Crypto ReDi 215A

Απάντηση: Re: Crypto ReDi 215A

Αυριο θα του περασω την αναβαθμηση και θα τον δοκιμασω στις εγγραφες γιατι εχει καποια θεματα με τις εγγραφες ο δεκτης.
Με την 1.0.9 πάντως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις εγγραφές μετά τις 12 το βράδυ. Και με προγραμματισμένη εγγραφή με κλειστό τον δέκτη και με προγραμματισμένη εγγραφή με ανοιχτό τον δέκτη και εγγραφή με το rec! Γράφει όποιο κανάλι του ορίσεις και κλείνει κανονικά την ώρα που του έχεις ορίσει.
Κατά τ άλλα υπάρχει ακόμα το "τώρα" "επόμενο" στην infobar και στις εγγραφές έχει προεπιλογή το "κανάλι" και πρέπει να το γυρίσεις στο "εγγραφή" κατά τον προγραμματισμό.

Γιωργο οταν εκανες αναβαθμηση σου εσβησε τα καναλια?
εμενα ξεκινησε απο την αρχη ο δεκτης σαν να τον εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων. Την αναβαθμηση την πηρε κανονικα. καλυτερα μου εσβησε και κατιο καναλια που ειχα κατεβασει απο Ιταλια προχτες στο Καναλι στην Πρεβεζα

Εκανα διαφορες εγγραφες μια χαρα τις εκαε δεν τις πετσοκοψε οπως με την προηγοπυμενη αναβαθμηση που ειχα

το μονο περιεργο που εχει ο δεκτης ειναι οταναναβω το φως σβηνει αυτος. Αν το σβησω το φως και το καναναψω παιρνει παλι μπρος ο δεκτης. Η λαμποα ειναι οικονομιας της οσραμ

Γιωργο οταν εκανες αναβαθμηση σου εσβησε τα καναλια?
εμενα ξεκινησε απο την αρχη ο δεκτης σαν να τον εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων. Την αναβαθμηση την πηρε κανονικα. καλυτερα μου εσβησε και κατιο καναλια που ειχα κατεβασει απο Ιταλια προχτες στο Καναλι στην Πρεβεζα
Επανέρχεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις! Εγώ του ξανακάνω επαναφορά όποτε περνάω καινούριο software! (σε όλους τους δέκτες που είχα)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εκανα διαφορες εγγραφες μια χαρα τις εκαε δεν τις πετσοκοψε οπως με την προηγοπυμενη αναβαθμηση που ειχα

το μονο περιεργο που εχει ο δεκτης ειναι οταναναβω το φως σβηνει αυτος. Αν το σβησω το φως και το καναναψω παιρνει παλι μπρος ο δεκτης. Η λαμποα ειναι οικονομιας της οσραμ

μου το έκανε και μένα με μια συγκεκριμένη λάμπα οικονομίας και μέχρι να καταλάβω ότι ήταν από τη λάμπα, έσπαγα το κεφάλι μου να καταλάβω γιατί αναβοσβήνει ο δέκτης! Το στειλα και στο service και δεν έβρισκαν τίποτα! :) μέχρι που κατάλαβα ότι την έκανε η λάμπα... Το πρόβλημα λύθηκε με άλλη μάρκα λάμπας οικονομίας. ;)

Μια ερώτηση παρακαλώ στο φόρουμ.Για τον συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή.Επειδή φυσικα δεν υπάρχει η δυνατότητα να παίξει h265 βίντεο ή ακόμη και mkv 10bit.Ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει περίπτωση να δώ ταινία χρησιμοποιόντας το λάπτοπ και κάποιο μεταστροπέα που θα το συνδέει με τον αποκωδικοποιητή;Δηλαδή από την HDMI έξοδο του λάπτοπ στην USB θύρα του αποκοδικοποιητή;Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Εννοώ κάτι τέτοιο:........http://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?keyphrase=hdmi+to+usb

Γιατί όχι να μη συνδεσεις τον υπολογιστη σου κατευθειαν στην τηλεοραση;

Γιατί όχι να μη συνδεσεις τον υπολογιστη σου κατευθειαν στην τηλεοραση;
Η τηλεόραση είναι crt και ο μετατροπέας από hdmi σε AV ή σε scart θέλει κανένα εικοσάρικο ή και παραπάνω.Όσο δηλαδή κάνει ένας crypto redi 215a.Λέω μήπως το δοκίμασε κανένας.

Πάντως εγώ έκανα μια προσπάθεια εγγραφής σήμερα το απόγευμα.Προγραμμάτισα τον αποκοδικοποιητή να κάνει εγγραφή στις 17:00 στο πρόγραμμα της ΕΤ1 έχοντας συνδεδεμένο τον εξωτερικό σκληρό.Το βράδυ που γύρησα σπίτι ανακάλυψα ότι δεν είχε γίνει καμία εγγραφή.Στις δοκιμές που έκανα μετά διαπίστωσα ότι όταν τον προγραμματίζεις τότε στην προκαθορισμένη ώρα ο αποκωδικοποιητής ανοίγει μόνο χωρίς να πραγματοποιεί καμία εγγραφή.Με εγκατεστημένο το 1.0.9.....Παράξενο.

Υπάρχει περίπτωση να παρέλειψες να ρυθμίσεις για εγγραφή αντί προβολή (που είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση) στην οθόνη ρύθμισης εγγραφής;

Υπάρχει περίπτωση να παρέλειψες να ρυθμίσεις για εγγραφή αντί προβολή (που είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση) στην οθόνη ρύθμισης εγγραφής;
Έχεις απόλυτο δίκιο.Μόνο που εκεί που λες ότι γράφει προβολή σε εμένα γράφει <<κανάλι>>.Το δοκίμασα μόλις τώρα και η εγγραφή άρχισε κανονικά.Μόνος μου δεν θα το έβρισκα με τίποτε.Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σε όλους!
Μια βοήθεια, όποιος μπορεί, παρακαλώ...
Προσπάθησα να κάνω την αναβάθμιση με το 1.0.9 και μου βγάζει μήνυμα ότι το αρχείο είναι πολύ μεγάλο...(?) και δεν προχωράει στην αναβάθμιση.
Γνωρίζει κάποιος να με καθοδηγήσει..?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δοκίμασε τα ακόλουθα:
α) Κατέβασε πάλι το αρχείο.
β) Διαμόρφωσε το στικάκι σε FAT από το μενού του δέκτη.
γ) Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του δέκτη.

Καλησπέρα.
Δυστυχώς, Talos, δοκίμασα και τη μέθοδο που περιγράφεις, μα και άλλες συνδυαστικές, αλλά... "Upgrade data too large, failed".

Να παραιτηθώ....?

Καλησπέρα,

Έχει επιλεγμένο εξ ορισμού το "all code", αλλά και άλλες επιλογές που έχω τοποθετήσει, το ίδιο αποτέλεσμα έχω.

Μήπως παίζει ρόλο το ότι το firmware που του έχω δεν είναι της crypto, αλλά της "strong"?

Attachments

• ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€ž 01.jpg
    ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€ž 01.jpg
    58.1 KB · Views: 74
  • ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€ž 02.jpg
    ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€ž 02.jpg
    85.6 KB · Views: 73
Ναι. Το λογισμικό τη Strong κλειδώνει τον δέκτη δεν μπορεί αν μπει άλλο. Το είχαμε παρατηρήσει στο λογισμικό του Strong 8105 που βάζαμε στον Crypto 220. Δες σε εκείνο το θέμα πως παρακάμφθηκε το πρόβλημα.
Επιπλέον, ο δέκτης σου δεν φαίνεται να είναι ο 215Α, αλλά ο 215/215D Κάνε μια ερώτηση στην Crypto αν έχει αναβάθμιση για αυτόν και, αν δεν σου είναι κόπος, ενημέρωσέ μας στο θέμα του 215/215D. :smile:

Καλησπέρα.
Θα σε δυσαρεστήσω, αλλά έχω τον 215Α, καθώς ουδέποτε έπαιξε, ούτε παίζει Dolby Digital ήχο, παρά μόνο AAC.

Τώρα, όσον αφορά το "κλείδωμα" που του έκανα ακούσια, θα το ψάξω περαιτέρω εκεί που με παραπέμπεις.

Ευχαριστώ πολύ για όλα.

Ο 215Α έχει ALi M3801 με απενεργοποιημένο Dolby.
Ο 215 έχει ALi M3601 με απενεργοποιημένο Dolby.
Ο 215D έχει ALi M3601 με ενεργοποιημένο Dolby.
Ο 8102 έχει ALi M3601 με ενεργοποιημένο Dolby.