Crypto ReDi 215

Απάντηση: Crypto ReDi 215 - νέο μοντέλο

ΟΚ Παίδες, αγοράστηκε σήμερα.
Συνδέθηκε με SCART σε CRT 29'. Στην ίδια τηλεόραση υπάρχει και ο DigitalWorld HDT150.
Πρώτες γρήγορες εντυπώσεις: είναι ένα μικρό μεταλλικό κουτί με ένα led, usb και κουμπί on/sb. Zεσταίνεται πολύ περισσότερο από τον DW150 (έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό). Zαπάρει τα κανάλια πιο γρήγορα από τον DW150 (αλλά παγώνει το πρώτο frame για μισό sec). Νομίζω πως έχει κάπως καλύτερη εικόνα (καίει λιγότερο τα λευκά/πολύ φωτεινά χρώματα και μάλλον έχει περισσότερη πληροφορία/διαβαθμίσεις στα μαύρα/σκούρα χρώματα). Η υπερβολική αντίθεση - σε σχέση με το αναλογικό tuner - είναι το κύριο θέμα που έχω με τον (κατά τ' άλλα καλό δέκτη) DigitalWorld HDΤ150. Όλα τα παραπάνω με επιφύλαξη, λόγω της πρώτης σύντομης επαφής με το tuner. Θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες.

Re: Crypto ReDi 215 - νέο μοντέλο

Ως media player τι λέει; Έχει μεγάλους υπότιτλους ή πρέπει να είσαι στο μισό μέτρο;

Re: Απάντηση: Crypto ReDi 215 - νέο μοντέλο

Η ποιότητα του τηλεχειριστηρίου είναι καλή; Ή είναι από τα πολύ φτηνιάρικα; Τι μπαταρίες παίρνει;

Οι μπαταριες ειναι 2 μινιον και η ποιοτητα του χειριστηριου αρκετα καλη.Αγοραστηκε χθες απο τα media markt.Για την ποιοτητα του δεν εχω γνωμη λογω μη επαρκων γνωσεων. Οι υποτιτλοι ειναι αρκετα ευκρινεις και η εικονα που βλεπω στην tv ειναι πολυ καλη.Αυτο που με χαλαει αλλα δεν ευθυνεται το μηχανημα για αυτο ειναι οτι πρεπει να πατησω 4 φορες τo κουμπι της επιλογης πηγης εικονας για να παω στην πηγη που ειναι το crypto.

Όταν λες μινιόν εννοείς τις πλακέ στρογγυλές που πέρνουν τα ρολόγια ή τις κυλινδρικές σαν αυτές των τρανζίστορ; Επίσης οι υπότιτλοι από τι απόσταση διαβάζονται;

Απάντηση: Re: Crypto ReDi 215 - νέο μοντέλο

Όταν λες μινιόν εννοείς τις πλακέ στρογγυλές που πέρνουν τα ρολόγια ή τις κυλινδρικές σαν αυτές των τρανζίστορ;

Λογικα θα παιρνει μπαταριες τυπου ΑΑΑ...

Re: Απάντηση: Re: Crypto ReDi 215 - νέο μοντέλο

Λογικα θα παιρνει μπαταριες τυπου ΑΑΑ...

...εκτός κι αν έχει τ/κ μεγέθους πιστωτικής κάρτας οπότε μπορεί να παιρνει τις μπαταρίες που λέει ο nmavor.
Έχω έναν Xoro με τέτοιο τ/κ. Απαράδεκτο είναι.

Το τηλεκοντρόλ είναι τυπικό κινέζικο. Η λήψη από το IR Sensor της συσκευής είναι πολύ καλή, χρησιμοποιώ τις (φθηνές) ΑΑΑ μπαταρίες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Το μοντέλο είναι το Crypto ReDi 215D. Τιμή μετρητοίς 41,5 ευρώ. Θα προσπαθήσω να επανέλθω με φωτογραφίες αργότερα.

Last edited:

Μόλις τον είδα διαθέσιμο στο Multirama Πειραιά (Εθν Ανατιστάσεως). Τιμή 39,999999.
Ψώνισα κάτι άλλο, για συγκεκριμένους λόγους (Crypto ReDi 170MP), για το οποίο, όταν σχηματίσω άποψη, θα την εκθέσω στο οικείο Thread...

Το τηλεκοντρόλ είναι τυπικό κινέζικο. Η λήψη από το IR Sensor της συσκευής είναι πολύ καλή, χρησιμοποιώ τις (φθηνές) ΑΑΑ μπαταρίες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Το μοντέλο είναι το Crypto ReDi 215D. Τιμή μετρητοίς 41,5 ευρώ. Θα προσπαθήσω να επανέλθω με φωτογραφίες αργότερα.

Κάνε μου την χάρη να γράψεις κάτι πάνω από 2 ώρες κ' πες μου άν διμιουργεί παραπάνω από 1 αρχεία.
Ευχαριστώ.

Επίσης αν είναι δυνατόν να ελεγχθεί αν μπορεί να διαχειριστεί μεγάλους USB δίσκους.

Καλησπέρα σας,
Με αφορμή το ότι ο συγκεκριμένος δέκτης δεν διαθέτει έξοδο ήχου και επειδή ο ενισχυτής μου δεν διαθέτει είσοδο HDMI, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Η τηλεόρασή μου (LG 42LG7000) έιναι συνδεδεμένη με οπτική ίνα με τον ενισχυτή, εάν συνδέσω με HDMI τον δέκτη στην τηλεόραση, μπορεί να περάσει το σήμα του ήχου από την τηλεόραση και να αποκωδικοποιηθεί από τον ενισχυτή;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Δημήτρης

Αξιζει ο συγκεκριμενος αποκωδικοποιητης για μια CRT τηλεοαραση? γενικα για πιο παλιες τηλεοαρασεις? η να επιλεξω κατι πιο απλο-φτηνο? με ενδιαφερει κατα 99% τελεοπτικο.

Απάντηση: Re: Crypto ReDi 215 - νέο μοντέλο

Αξιζει ο συγκεκριμενος αποκωδικοποιητης για μια CRT τηλεοαραση? γενικα για πιο παλιες τηλεοαρασεις? η να επιλεξω κατι πιο απλο-φτηνο? με ενδιαφερει κατα 99% τελεοπτικο.

Τσεκαρε και τον οδηγο του talos... Θα σε βοηθησει. Παντως ο 215 κανει για crt λογω επεξεργαστη, αλλα αν θελεις καθαρα για να παρακολουθεις καναλια προτιμησε καποια εκ των f&u 3381 και 2828s, united 1313 και edision mini triton sd που ειναι καπως φθηνωτεροι απο τον 215

Επειδή το τρέχον θέμα για τον 215 έχει ξεφύγει, με κοντά στις 10 σελίδες που δεν λένε σχεδόν τίποτα για τον δέκτη, ζήτησα από τον gamut που προθυμοποιήθηκε να ανεβάσει φωτογραφίες να κάνει ένα νέο θέμα.
Οπότε μην τον αρχίσετε στα «υπάρχει ήδη θέμα». Και κυρίως, ας προσπαθήσουμε στο νέο θέμα να μείνουμε On topic και να μην ξεφύγουμε όπως σε αυτό.
Έτσι θα είναι ευκολότερη η εύρεση πληροφοριών για όλους μας, ώστε να μπορούμε να κάνουμε καλύτερα την επιλογή του δέκτη μας.

Ελπίζω στην κατανόησή σας :smile:

Επεξεργασία: Τώρα πρόσεξα ότι ο gamut έχει τον 215D και όχι τον 215, οπότε μπορούμε να συνεχίσουμε εδώ όπως πριν, ώσπου να γίνει μια αντίστοιχη κίνηση και γα τον 215.
(Θάλασσα τα έκανα.. :bang:)

Last edited:
νέα αγορά Crypto Redi 215

Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα τα φώτα σας αν είναι δυνατό.
Μολις απέκτησα τον παραπάνω δέκτη λόγω της επερχόμενης διακοπής του σήματος από τον Υμμητό κι έχω τις παρακάτω απορίες/θέματα.

1. Η κεραία μου είναι στραμένη στον Υμηττό. Μετά τις 20 θα πρέπει να την στρέψω προς την Πάρνηθα ή την Αίγινα ή να την αφήσω ως έχει?

2. Το σήμα μου ήδη είναι ασθενές, όπως εμφανίζεται στο menu του Crypto στο κανάλι CH52(72200Khz)με ένταση στο 52% και ποιότητα 49%. Προσπαθώ να το αλλάξω να το βάλω στο CH 22(482000KHz) που έχει ένταση 65% και ποιότητα 71% αλλά δεν μου κρατάει την ρύθμιση. Ξέρει κάποιος γιατί?

3. Ποιες είναι οι ελάχιστες αποδεκτές τιμές έντασης και ποιότητας?

Ευχαριστώ
Δημήρης