Χωρίς παρεξήγηση, αλλά για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, μάλλον μιλάς για δίσκους μεγέθους TB, όχι GB.Δύσκολη η ερώτηση περί μεγέθους σκληρού δίσκου. Ίσως να μην αναγνωρίσει δίσκους 4GB, αλλά δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα ως τα 2.
Από όσο θυμάμαι οι δέκτες με ALI της GIEC δεν έχουν πρόβλημα ταυτόχρονης εμφάνισης των εσωτερικών και των εξωτερικών υποτίτλων, μόνο της Panodic.
Για καλό τηλεχειριστήριο, θα πρέπει να ρωτήσεις στο αντίστοιχο «στίκι» θέμα, καθώς ο 211 -όπως σχεδόν όλοι οι δέκτες- έχει πολύ απλό, μικρό και μάλλον άβολο. Δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα στην απόσταση.
Όπως είπα είναι θέμα λογισμικού, αν θα βλέπει όλους τους υπότιτλους. Αν δηλαδή είναι πρόσφατο το λογισμικό, ώστε να το έχουν εντοπίσει. Σε ιδανικές συνθήκες στο κουμπί subtitles θα φαίνονται όλοι οι υπότιτλοι. Ελληνικοί, αγγλικοί, εσωτερικοί. Και διαλέγεις ποιον από όλους θέλεις. Μία δοκιμή είχα κάνει, δεν θυμάμαι σε ποιον από τους ALI 3801 μου, και νομίζω τους είδε όλους κανονικά, μαζί με τους εσωτερικούς. Πιθανότατα αυτό έγινε στον Lifeview A2 μου που γενικά έχει την καλύτερη υλοποίηση από τους 3 που έχω. Πάντως όπως σε όλους τους δέκτες, οι εξωτερικοί πρέπει να είναι στον ίδιο φάκελο με την ταινία, και να έχουν το ίδιο όνομα. Έτσι θα πρέπει να έχουν και την κατάληξη gr ή eng. Χωρίς αυτές τις καταλήξεις δεν μπορεί να είναι στον ίδιο φάκελο δύο αρχεία με το ίδιο όνομα. Αλλά δεν μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι αυτός θα δουλέψει έτσι.ευχαριστω πολυ και μια ακομη ερωτηση παιζει ολους τους υποτιτλους στο φακελο μιας ταινιας ή μονο οποιον εχει το ιδιο ακριβως ονομα με την ταινια χωρις gr eng (1) (2) κλπ αλλαζει η ρυθμιση των ενσωματωμενων υποτιτλων;
Σ'ευχαριστώ που με διορθώνεις :smile:Χωρίς παρεξήγηση, αλλά για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, μάλλον μιλάς για δίσκους μεγέθους TB, όχι GB.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.