Crystal Audio AppStreamer TV (AppStreamer + dual DVB-T + 3.5" int HDD slot)

Απάντηση: Crystal Audio AppStreamer TV (AppStreamer + dual DVB-T + 3.5" int HDD slot)

λοιπόν

έχω ενα apstrmrTV στο σαλόνι με ενσύρματο δύκτιο και ενα apstrmr στο υπνοδομάτιο με ασύρματο δύκτιο.
Το 2ο βλέπει μέσω δυκτίου τον σκληρό USB που έχω συνδεμένο στο 1ο. ΟΚ δηλαδή

υπάρχει περίπτωση να μπορώ να δώ τον σκληρό και από κάποιο PC?

δοκίμασες δλδ και δεν τον είδε?

Απάντηση: Crystal Audio AppStreamer TV (AppStreamer + dual DVB-T + 3.5" int HDD slot)

ναι
και το απλό παλιώτερα
και το TV, τώρα παίζει DTV και προσπαθώ να το δώ στο δύκτιο και δεν φαίνεται

τσέκαρε ότι έχεις ενεργοποιημένο το SMB από τις ρυθμίσεις τους... (θεωρώντας ότι γενικότερα έχεις σωστές τις υπόλοιπες δικτυακές ρυθμίσεις, ναι θα πρέπει να φαίνονται όλα στο δίκτυο)

νομίζω ότι τα έχω ολά ενεργοποιημένα και σωστά!
αλλά...
...με την πρώτη ευκαιρία θα τσεκάρω ξανά!!

Πιστεύω πως μπορείς, φρόντισε μόνο να έχουν διαφορετικά ονόματα στο δίκτυο. Στα windows, στο network explorer (Δίκτυο κάτω από το windows explorer) μπορείς να δεις το δίσκο.

Να κανω και εγω μια ερωτηση-παρατηρηση: Oταν αντιγραφω αρχεια στον εσωτερικο σκληρο δισκο, κατα τη διαρκεια εγγραφης δεν μπορω να γυρισω στην αναπαραγωγη ψηφιακου σηματος TV. Ισχυει αυτο ή εγω κανω κατι λαθος? Αν ισχυει, για ποιο λογο γινεται αυτο?? Δεν ειναι ο ψηφιακος δεκτης ενα ανεξαρτητο κυκλωμα που θα επρεπε να λειτουργει αυτονομα ανεξαρτητα απο την λειτουργια του σκληρου δισκου??

Μπορείς να μας κάνεις πιο συγκεκριμένη την ερώτησή σου; Πώς και πού αντέγραψες τα αρχεία; Μέσω δικτύου ή από τη λειτουργία copy του ίδιου του AppStreamerTV; Αντέγραψες τα αρχεία από ένα folder σε κάποιο άλλο folder του εσωτερικού σκληρού όπου στον ίδιο έκανες και την εγγραφή του ψηφιακού σήματος; Δε μπορούσες να δεις καθόλου DTV ή μόνο όσο διαρκούσε η αντιγραφή των αρχείων με την παράλληλη εγγραφή του DTV stream;

Ο ψηφιακός δέκτης είναι ανεξάρτητος από το σκληρό δίσκο αλλά τόσο η εγγραφή DTV stream όσο και η αντιγραφή αρχείων χρησιμοποιούν τον ίδιο επεξεργαστή και τον ίδιο δίσκο. Πάντως, δεν αναφέρεται κάπου στο (φτωχό έτσι και αλλιώς manual) ένας τέτοιος περιορισμός.

Μπορείς να μας κάνεις πιο συγκεκριμένη την ερώτησή σου; Πώς και πού αντέγραψες τα αρχεία; Μέσω δικτύου ή από τη λειτουργία copy του ίδιου του AppStreamerTV; Αντέγραψες τα αρχεία από ένα folder σε κάποιο άλλο folder του εσωτερικού σκληρού όπου στον ίδιο έκανες και την εγγραφή του ψηφιακού σήματος; Δε μπορούσες να δεις καθόλου DTV ή μόνο όσο διαρκούσε η αντιγραφή των αρχείων με την παράλληλη εγγραφή του DTV stream;

Ο ψηφιακός δέκτης είναι ανεξάρτητος από το σκληρό δίσκο αλλά τόσο η εγγραφή DTV stream όσο και η αντιγραφή αρχείων χρησιμοποιούν τον ίδιο επεξεργαστή και τον ίδιο δίσκο. Πάντως, δεν αναφέρεται κάπου στο (φτωχό έτσι και αλλιώς manual) ένας τέτοιος περιορισμός.

H αντιγραφη εγινε απο τη λειτουργια copy του AppStreamerTV, απο στικακι στον εσωτερικο σκληρο. Οσο αυτο διαρκουσε (και ηταν αρκετο για αρχεια HD) δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο παρα μονο Cancel. Mαλιστα στην αρχη ειχα σκεφτει να μεταφερω το αρχειο ασυρματα μεσω δικτυου για να μην το γραφω στο στικακι αλλα οταν καταλαβα οτι θα χρειαζομουν καμια ωρα και ταυτοχρονα δεν θα εβλεπα και TV, το ακυρωσα.
Επισης κατα τη διαρκεια αντιγραφης του αρχειου, ηρθε η ωρα για προγραμματισμενη εγγραφη και αυτη ακυρωθηκε (βγηκε ενα μηνυμα-δεν προλαβα να καταλαβω τι εγινε-παντως ακυρωθηκε).
Παντως, οταν απο το μενου του AppStreamerTV, φευγω απο το DTV και παω οπουδηποτε αλλου στο μενου, διακοπτεται το DTV. Θα επρεπε για τις λειτουργιες του εσωτερικου δισκου τουλαχιστον να μην γινεται αυτο. Αν το ηξερα θα επερνα εξωτερικο σκληρο και θα τον τροφοδοτουσα απο το PC απευθειας μεσω USB και μετα θα το συνδεα εξωτερικα στο AppStreamerTV.

Υπαρχει κανενας οδηγος πως κατεβαζουμε torent? ,πρεπει να βαλω κανενα προγραμμα , εχω μερικα τορεντ και δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια ....

Έχει εφαρμογή για torrents (ονομάζεται ΒΤ), οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να εγκαταστήσεις πρόσθετο πρόγραμμα, αλλά το manual δεν αναφέρει κάτι για τη χρήση της. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει για να ξέρω κάτι περισσότερο. Αν κάποιος άλλος φίλος γνωρίζει κάτι...

Re: Απάντηση: Crystal Audio AppStreamer TV (AppStreamer + dual DVB-T + 3.5" int HDD s

ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον φιλε plin ,και εγω ποτε δεν εχω δουλεψει torent ,κανω μια αναζητηση στο νετ και πσαχνω για την ωρα ........

οκ το βρηκα .Βαζεις το αρχειο σε ενα στικακι το κουμπωνεις επανω και πας αρχεια-usb επιλεγεις το αρχειο τορεντ και σου γραφει επιτυχης εγραφη αρχειου και αυτο ηταν............. να δουμε αν θα κατεβαζει και πως........

Παιδια εχω και αλλο ενα θεμα. Στη διαχειρηση των αρχειων δειχνει μονο οσα εχουν extention αρχειων φωτο, βιντεο κλπ. Ετσι ενω θελω να αντιγραψω απο στικακι ενα αρχειο υποτιτλων στον εσωτερικο σκληρο, δεν μπορω γιατι δεν φαινεται. Υπαρχει τροπος να "βλεπω" ολα τα αρχεια στη διαχειρηση αρχειων??

έχει κάποιος καμιά ιδέα γιατί,

μέσω card reader σύνδεμένου στη USB
δεν βλεπει καθόλου SD 8 GB (miniSD σε αντάπτορα) ή SD 4 GB (άλλη κάρτα) δοκιμασμένες με 2 διαφορετικά card reader
ενώ βλέπει κανονικά MS των 2GB

το ίδιο συμβαίνει και στο απλό appstreamer που επίσεις έχω

στο manual δεν αναφέρει τίποτα σχετικό με κάρτες

Last edited:

υποθέτω ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί πλήρως με το έξτρα hardware που έχει μέσα ο card reader που του βάζεις στην usb... τωρα γιατί βλέπει το MS και όχι το SD, δεν ξέρω..

Από την αναπαραγωγή αρχείων, έχετε παρατηρήσει τίποτα προβλήματα; Μου κάνει εντύπωση ότι ορισμένα video αρχεία που τα έπαιζε μια χαρά το παλιό μου media player (το WD το απλό - όχι το live - πρώτης γενιάς) δεν παίζουν καθόλου στο AppStreamerTV :tdown:.
Τα αρχεία αυτά δεν είναι HD ούτε έχουν υψηλό Bitrate, ενώ, για να παίζουν στο WD, δεν νομίζω ότι έχουν κάποια περίεργη ή ασυνήθιστη κωδικοποίηση.
Έχετε παρατηρήσει και εσείς κάτι ανάλογο; Είναι φυσιολογικό τα νεώτερα media player να μην μπορούν να αναπαράγουν αρχεία που τα παλιότερα έπαιζαν;
Να σημειώσω ότι, όπως είναι αναμενόμενο, υπάρχουν πολλά αρχεία (κυρίως σύγχρονα mkv) που ενώ δεν έπαιζαν στο WD πρώτης τώρα αναπαράγονατι μια χαρά από το AppStreamerTV.

Last edited:
Καλησπέρα σε όλους.

Ναι, λειτουρχεί με usb keyboard, το δοκιμασα με ένα microsoft.

Κάποιος κάτοχος μπορεί να πεί αν έχει κάποιο πρόβλημα ταχύτητας στην σύνδεση δικτύου ethernet?
Προσπαθώ να αντιγράψω στον εσωτερικό δίσκο του appstreamer (w7x64 copy/paste απο το pc) αρχεία video αλλά η ταχύτητα είναι πολύ χαμηλή για ethernet 100 mbps (~3-4mb/sec).
Αντίστοιχα η ίδια ταχύτητα μετριέται και μέσω wifi που είναι φυσιολογική. Ο Δίσκος είναι εσωτερικά συνδεμένος στο Appstreamer TV 750gb/7200rpm/SATA II.
Η συμπεριφορά ταχύτητας μετάδοσης του δικτίου ethernet "μοιάζει" με USB2. Δοκιμάστηκε και με σύνδεση usb2 απ' ευθείας στο pc και με back to back (pc-Appstreamer TV) ethernet με απογοητευτικά αποτελέσματα.
Τι μπορεί να συμβαίνει?
Ευχαριστώ.

από αυτά που έχω δοκιμάσει...
τα "gigabit" στην καλύτερη αντιγράφουν με ~13ΜΒ/sec, και τα 100άρια στην καλύτερη με ~7ΜΒ/sec...

=====================

εντωμεταξύ εμένα συνέχισε να βγάζει fail στην 5ήμερη εγγραφή (καθημερινές) σε τυχαία βάση... μια φορά πρόλαβα και το μήνυμα: "HDD not available", αν δεν με απατάει η μνήμη μου.
Οπότε ξαναμπήκα στην εγγραφή, και άλλαξα την επιλογή από HDD σε AUTO... και από τότε δεν ξανάκανε fail! (παρότι το HDD ήταν σωστό σαν επιλογή, αφού στον εσωτερικό κάνει την εγγραφή, στις usb δεν εχω συνδέσει τίποτα). Το μόνο θέμα τώρα είναι ότι ποτέ δεν κλείνει μετά το τέλος της εγγραφής το μηχάνημα... παραμένει ανοιχτό (κάποια στιγμή θα σετάρω το αυτόματο κλείσιμο μετά την πάροδο κάποιου συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος). Εντωμεταξύ όταν έκλεινε αυτόματα μετά από εγγραφή (πριν αλλάξω την παραπάνω επιλογή, και όταν γινόταν επιτυχώς η εγγραφή), ο δίσκος έκλεινε πολύ απότομα... σαν να τον έβγαζες από το ρεύμα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Crystal Audio AppStreamer TV (AppStreamer + dual DVB-T + 3.5" int HDD s

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση σε αυτούς που το έχουν αποκτήσει; Το μηχανάκι έχει έξοδο audio ώστε να συνδεθεί με ενισχυτή και να παίξει τον ήχο από εκεί;