Crystal Audio AppStreamer TV (AppStreamer + dual DVB-T + 3.5" int HDD slot)

Δεν το 'χω παρατηρήσει αυτό ποτέ ρε 'σεις... Για μισό δευτερόλεπτο χάνει λίγο τον συγχρονισμό (σαν να κολλάει το video παρά σαν να κολλάει οι ήχος) και αμέσως, χωρίς ΟΚ, ξανάρχεται.

Στον ΑΝΤ1 βέβαια δεν νομίζω να φτιάξει μιας και είναι θέμα καναλιού. Είναι σαν να ρωτάς αν φτιάξαν το θέμα με τις τούρκικες σειρές που μου ακούγονται λες και μιλάνε τούρκικα! (αυτό πότε θα το φτιάξει κανείς; )

Εγω δεν το βλεπω σαν << κολλημα>>.
Απο τοτε που τα καναλια εγιναν Ψηφιακα υπαρχει καποια καθυστερηση στη τηλεοραση κατα την αλλαγη των καναλιων. Στην περιπτωση που παιρνει
απο Αποκωδικοποιητη ,η καθυστερηση ειναι ακομη μεγαλυτερη (τουλαχιστον σε οσους αποκωδικοποιητες ειδα) . Απο εκει και περα ο Appstreamer TV
απλως φερνει σχεδον αμεσα τον ηχο του νεου καναλιου ενω η εικονα καθυστερει ,συμφωνα με τον κανονα.
Εχει κανεις καμμια Τηλεοραση DVB-Τ που κανει αμεσες αλλαγες καναλιων ;

εχω μια σειρα με 20 επεισοδια και τους υποτιτλους σε ενα φακελο αλλα ο player δεν βρισκει τον σωστο υποτιτλο(εχω κανει την αναβαθμιση)
τι να φταιει?το επεισοδιο πρεπει να εχει το ιδιο ονομα με τον υποτιτλο?
μεσα στον φακελο υπαρχουν 2-3 υποτιτλοι για καθε επεισοδιο,λετε να φταιει αυτο.
εαν δεν ημουν κατανοητος μπορει καποιος να μου πει τον σωστο τροπο,ευχαριστω.

εχω μια σειρα με 20 επεισοδια και τους υποτιτλους σε ενα φακελο αλλα ο player δεν βρισκει τον σωστο υποτιτλο(εχω κανει την αναβαθμιση)
τι να φταιει?το επεισοδιο πρεπει να εχει το ιδιο ονομα με τον υποτιτλο?
μεσα στον φακελο υπαρχουν 2-3 υποτιτλοι για καθε επεισοδιο,λετε να φταιει αυτο.
εαν δεν ημουν κατανοητος μπορει καποιος να μου πει τον σωστο τροπο,ευχαριστω.

Επειδη απ' οτι καταλαβαινω εχεις καποια γενικοτερη αγνοια θα το παμε σιγα-σιγα.
Ερωτηση 1 : Γιατι εχεις 2-3 υποτιτλους για καθε επεισοδιο ;
Ερωτηση 2 : Τα δοκιμαζεις πρωτα παιζοντας τα στ P.C. σου - και με τι τροπο ;

Επειδη απ' οτι καταλαβαινω εχεις καποια γενικοτερη αγνοια θα το παμε σιγα-σιγα.
Ερωτηση 1 : Γιατι εχεις 2-3 υποτιτλους για καθε επεισοδιο ;
Ερωτηση 2 : Τα δοκιμαζεις πρωτα παιζοντας τα στ P.C. σου - και με τι τροπο ;

1)την συγκεκριμενη σειρα την πηρα απο εναν φιλο μου.μου ειπε οτι δεν συνχρονιζουν ολλοι οι υποτιτλοι με το επεισοδιο και πρεπει να βρω τον σωστο.
2)στο pc οτι και να βαλεις παιζει.πριν την αναβαθιση τα εφτιαχνα στο pc, σε ενα φακελο εβαζα μονο ενα επεισοδιο και εναν υποτιτλο.μετα την αναβαθμιση ειπα να βαλω μια σειρα χυμα,επεισοδια και υποτιτλους μαζι να δω το αποτελεσμα.
εαν εχει δοκιμασει επιτυχως πες μου απλως τον τροπο εαν εχεις την καλοσυνη.

Ο Player,οποιος και να ειναι, μπορει ΑΥΤΟΜΑΤΑ να διαλεξει τον υποτιτλο που εχει το ιδιο ακριβως ονομα με την ταινια.Και οταν λεμε ακριβως ειναι τελειως ακριβως δηλ. να μην περισευει καποια τελεια η εστω και καποιο κενο διαστημα. Ο αλλος τροπος για υποτιτλους που δεν εχουν το ιδιο
ονομα ειναι με DRAG & DROP στο PC , η διαλεγοντας απο τη μπαρα των Υποτιτλων στο APPSTREAMER TV , την ωρα που παιζει η ταινια.
Τωρα σχετικα με το συγχρονισμο
Συγχρονισμο οταν λεμε , εννοουμε το χρονικο ταιριασμα της φωνης του ηθοποιου με τον υποτιτλο που εμφανιζεται εκεινη τη
στιγμη στην οθονη.
Το Media Player η το PC δεν μπορει να καταλαβει ποιος ειναι ο σωστα χρονισμενος υποτιτλος για να τον διαλεξει. Γι'αυτο οταν κατεβαζουμε
μια ταινια, κατεβαζουμε και μερικους υποτιτλους και δοκιμαζουμε σε τυχαια σημεια του παιξιματος για να δουμε ποιος ταιριαζει καλυτερα και κραταμε
αυτον μονο, δινοντας του το ιδιο ακριβως ονομα με την ταινια.
Τωρα αν δεν μπορεις να βρεις σωστα χρονισμενους υποτιτλους υπαρχουν διαφορα προγραματακια για να χρονισεις καποιον υποτιτλο,αλλα
αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.

οκ φιλε μου.με τους υποτιτλους με λιγο ψαξιμο θα βγαλω ακρη.εχω τον player στο σαλονι και δεν εχω πολλη χρονο(ειμαστε πολλοι ζωη να εχουμε) με την τηλεοραση(δεν εχω αλλη με hdmi)γι αυτο και οι ερωτησεις.

Καλημέρα στους φίλους και τις φίλες. Με την τελευταια αναβάθμιση έχω ένα προβληματάκι και θα ήθελα τα φώτα σας. Οταν παρακολουθώ μια ταινία και πατάω το stop, μετά πατώντας εκ νέου το Play η ταινία τρέχει σε ffw. Εγω προσπαθήσει με hard reset, διορθωθηκε για λίγο και χθες είχα πάλι τα ίδια.

Αν μπορεί καποιος να βοηθησει.

Ευχαριστώ θερμά.

Καλημέρα στους φίλους και τις φίλες. Με την τελευταια αναβάθμιση έχω ένα προβληματάκι και θα ήθελα τα φώτα σας. Οταν παρακολουθώ μια ταινία και πατάω το stop, μετά πατώντας εκ νέου το Play η ταινία τρέχει σε ffw. Εγω προσπαθήσει με hard reset, διορθωθηκε για λίγο και χθες είχα πάλι τα ίδια.

Ευχαριστώ θερμά.
Αυτο που λες και μενα το κανει, καμμια φορα, απο παλια.Δεν πρεπει να εχει σχεσει με την αναβαθμιση.Πιθανον να ειναι και ελλατωμα του τηλεκοντρολ. Εν πασει περιπτωσει διαφορων ειδων ξιλοκοληματακια εμφανιζονται ποτε - ποτε αλλα απ' οτι ακουω και απο αλλα ομοειδη μαλλον ειναι γενικο το κακο με αυτου του ειδους τα Players.Μαθαινεις να ζεις με αυτα.

Ευχαριστώ θερμά.

Αν μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος θα μας βοηθούσες στο να εντοπίσουμε και να επιλύσουμε το πρόβλημα. Η ταινία παίζει από δίκτυο ή τοπικά; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της; Το κάνει πάντα ή είναι random;

Crystal_Druid καλησπέρα και ευχαριστω.

Η ταινία είναι αρχείο mkv, παίζει απο το USB και το κάνει αραία και που.

Συνήθως όταν πάταγα το rewind για λίγο και μετά πάλι το Play, πάγωνε για 3 δευτερόλεπτα (ενώ ο ήχος δουλευε κανονικά) και μετά έπαιζε χωρίς προβλημα. Χθες βέβαια το "κόλπο" δεν έπιασε.

Σε ευχαριστώ και πάλι

Καλημέρα παιδια,

Εκανα την τελευταί αναβαθμιση αλλά δεν διορθώθηκε το θέμα με τους υποτίτλους. Παρόλο που ο υποτιτλος εχει ακριβώς το ιδιο όνομα με το αρχείο, πάλι μου επιλέγει κάποιον random και πρέπει να το κάνω manually. Εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Μηπως να την ξαναπεράσω?

Εβαλα σε ενα φακκελο ενα εργο και τον Υποτιτλο του με διαφορετικη οναμασια και το επαιξα. Ο υποτιτλος αναγνωρισθηκε.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΚΩΣ.
Πιστευω οτι η Cr. Audio, προσπαθωντας να ικανοποιηση διαφορες απαιτησεις που διαβαζα σ' αυτο το Forum οδηγειθηκε στη λογικη του
να μαντευεται ο πιο πιθανως υποτιτλος και οχι στο να ταιριαζει Α Π Ο Λ Υ Τ Α και απο εκει προκυπτουν πιθανον τα οποια προβληματα.

το καλυτερο θα ηταν μεσα στον ιδιο φακελο να υπαρχουν τα επεισοδια μιας σειρας(25 πχ)και οι αντιστοιχη υποτιτλοι.
η ονομασια του(με τον γνωστο τροπο που τα παιρνουμε στην κατοχη μας)καθε επεισοδιου με τον σωστο υποτιτλο ειναι σχεδον ιδιος.
επρεπε ο player να εχει την δυνατοτητα να διαβασει και να παιξει τον πιο πιθανο υποτιτλο.
σε επεισοδιο σειρας καινουριο ειναι πιο ευκολο να να το βαλω μονο του σε ενα φακελο μαζι με τον υποτιτλο και να το παιξει,εστω και αν δεν εχουν την ιδια ονομασια.

το καλυτερο θα ηταν μεσα στον ιδιο φακελο να υπαρχουν τα επεισοδια μιας σειρας(25 πχ)και οι αντιστοιχη υποτιτλοι.
η ονομασια του(με τον γνωστο τροπο που τα παιρνουμε στην κατοχη μας)καθε επεισοδιου με τον σωστο υποτιτλο ειναι σχεδον ιδιος.
επρεπε ο player να εχει την δυνατοτητα να διαβασει και να παιξει τον πιο πιθανο υποτιτλο.
σε επεισοδιο σειρας καινουριο ειναι πιο ευκολο να να το βαλω μονο του σε ενα φακελο μαζι με τον υποτιτλο και να το παιξει,εστω και αν δεν εχουν την ιδια ονομασια.
Φιλε μου , τα μηχανηματα με λογισμικο πρεπει να εκτελουν μονον ακριβεις εντολες και οχι να προσπαθουν να καταλαβουν τι εννοει ο καθενας μας,
γιατι μετα αρχιζουν τα μπερδεματα μας ταλαιπωρουν και δεν μπορουν να κανουν τιποτε σωστα.

Καλημέρα παιδια,

Εκανα την τελευταί αναβαθμιση αλλά δεν διορθώθηκε το θέμα με τους υποτίτλους. Παρόλο που ο υποτιτλος εχει ακριβώς το ιδιο όνομα με το αρχείο, πάλι μου επιλέγει κάποιον random και πρέπει να το κάνω manually. Εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Μηπως να την ξαναπεράσω?
Εκεινο που ειδα εγω ειναι, οτι μετα την αναβαθμιση αναγνωριζονται μεσα στο φακκελο οι ομοτιτλοι υποτιτλοι απο τις 60 πρωτες ταινειες, ενω πριν την αναβαθμιση το οριο ηταν 15. Δεν καταλαβαινω την εμμονη του προγραμματιστη να υπαρχουν ορια. Το μηχανημα φαινεται οτι εχει δυνατοτητες να
χειρισθει πολυ μεγαλυτερο ογκο δεδομενων ανα φακκελο.

καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα.
Ξέρει κανείς αν θα παίξει αυτό το πληκτρολόγιο με το appstreamer-tv. Θα το έχω σε απόσταση 2,5 - 3 μέτρα.
http://www.plaisio.gr/ypologistes-a...ogitech-Keyboard-Wireless-K400-920-003117.htm

Έχει συνδέσει κάποιος κάποιο άλλο που να είναι τσεκαρισμένο ότι παίζει?
Ευχαριστώ.