Πόσο μεγάλο δίσκο έχετε συνδέσει και δούλευε καλά;
Καλησπέρα και από μένα. Διαβάζοντας τόσα καλά και λιγότερα κακά σχόλια και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός αποκωδικοποιητής που παίζει DTS αποφάσισα να τον πάρω. Για την ακρίβεια πήρα δυο. Ένα για μένα και ένα για τον πεθερό μου. Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος. Δύο προβλήματα διαπίστωσα.
1. Δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σαν δέκτης.Έχω ήδη μια 42¨ LG με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή. Η ισχύς σήματος στην LG 90-95% στον Crypto 70-75%. Ένα κανάλι που στην LG το πιάνει με ισχύ σήματος 38% και ποότητα 100% στον crypto όταν κάνει ανίχνευση φαίνεται να το βρίσκει αλλά δεν το εμφανίζει πουθενά.
2. Καλός σαν media player αλλά με κάποιες ενστάσεις. Τα κλασσικά avi τα έχει παίξει όλα όσα του έχω βάλει. Το θέμα είναι με τα mkv. Άλλα τα διαβάζει και άλλα όχι. Διάβασα σε προηγούμενο post για την απενεργοποίηση του Header Compression με το mkvmerge. Το έκανα, τα αρχεία διαβάζονται αλλά αρνείται να διαβάσει τον υπότιτλο που συνοδεύει το αρχείο(εξωτερικός srt). Προσπάθησα να το κάνω να τους διαβάσει ενσωματώνοντας τους στο αρχείο αλλά μάταιος κόπος. Διαβάζει μια δυο γραμμές και μετά χάνονται ξαναεμφανίζονται μετά από λιγα λεπτά άλλες μια δυο γραμμές και ξαναχάνονται. Αυτό συμβαίνει σε κάποια mkv, Σ αυτά που παίζουν κανονικά όλα καλά και με τους εξωτερικούς υποτίτλους και με την εικόνα. Σ αυτά που παίζουν διαβάζει κανονικά και τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς υπότιτλους. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Συγνώμη για το μακροσκελές post. Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη.
Υ.Γ. 1.Έχω κάνει την αναβάθμιση και στους δυο.
2. Με το DTS όλα καλά
Σε συνέχεια του post #352 μου συμβαίνει το εξής κουφό. Το κανάλι που φαίνεται να πιάνει αλλά δεν μου το δείχνει στις λίστες είναι το 4Ε στη συχνότητα 706000 και συντονίζεται αυτόματα στο κανάλι 13. Αν πατήσω από το πληκτρολόγιο το 13 μου το εμφανίζει κανονικά αλλά δεν φαίνεται πουθενά αλλού ούτε στις λίστες ταξινόμησης ούτε πατώντας το πλήκτρο ΟΚ που βγάζει τις λίστες από όλα τα κανάλια και συγκεκριμένα στις λίστες πάει από το 12 κανάλι στο 14. Το 13 άφαντο παρ όλο που έχει συντονισμένο σταθμό.Μέχρι και χειροκίνητη αναζήτηση έκανα αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει;
Με γειά!!!Απέκτησα τον δέκτη κι εγώ. Ελπίζω να έχει βελτιωθεί η υποστήριξη της Crypto όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του lemon. Θα δούμε όταν τους στείλω παρατηρήσεις
Δεν είδα τίποτα ακόμα, αλλά βρήκα από που μπορούμε να κατεβάσουμε περισσότερα παιχνίδια
www.native32.com/english/index.aspx
Με γειά!!!
Όταν λες παιχνίδια;;;
Για να τα περάσεις στον Crypto;;;
Sotiris
1080i 25
Δοκίμασε το πιο πάνω resolution. Είναι το σωστό για HD ERT.
Σε πολλου υποτιτλους παιζει μονο τις 2-3 πρωτες γραμμες και μετα τιποτα. Το κανει σε συγκεκριμενους υποτιτλους τους υπολοιπους τους παιζει αψογα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.