ευχαριστω θα το δοκιμασω αμεσως.Ο οδηγός στη σελίδα 15 είναι για να φτιάξεις ένα share στον υπολογιστή σου και να το συνδέσεις μετά με Xtreamer.Εσύ δε θες αυτό.Από τη στιγμή λοιπόν που είναι στο ίδιο δίκτυο το PC και το AppStreamer, άνοιξες ένα "My Computer" παράθυρο, και στη γραμμή της διεύθυνσης γράψε την IP διεύθυνση του AppStreamer με δύο \ μπροστά.Δηλ. αν πχ το AppStreamer έχει τη διεύθυνση 192.168.1.10, τότε γράψε \\192.168.1.10 και μετά πάτα Enter.Αυτό θα σου δείξει τους δίσκους που έχει πάνω το AppStreamer. Ακόμα και στις θύρες USB.Πάτα διπλό κλικ πάνω στον εσωτερικό δίσκο για να έχεις πρόσβαση στους φακέλους ή δεξί κλικ και αντιστοίχιση δίσκου δικτύου ώστε να του δώσεις ένα όνομα πχ F: ώστε να είναι πιο εύκολα προσβάσιμος και να μη χρειάζεται να κάνεις κάθε φορά αυτή τη διαδικασία.Αν σου ζητήσει user name και password αυτά είναι admin και 123.Καλή τύχη.
βαζω την διευθυνση του AppStreamer αλλα δεν βρισκει τιποτα.εχω κανει οικιακο δικτυο στο pc μου,ο AppStreamer μου λεει οτι εχει συνδεθει σε δικτυο(εχει φωτισει το δικτυο, δειγμα οτι εχει συνδεθει)τα windows εχουν δει το AppStreamer και το εχουν εγκαταστησει στο δικτυο.θελω να μπορεσω να δω τον σκληρο δισκο του AppStreamer,μονο τις ιδιοτητες της συσκευης μπορω να δω.τι εννοεις:άνοιξες ένα "My Computer" παράθυρο?παταω εναρξη, αναζητηση και βαζω την διευθυνση του appstreamer,σωστα?Ο οδηγός στη σελίδα 15 είναι για να φτιάξεις ένα share στον υπολογιστή σου και να το συνδέσεις μετά με Xtreamer.Εσύ δε θες αυτό.Από τη στιγμή λοιπόν που είναι στο ίδιο δίκτυο το PC και το AppStreamer, άνοιξες ένα "My Computer" παράθυρο, και στη γραμμή της διεύθυνσης γράψε την IP διεύθυνση του AppStreamer με δύο \ μπροστά.Δηλ. αν πχ το AppStreamer έχει τη διεύθυνση 192.168.1.10, τότε γράψε \\192.168.1.10 και μετά πάτα Enter.Αυτό θα σου δείξει τους δίσκους που έχει πάνω το AppStreamer. Ακόμα και στις θύρες USB.Πάτα διπλό κλικ πάνω στον εσωτερικό δίσκο για να έχεις πρόσβαση στους φακέλους ή δεξί κλικ και αντιστοίχιση δίσκου δικτύου ώστε να του δώσεις ένα όνομα πχ F: ώστε να είναι πιο εύκολα προσβάσιμος και να μη χρειάζεται να κάνεις κάθε φορά αυτή τη διαδικασία.Αν σου ζητήσει user name και password αυτά είναι admin και 123.Καλή τύχη.
Συγγνώμη αν έχει ξαναγραφτεί (είναι πολλές οι σελίδες) αλλά θέλω να κάνω το εξής:
Θέλω να έχω πρόσβαση στο AppStreamer μέσω internet , έτσι ώστε να περνάω αρχεία στον δίσκο.
1) Μπορώ να ανοίξω κάποια πόρτα στο ρουτερ και να βλεπώ απευθείας τα share;
2) Θα έχω WRITE δικαίωμα στον δίσκο του Appstreamer μέσω Internet ή έστω μέσω wifi τοπικά;
Ευχαριστώ!
1. Φυσικά και γίνεται.Ακόμα και σήμερα μετά από διάφορα firmware updates, όταν πάω να παίξω ένα αρχείο από το δίσκο (avi/mkv) το μισό και παραπάνω καιρό το μηχάνημα κολλάει και σβήνει. Μετά πρέπει να το ανοίξω ξανά και το αρχείο παίζει.
Επίσης, αν πατήσω το skip στο επόμενο επεισόδιο χάνει τον σωστό υπότιτλο και παίζει τον πρώτο υπότιτλο του φακέλου.
Χωρίς να θέλω να γίνω επιθετικός εχω να ρωτήσω:
1) testing του firmware δεν γίνεται?
2) θεωρείται αποδεκτό να κρασαρει κάθε τρεις και πέντε?
Μάλλον ειναι ώρα να πάρει δρόμο και να το αντικαταστήσω με ένα παλιό appletv που να τρέχει xbmc...
Ξαφνικά από το πρωί έχω ένα θεματάκι με το streamer.
Εχει αστάθεια το σήμα. Από πέντε πάει σε τρία, ένα και βγάζει ένδειξη χωρίς σήμα. Και παλι από την αρχή. Ο άλλος αποκωδικοποιητής που είναι στην ίδια κεραία παίζει κανονικά...
Εχετε καμιά ιδέα;
Φυσικά η youtube δεν μπορεί να κάνει redirect το youtube.com/xl στο youtube.com/tv για λίγο καιρό μέχρι να ενημερωθούν όλες οι συσκευές. Όχι βέβαια... Απλά δεν θα δουλεύει η συσκευή. Άντε γειά!
Ανευθυνότητα...
.... Πάντως εμείς έχουμε πολύ πικρή πείρα από την Realtek (απαράδεκτο support, ελάχιστο έως καθόλου development και πολλά άλλα) και δεν το βλέπω να συνεχίζουμε να ψωνίζουμε τσιπάκια από αυτούς.
Μακάρι να ήτανε τόσο απλό. Στο youtube.com/tv το stream είναι κωδικοποιημένο και η Realtek αρνείται να πληρώσει τα δικαιώματα του αποκωδικοποιητή. Σε άλλους κατασκευαστές που πληρώσανε (π.χ. Pioneer), το redirect έγινε κατ' ευθείαν. Πάντως εμείς έχουμε πολύ πικρή πείρα από την Realtek (απαράδεκτο support, ελάχιστο έως καθόλου development και πολλά άλλα) και δεν το βλέπω να συνεχίζουμε να ψωνίζουμε τσιπάκια από αυτούς.
Αυτό είναι κάτι που θα λύσει ίσως τα προβλήματα για το μέλλον και για τα επόμενα μηχανήματα που θα εκδόσετε. Στο εν λόγω όμως τι θα κάνουμε; Πίστευα οτι η έλλειψη youtube θα ήταν προσωρινή και κάποια πράγματα που ήθελα να δω τα κατέβαζα σε mp4 και τα έστελνα μέσω δικτύου στο appstreamer. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό όμως. Πήρα μια συσκευή η οποία υποτίθεται οτι παίζει youtube και εδώ και έναν μήνα με έχει κρεμάσει.
Η med8er πάντως που φοράει chip της realtek (συγκεκριμένα το 1186) δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μάλιστα το youtube app της με την τελευταία αναβάθμιση έγινε και πολύ γρήγορο και πολύ καλαίσθητο.
Ίσως θα έπρεπε να ερευνήσετε την λύση που χρησιμοποιήθηκε στα μηχανάκια της med8er;
Το κοιτάμε προς επεξεργαστές που τρέχουν Android. Ήδη έχουμε έτοιμα έναν player και δύο επτάρες ταμπλέτες, (μια μονοπύρηνη και μια διπύρηνη) και γενικότερα κοιτάμε προς τα εκεί.Σκέφτεστε να πάτε προς Sigma μεριά?
Παλληκάρια, το 1186 του med8er έχει πολλές παρισσότερες δυνατότητες από το 1185 του Appstreamer, (π.χ. μπορεί να τρέξει Android, flash κλπ), τις οποίες και εκμεταλλεύονται (και καλά κάνουν) οι τεχνικοί του med8er για να παρακάμψουν το γεγονός ότι η Realtek δεν υποστηρίζει You Tube. Αν πέσει στην αντίληψη σας μηχανάκι με 1185 που έχει βρει τρόπο να παίζει you tube πραγματικά θα μας βοηθούσατε να μας το υποδείξετε, καθώς οι μηχανικοί μας προσπαθούν να βρουνε λύση στο πρόβλημα, αλλά δυστυχώς με μηδενική υποστήριξη από την Realtek.
1. Φυσικά και γίνεται.
2. Η όλη συμπεριφορά του μηχανήματος δεν είναι φυσιολογική. Μήπως θα μπορούσες να μας το φέρεις στο service να το δούμε;
Έχετε παρατηρήσει ότι τώρα που τα κανάλια της ΕΡΤ δεν παίζουν, το μηχανάκι έχει λίγο προβληματική συμπεριφορά;
1) Κινούμαι με τα πάνω - κάτω στη λίστα των καναλιών. Φτάνω στο πρώην Βουλή, που τώρα δεν έχει σήμα, και το μηχανάκι αργεί χαρακτηριστικά να βγάλει οτιδήποτε -- μετά από λίγη ώρα βγάζει «Χωρίς σήμα». Μετά τα πάνω-κάτω για αλλαγή καναλιών δυσκολεύονται να δουλέψουν και πρέπει να πατήσω το OK, να βγει η λίστα και να διαλέξω άλλο.
2) Αν είμαι σε κανάλι χωρίς σήμα, το Info και το Edit φαίνεται να ενεργούν στο κανάλι που ήμουν προηγουμένως. Έτσι δεν μπορώ να κάνω τίποτα (με το Edit, π.χ. να επιλέξω «Παράληψη») για τα κανάλια που πλέον δεν έχουν σήμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.