CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμογές

Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμογές

Μόλις (ξανα)διάβασα το review που έκανες (μπράβο γιαυτό) αργά και προσεκτικά και πρόσεξα το TV-SYS, οπότε το απόγευμα στο σπίτι θα το δω.
2 σημεία σαν feedback σε σχέση με το review (αν θες να αναφέρεις κάτι σχετικό):
- σε μένα έπαιξε ρόλο η USB θύρα που έβαλα το dongle, αν και στην Crystal Audio που ρώτησα χθες (πέρασα για άλλο λόγο) μου είπαν πως δεν έχει σημασία η επιλογή USB.
- η τεκμηρίωση είναι "φτωχή" και δεν βοηθάει τον αρχάριο.

Μπορείς να τα ποστάρεις στα σχόλια κάτω από το άρθρο... :a0210:

Λοιπόν, σήμερα που έβαλα να δω την πρώτη ταινία μέσω flash, στην usb θύρα που δεν δούλεψε το dongle, σταμάτησε 2 φορές η ταινία μέσα στα πρώτα 15 λεπτά & επέστρεφε στο αρχικό μενού. Μόλις άλλαξα usb θύρα (αφαίρεσα το dongle) είδα όλη την ταινία μια χαρά. Δυσλειτουργική usb θύρα ή προβληματικός usb controller; Διάβασα στο appstreamer TV κάποιος φίλος αγόρασε ένα με την μια από τις δύο θύρες usb να μην λειτουργεί.
Θα δοκιμάσω με άλλο flash drive και από 20 Αυγούστου θα (ξανα)επισκευθώ την crystal audio με το appstreamer ανά χείρας.

Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμογές

θυμάσαι σε ποια από τις δύο στο έκανε? Ειμαι διακοπές, αλλά το εχω και το μικρό μαζί μου... για να το δοκιμάσω και εγώ. Βασικά με προβλημάτισες γιατί κάποια στιγμή τα πιτσιρίκια κάτι είχαν διαμαρτυρηθεί οτι σταμάτησε αυτό που έβλεπαν, αλλά δεν έδωσα βάση (αφού σπάνια το χρησιμοποιώ με usb, 98% του χρόνου παίζουν όλα μέσω δικτύου, αλλά τότε έπαιζε με usb δίσκο). Βέβαια μπορεί να ήταν οτιδήποτε και όχι απαραίτητα πρόβλημα, αλλα αφού το έχω...

Το δοκίμασα με άλλη ταινία στο ίδιο φλασάκι και σταμάτησε στο πεντάλεπτο. Είναι η usb θύρα προς την πίσω πλευρά. Θα δοκιμάσω με άλλο φλασάκι αλλά εφόσον βγάζει πρόβλημα & το dongle είμαι σίγουρος πως κάτι τρέχει με τη θύρα ή τον controller.
Στην αναβάθμιση που θα κάνουν, καλό θα είναι να κρατάει τις ρυθμίσεις της προηγούμενης φοράς (π.χ. μέγεθος-θέση υποτίτλων), κάτι ανάλογο είχαν κάνει και με το pico.

Το δοκίμασα με άλλη ταινία στο ίδιο φλασάκι και σταμάτησε στο πεντάλεπτο. Είναι η usb θύρα προς την πίσω πλευρά. Θα δοκιμάσω με άλλο φλασάκι αλλά εφόσον βγάζει πρόβλημα & το dongle είμαι σίγουρος πως κάτι τρέχει με τη θύρα ή τον controller.
Στην αναβάθμιση που θα κάνουν, καλό θα είναι να κρατάει τις ρυθμίσεις της προηγούμενης φοράς (π.χ. μέγεθος-θέση υποτίτλων), κάτι ανάλογο είχαν κάνει και με το pico.

Αν θέλεις δοκίμασε και το FastForward προς τα εμπρός που παρατήρησα ότι στο αδερφάκι του (Appstreamer TV) δεν τρέχει περισσότερο από x2. Δες εδώ και εδώ.

Δοκίμασα το FF & λειτουργεί (νομίζω πάει μέχρι x16). Επίσης δοκίμασα 2GB φλασάκι & 500GB usb powered δίσκο στην πίσω usb θύρα, και τα 2 έπαιξαν μια χαρά, είδα αρκετές ταινίες. Το WiFi dongle έχει θέμα. Στο ίδιο σημείο, 2 συσκευές (TV & AV) Samsung λαμβάνουν ασύρματο δίκτυο αδιάλειπτα τη στιγμή που το dongle μια πιάνει & πέντε όχι. Σε κάθε περίπτωση θα τα πάω και τα δυο για έλεγχο.

Παιδια να ρωτησω κατι?
Επειδη σκεφτομαι να παρω ΝΑS Synology DS212,τα ξεχωριστα αρχεια srt θα αναγνωριζονται απο το crystal audio?

Παιδια να ρωτησω κατι?
Επειδη σκεφτομαι να παρω ΝΑS Synology DS212,τα ξεχωριστα αρχεια srt θα αναγνωριζονται απο το crystal audio?

Δεν γνωρίζω αν τα ΝΑΣ έχουν κάτι διαφορετικό σε λογική χρήσης από τα απλά shares ενός υπολογιστή, το appstreamer πάντως (και λογικά όλα τα σύγχρονα ΜΡ) διαβάζει δικτυακά από ΠιΣϊ τα srt κανονικότατα...

Δοκίμασα το FF & λειτουργεί (νομίζω πάει μέχρι x16). Επίσης δοκίμασα 2GB φλασάκι & 500GB usb powered δίσκο στην πίσω usb θύρα, και τα 2 έπαιξαν μια χαρά, είδα αρκετές ταινίες. Το WiFi dongle έχει θέμα. Στο ίδιο σημείο, 2 συσκευές (TV & AV) Samsung λαμβάνουν ασύρματο δίκτυο αδιάλειπτα τη στιγμή που το dongle μια πιάνει & πέντε όχι. Σε κάθε περίπτωση θα τα πάω και τα δυο για έλεγχο.

Μία από τα ίδια και ενός φίλου μου.
Μάλλον θα το στείλει και αυτός πίσω για έλεγχο....

επειδή η δικτύωση με wifi δεν είναι και ότι σταθερότερο υπάρχει, και πριν τα πάτε πίσω για έλεγχο, δοκιμάστε το εξής... βάλτε ένα καλώδιο επέκτασης usb, και φέρτε το dongle λίγο πιο έξω και πιο μπροστά από την συσκευή, μήπως είναι θέμα οριακού σήματος... Το ότι πιάνει μια άλλη συσκευή (η οποία μπορεί να έχει ενσωματωμένη μια κεραιάρα μέσα της σε αντίθεση με το pico dongle του appstreamer), δεν είναι ακριβές μέτρο σύγκρισης...

Στου φίλου μου έχουν οπτική επαφή σχεδόν στα 2 μέτρα.
Μία πιάνει και μια δεν πιάνει.
Θα δοκιμάσω και αυτό με την προέκταση και βλέπουμε.
Αυτό όμως είναι πρόβλημα του dongle και θα πρέπει να έχουμε και μία απάντηση από τα παιδιά της εταιρίας.

καλά ναι, αν μιλαμε για δυο μέτρα, κάτι δεν παει καλά... βέβαια για δύο μέτρα ριχνει καλώδιο και ξενοιάζει...

Έλα όμως που το καλώδιο πρέπει να περάσει ακριβώς από την μέση του καθιστικού.
Και εξάλλου εάν ήτανε εξαρχής να έριχνε καλώδιο δεν θα αγόραζε καθόλου το dongle.
Είναι μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να βρεθεί λύση ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ.

μου εριξαν σημερα εφημεριδα απο τον Κωτσοβολο στο σπιτι,το εχει προσφορα στα 79 ευρω

Last edited:
Μια ερωτηση προς κατοχους

Οταν τρεχεις την ταινια Χ2 και Χ4 οι υποτιτλοι φαινονται η' οχι?

Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμογές

Στο AppStreamer TV φαίνονται ακόμα και στο x32!

Ευχαριστω για την απαντηση

Καλημερα παιδια. Εχω αλλαξει 3 media player (WD TV LIVE- MED400X2-APPSTREAMER G). Με ολα εχω το εξης προβλημα. Βλεπω δυκτιακα τα παντα μια χαρα. Μονο στα mkv και br απο 25gb και πανω παρατηρω κολληματα και σπασιματα στην εικονα. Ο ηχος τους εινα hd και οχι απλος dts. Τις ιδιες ακριβως ταινιες οταν τις βλεπω με usb πανω στον media player παιζουν μια χαρα. Τα παραπανω τα εχω δοκιμασει σε 2 διαφορετικα σπιτια (δυκτια). Αρα παιζει κατι με τα realteak τσιπακια που φορανε και οι τρεις, η ειναι θεμα δυκτιου?

το live δεν εχει realtek... sigma ειναι. πες λιγα περισσοτερα για το σεταπ σου, τι δικτυο εχεις, γιγαμπιτ η κατοσταρι; επισης το μηχανημα απο το οποιο streamαρεις, τι ειναι, και τι δικτυο εχει;

Ναι εχεις δικιο για το wd tv live sigma φοραει. Τα med 400x2 και appstreamer g χρησιμοποποιω. Γιγαμπιτ και τα 2 εχουν. Οι σκληροι δισκοι που εχω ειναι σε ενα htpc zalman 160 ο οποιος και αυτος εχει γιγαμπιτ.