Έχει ξανααναφερθεί το θέμα με την μπλε οθόνη στις Philips. Ψάχνοντας λίγο είδα αυτό στην σελίδα του μοντέλου μου της Philips αλλά και όλης της σειράς του:Γιατί όταν κάνω zapping με ανάλυση 720p και πάνω κολλάει για κάποια δέκατα η εικόνα στην πρώτη εικόνα του καναλιού. Έχει αναφερθεί και για τον 210Α. Αλλά στην 576 κόβεται τελείως η εικόνα. Εμφανίζεται η μπλε εικόνα της θύρας HDMI της τηλεόρασης μου. Και όταν έρχεται η εικόνα είναι σαν να συνδέεται εκείνη την στιγμή ο δέκτης. Και η τηλεόραση μου βγάζει τα παραθυράκια του αριθμού θύρας και της ανάλυσης. Σαν να ανοίγει εκείνη την στιγμή ο δέκτης. Και αυτό σε κάθε αλλαγή καναλιού. Αυτό μόνο στις αναλύσεις 576i και p. Δηλαδή σε λίγο καιρό έτσι θα βγει άχρηστη και η τηλεόραση. Άρα η μόνη ανάλυση που μπορώ να χρησιμοποιήσω είναι η 1080p_50 παρά τον ψηφιακό θόρυβο και την ανωμαλία στην κίνηση.
Όντως δεν γράφεται LCN. Είναι όμως στο μενού εγκατάσταση η επιλογή "Τοπική Αναζήτηση".Δυστυχώς δέν υπάρχει πουθενά στο μενού, το LCN.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.