο BestPrice.gr που από ότι έχω δει βρίσκει στις περισσότερες περιπτώσεις περισσότερα αποτελέσματα.

Τον βρήκα στα 49 περίπου από Ελλάδα και 30 περίπου από έξω. Απλά θα προτιμούσα να βρω κάποιον μεταχειρισμένο ΚΑΙ λόγω τιμής ΚΑΙ λόγω αμεσότητας ...

Διάβασα το θέμα αλλά μπερδεύτηκα...
Κατάλαβα ότι το πρόβλημα του ήχου με τα ac3 δεν λύνεται μέσω firmware διότι απλά δεν είναι συμβατό το hardware του. Κατάλαβα καλά;

Απάντηση: Re: Crypto Redi 210MP

Διάβασα το θέμα αλλά μπερδεύτηκα...
Κατάλαβα ότι το πρόβλημα του ήχου με τα ac3 δεν λύνεται μέσω firmware διότι απλά δεν είναι συμβατό το hardware του. Κατάλαβα καλά;

Ο 210 δεν έχει πρόβλημα με το AC3. Ο 210Α, έχει.

την πάτησα τότε...είχα παρει τον 210 τον Οκτώβριο αλλά χάλασε και μου τον άλλαξαν τον Φλεβάρη με τον νεώτερο 210α(δεν το καταλαβα) που είχε firmware 8/11. Δυστυχώς τον έχω στο εξοχικό συνδεδεμένο σε crt 29αρά όπου εκτελεί και χρέη αποκωδικοποιητή και δεν μπορώ να δω αν πράγματι ειναι ο 210α...
Δεν ξέρω αν αξιζει να επιχειρήσω την αλλαγή του από την ίδια την κρύπτο. Νιώθω μερικώς εξαπατημένος διότι πίστευα ότι θα παίζει τουλάχιστον τα απλά avi div/x...:(

edit: διάβασα οτι ο 210α εχει εσωτερικό μετασχηματιστή ενώ το δικό μου έχει σίγουρα εξωτερικό...αρα δεν ειναι ο 210α αλλά ο απλός και δυστυχώς δεν παίζει ac3

Last edited:
Απάντηση: Re: Crypto Redi 210MP

Καλησπερα. Εχω τον crypto 210mp. Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο firmwere για να το περασω και να υποστηριζει ac3 ηχο?