Crystal Audio AppStreamer TV (AppStreamer + dual DVB-T + 3.5" int HDD slot)

Η τηλεόραση το γείτονα ήταν με hdmi σύνδεση ή με κάτι άλλο (composite κλπ)?Πάτα το πλήκτρο tv mode ή κάπως έτσι στο remote και περίμενε μέχρι να δεις εικόνα.Κατόπιν επέλεξε κλείδωμα 1080p 50 ή 60 Hz

Η σύνδεση με την τηλεόραση του γείτονα ήταν με HDMI όπως και στην δική μου. Αυτο που με ανησυχεί ειναι οτι δείχνει το logo και μου γυρνάει την ανάλυση σε 720χ456i (κατι τετιο) με μαύρη οθονη, μετα μάλλον κάνει reboot γιατι ξανα δείχνει το logo.

Αλλαξε θύρα hdmi στην tv και δοκίμασε και με άλλο καλώδιο hdmi.Αν πατάς στο remote το tv mode δεν αλλάζει ανάλυση,δε σου κλειδώνει σε 720p,1080p?
Η τηλεόραση μήπως έχει βγάλει κάποιο νεώτερο firmware?Το έλεγξες αυτό?

Η σύνδεση με την τηλεόραση του γείτονα ήταν με HDMI όπως και στην δική μου. Αυτο που με ανησυχεί ειναι οτι δείχνει το logo και μου γυρνάει την ανάλυση σε 720χ456i (κατι τετιο) με μαύρη οθονη, μετα μάλλον κάνει reboot γιατι ξανα δείχνει το logo.

Φιλε μου αν δεν βρεις ακρη παρε τηλεφωνο στην CRYSTAL AUDIO (210 6134767), εκει ειναι καποιος τεχν.Προισταμενος αν θυμαμαι ονοματι Ζαχαριαδης , ειναι πολυ εξυπηρετικος .Ειχα παρει κι'εγω στην αρχη με κατι προβληματα με την συνδεση INTERNET και με βοηθησε πολυ.

Καλησπέρα παιδιά!

Δεν ξέρω αν βοηθήσει αλλά θα ήθελα να καταθέσω την εμπειρία μου: 'Εχοντας συνδεδεμένο το AppStreamer TV σε μία Sony HX-720, η εικόνα χανόταν περιοδικά, πράγμα που δεν συνέβαινε σε μια Panasonic G30. Μετά από επαφή με τον τεχνικό της CrustalAudio, που σημειωτέον ήταν πολύ εξυπηρετικός και ευγενικός, στο setup και στην επιλογή Τηλεοπτικό Σήμα επέλεξα το 1080p 50Hz αντί του Auto και το πρόβλημα λύθηκε. Για κάποιο λόγο δεν μπορούσε να κλειδώσει αυτόματα στην συγκεκριμένη τηλεόραση (ή και το ανάποδο).

Ελπίζω να βοήθησα λίγο.

Χρόνια πολλά σε όλους.

Καλημέρα παιδιά,

Μήπως κάποιος, έτσι από περιέργια, έχει δοκιμάσει να παίξει 3D mkv αρχειο σε 3D τηλεόραση μεσω του appstreamer?

Έλα βρε παιδιά το μηχανάκι δεν παίζει 3D. Μην το πολυζορίζουμε. Ποιός θα το έπαιρνε για 3D στο κάτω κάτω; Οι τηλεοράσεις που παίζουν 3D συνήθως έχουν και αποκωδικοποιητή MPEG4 οπότε ποιός θα έδινε 150 για ένα media player που έχει και αποκωδικοποιητή; Αυτός που ΔΕΝ θα τον βάλει σε 3D τηλεόραση (κατά πάσα πιθανότητα στην κρεβατοκάμμαρα). Με τα ίδια λεφτά παίρνεις καραγκαγκάν αποκωδικοποιητή με πλήρη υποστήριξη 3D ή αν δεν θες 3D, το APPSTREAMER χωρίς TV είναι στα μισά χρήματα.

Δεν έχει 3D γιατί δεν προορίζεται για τηλεοράσεις με 3D. Το 90% των αγορών έγιναν για να μπει στην κρεβατοκάμαρα ή σε παλιά τηλεόραση στο σαλόνι χωρίς 3D.

Δεν μπορείς να θεωρήσεις οτι του λείπει αυτό το feature.
Επειδή είχα κι εγώ media player που δεν έπαιζε 3D, οι λύσεις του τύπου "φτιάξτο με ένα πρόγραμμα" είναι πονοκέφαλος. Καλύτερα τις ταινίες 3D να τις κοτσάρεις στο USB της τηλεόρασης (ένα υποτιπώδες media player θα έχει φαντάζομαι) και να τις δεις απο κει χειροκίνητα. Το πιο πιθανό είναι η τηλεόραση, να φέρεται σωστά στους υποτίτλους.

Εννοεις προβλημα με τους υποτιτλους που φτιαχνεται με προγραμματακι ή δεν τους εμφανίζει καθόλου?

για ποιο προγραμματάκι μιλάς;

(πάντως θα συμφωνήσω με τον escozul , οι 3D τηλεοράσεις δεν χρειάζονται τον appstreamer TV, εκτός κι αν τον θες για προβολέα 3D)

Το πρόβλημα με το aspect ratio σε ANT1 κλπ σε τι φάση είναι;

Επίσης όταν το ανοίγω και πλέον δείξει τηλεοπτικό σήμα, δεν αποκρίνεται στο control για μερικά δευτερόλεπτα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Το κάνει και σε άλλους;

Το κανει και σε εμενα αυτο με την καθηστερηση στο control για μερικά δευτερόλεπτα

Στο Youtube XL βγαζει οτι δεν θα ειναι διαθεσιμο μετα 9 Ιουνιου
continue YouTube XL αλλα δεν μπορεσα να συνεχισω.

Ξερεις κανεις τι ειναι αυτό;

Καταρχήν συγχαρητήρια σε μια Ελληνική εταιρία που έβγαλε ένα τόσο καλό προϊόν!!!
Και όχι μόνο αυτό αλλά μέχρι στιγμής το "υποστηρίζει" και πολύ καλά!!!

Θα ήθελα να παραθέσω κάποιους προβληματισμούς και προτάσεις για το εν λόγο προϊόν (Appstreamer TV) που είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω εδώ και περίπου 5 μήνες.

1. Το busybox θέλει οπωσδήποτε αναβάθμιση καθώς οι 15 εντολές που έχει δεν αρκούν και για πολλά πράγματα (βλέπε 2)
2. Ύστερα από πολλές δοκιμές και reformat του δίσκου κατέληξα στο ότι το πιο σταθερό BT application είναι το transmission 2.22 (αφού βεβαία πειράξεις λίγο το αρχείο settings.json για να μπορέσεις να ανοίξεις το web interface). Όμως ακόμα και αυτό έχει διάφορα προβληματάκια ειδικά αν τα torrent που έχεις βάλει για download ξεπερνούν τα 3 και έχεις ανοιχτή την ταχύτητα στο download. Συνήθως κολλάει η συσκευή η το ίδιο το application. Ένα workaround είναι να κλειδώσετε την ταχύτητα στα 750 ειδικά για αυτούς που έχουν πάνω από 12Mbps γραμμή. Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε μετά από reboot η εφαρμογή (transmission) να ξεκινάει αυτόματα και όχι μόνο μέσα από το μενού στην TV (αν λοιπόν υπήρχε ένα πληρέστερο busybox θα μπορούσα να φτιάξω ένα script το οποίο να ξεκινάει αυτόν το καταραμένο δαίμονα-daemon μετά από κάθε reboot ή τουλάχιστον μέσω telnet). Α και κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως και επιλέχτηκε η 55555 πόρτα όταν η επίσημη του tr είναι η 51413 αλλά τεσπά το βρήκα και την άνοιξα στο firewall του router.
3. Το ίδιο το transmission θέλει αναβάθμιση!! Η νέα έκδοση 2.77 η έστω η 2.71 δίνει πολλές νέες δυνατότητες και χρησιμοποιεί πολύ λιγότερους πόρους συστήματος καθώς και έχει πολύ πιο καλό web interface (εγκατέστησα την 2.71 σε ένα POPCORN A110 και το μηχανάκι έχει γίνει τρελό κατεβαστήρι με ταυτόχρονα 5 download και queued άλλα τόσα) .
4. Το πολύ καλό YouTubeXL φτάνει στο τέλος του στις 9 Ιουνίου πράγμα που σημαίνει ότι για να δεις αυτή την στιγμή πρέπει να βάλεις usb mouse προκειμένου να παρακάμψεις το προειδοποιητικό μήνυμα και σε 12 μέρες δεν θα μπορείς να δεις για το μηχανάκι δεν έχει flash player…
5. Το τελευταίο firm δεν έλυσε τελείως το θέμα με τους υπότιτλους καθώς κάποιες σειρές εξακολουθούν και βλέπουν το πρώτο ειδικά όταν το όνομα είναι ακριβώς ίδιο με την μόνη διαφορά το e01 ή e02 κλπ...

Συνεχίστε την καλή δουλειά και πιστεύω ότι το AppTV έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες!!!

Last edited:
Το πρόβλημα με το aspect ratio σε ANT1 κλπ σε τι φάση είναι;

Επίσης όταν το ανοίγω και πλέον δείξει τηλεοπτικό σήμα, δεν αποκρίνεται στο control για μερικά δευτερόλεπτα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Το κάνει και σε άλλους;

Το κάνει αυτό και δυστυχώς είναι η συσκευή. Είτε με το remote του είτε με ένα Logitech 515 το ίδιο κάνει...

Last edited:
Το κανει και σε εμενα αυτο με την καθηστερηση στο control για μερικά δευτερόλεπτα

Στο Youtube XL βγαζει οτι δεν θα ειναι διαθεσιμο μετα 9 Ιουνιου
continue YouTube XL αλλα δεν μπορεσα να συνεχισω.

Ξερεις κανεις τι ειναι αυτό;

Δες στο post μου το 4.