Κοίτα λίγο εδώ, για να μην τα ξαναγράφω. Αγνόησε μόνο όσα λέω για τον Ferguson T650i που δεν αφορούν εδώ. Μήνυμα #1003.χρειάζομαι κι εγώ λύση για το παραπάνω πρόβλημα
δεν είναι αποκλειστικό για το συγκεκριμένο δέκτη ή εταιρεία, υπάρχουν και άλλου τύπου συσκευές, panasonic για παράδειγμα που το κάνουν και έχει να κάνει με την ποιότητα σχεδιασμού
από όσο διαβάζω δλδ ο δέκτης περνάει κάποια σήματα για κανάλια ή υπηρεσίες (ενώ δεν είναι ή είναι αλλά είναι μακρινά και δεν μπορεί να συγχρονιστεί) και φυσιολογικά ζητάει να ξανασκανάρει για να προστεθούν στη λίστα
το πρακτικό πρόβλημα φυσικά είναι η έλλειψη της δυνατότητας απενεργοποίησης τουλάχιστον του αυτόματου έλεγχου
πείτε μας ιδέες για το τι μπορεί να γίνει αν έχετε, αν μπορούμε να κάνουμε κάποια μετατροπή ή ακόμη αν είναι επαρκής λόγος αλλαγής με άλλο προϊόν
ευχαριστώ
α ok ευχαριστούμε πολύ, θα επικοινωνούσα μαζί τους ο ίδιος αλλά αν υπάρχει κάποιος που έχει πιο τακτική επικοινωνία θα ήταν πιο λειτουργικόΈβαλα τον λογισμικό του 215Α στον δέκτη μου (μην το επιχειρήσετε αν δεν είσαστε από πριν σίγουροι ότι θα λειτουργήσει!) για να ελέγξω για προβλήματα.
Όταν στείλω τα ευρήματα στην Crypto, θα περιλάβω και αυτό.
ναι, τα καταλαβαίνω αυτά, αλλά τα προβληματικά κανάλια είναι πολύ περισσότερα κι επίσης δεν νομίζω πως το πρόβλημα πρόκειται να λήξει μετά από μια περίοδο δοκιμών (που δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει ούτως ή άλλως) όπως ελπίζειςΚοίτα λίγο εδώ
http://avclub.gr/forum/showthread.php/103909-Ferguson-Ariva-T650i?p=1057229124#post1057229124
Λύση πρόχειρη δική μας δεν νομίζω ότι υπάρχει. Απλώς να παρακάμπτεις και να μην πηγαίνεις στα κανάλια που δημιουργούν το πρόβλημα. Αν βρεθούν ποια είναι. Όπως είπα στον δικό μου Lifeview A2 βρήκα ότι είναι τα ξένα της Νέριτ. Και δεν πάω πια εκεί. Εδώ δεν ξέρω ποια κανάλια είναι.
Όπως στον Lifeview A2 που ανέφερα λοιπόν. Όπως λέει και ο talos_2002, οι δύο δέκτες είναι κλώνοι, και μάλλον πολύ κλώνοι όπως φαίνεται. Εγώ έλυσα το πρόβλημα μην πηγαίνοντας στα κανάλια αυτά. Βοηθάει βέβαια ότι έτσι και αλλιώς τα είχα στην σειρά, και είναι εύκολο να τα παρακάμψω κατά το zapping.tolias τελικά έχεις δίκιο
Μόνο σε ορισμένα κανάλια ζητά να σκανάρει όπως Νερίπ ΡΙΚ, BBC, DW. Έχω περάσει το Fireware 1.0.6. Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο καινούργιο.
Κάτι άλλο που πρόσεξα, αν το δέκτη για αρκετή ώρα δεν τον ενοχλήσεις, πατώντας κάποιο πλήκτρο στο τηλεκοτρόλ του, αυτός κλείνει.
Κάποια λύση για αυτό;;
Ναι, έχεις δίκιο. Είναι πολύ ενοχλητικό από μόνο του, ιδίως όταν πέφτει και εποχή έντονων αλλαγών και δοκιμών από τα κανάλια.ναι, τα καταλαβαίνω αυτά, αλλά τα προβληματικά κανάλια είναι πολύ περισσότερα κι επίσης δεν νομίζω πως το πρόβλημα πρόκειται να λήξει μετά από μια περίοδο δοκιμών (που δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει ούτως ή άλλως) όπως ελπίζεις
το λέω αυτό κρίνοντας από τους ξένους που έχουν συναντήσει το ίδιο πρόβλημα από το 2006 και αν βάλουν τις ίδιες συσκευές που δεν αναβαθμίστηκαν, έχουν ακόμη το ίδιο πρόβλημα (μίλησα χθες), κατάλαβες
με λίγα λόγια δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το πρόβλημα ως ασήμαντο, κι αναγκαστικά βασιζόμαστε στην εταιρεία
Ευτυχώς τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι τόσο άσχημα στους δέκτες με ALI, όπως έγραψα παραπάνω. Τελικά δύο μόνο προβλήματα έχουμε σε δέκτες με ALI 3801.Ελπίζω πάντως εδώ το πρόβλημα να μην είναι τόσο μεγάλο όσο τότε στους M-Star 7818. Εδώ βλέπω λιγότερες περιπτώσεις.
Υπάρχει ρύθμιση στο μενού για να απενεργοποιήσεις την αυτόματη απενεργοποίηση του δέκτη.
Το link για HDMI2VGA adapter που δοκίμασα (αφού δοκίμασα άλλες πατάτες ,καλώδια SCART2VGA και HDMI2VGA που πάνε για πέταμα).
http://www.ebay.co.uk/itm/HDMI-TO-V...ion_Video_Cables_Adapters&hash=item2ed5cc71ab.
3. Εχει stereo Jack out για σύνδεση σε εξωτερική αναλογική συκευή (PC monitor με DVI χωρις HDMI) σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να ληφθεί αναλογικός ήχος από την SCART.
Τί ώρες είχες βάλει να κάνει εγγραφή και απέτυχε;2. Προγραμματίζεται αλλά δεν κάνει την προγραμματισμένη εγγραφή, άμεση κάνει κανονικά με το rec.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.