Crystal Audio AppStreamer TV (AppStreamer + dual DVB-T + 3.5" int HDD slot)

Λοιπόν, έκανα τα εξής:
Όταν ξεκίνησε και έφτασε πάλι στο σημείο που ρωτάει να επιλέξω γλώσσα, χώρα κλπ δοκιμάσα και πάτησα το return και με έβγαλε από εκεί και μπόρεσα να μπω στις υπόλοιπες ρυθμίσεις.
Από τις ρυθμίσεις πλέον και μετά από TV->Αναζήτηση καναλιών το έβαλα να ξανακάνει σάρωση και περίπου στο 60% το σαμάτησα.
Είχε κατεβάσει κάμποσα κανάλια αλλά μετά του ξαναέβαλα να κάνει πάλι αυτόματη σάρωση και τότε πλέον ολοκληρώθηκε στο 100%.
Τέλος καλό δηλαδή.
Απλά, ποτέ στην επιλογή εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά από αλλαγή firmware!

Αρα ειναι θέμα υλοποίησης του hardware-software και ότι δεν μπορεί να γίνει.με το πρώτο psp(2006) δεν είχα κάποιο θέμα ποτέ όπως και με το psvita σήμερα.κριμα όμως για τον δεκτη. Ελπίζω με κάποιο fw update να υποστηρίζει hidden ssid γιατί κατα τα αλλά τέτοιο μηχάνημα έψαχνα. Ας κάνει όλα τα αλλά καλά και αξιόπιστα σε βάθος χρόνου,και το wifi ssid ειναι το λιγότερο.
Φιλικά Φίλιππος.

Δεν πιστεύω να είναι περιορισμός του Hardware. Μάλλον έχει να κάνει με τον τομέα οδήγησης των διαφόρων συσκευών και το πως αντιμετωπίζεται το WiFi softwερικά.
Φαντάζομαι οτι μπορούν να το διορθώσουν με firmware update. Το έχω δει να το κάνουν διάφορες εταιρίες αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι θα το κάνουν τελικά κι εδώ.

Πρέπει να είναι στο route του usb και όχι μέσα σε φάκελο. Το αρχείο install.img δηλαδή, χύμα στο USB.
ρε ετσι το εκανα αλλα δεν κανει τιποτα.δεν αγχωνομαι μιας και με βλεπω να κανω επισκεψη στο μαγαζι της crystal γιατι το μηχανημα εχει αρχισει εδω και κατι μερες και κανει ενα περιεργο θορυβο οταν ξεκιναει και δεν στρωνει ουτε με hard reset.

Καλημέρα παιδιά,
πριν λίγες μέρες πήρα και εγώ το appstreamer tv, μιας και το e-great τα έφτυσε. Δεν μπορώ να βρώ κάποια πληροφορία σχετικά με το αν μπορεί να δείξει html αρχεία. Πρακτικά το θέλω για εμφάνιση σελίδας του YAMJ. Στο e-great το χρησιμοποιούσα και ήταν και ωραίο και πρακτικό. Aν δεν γίνεται, τουλάχιστον μήπως ξέρετε κάποιο άλλο jukebox που μπορεί να παίζει στο συγκεκριμένο media player (με κάποιον άλλο τρόπο προφανώς).
Ευχαριστώ

Οταν είμαι συνδεδεμος στο διαδίκτυο δεν μου ανοίγει την εφαρμογή ""youtube"".καμια ιδέα;

Οταν είμαι συνδεδεμος στο διαδίκτυο δεν μου ανοίγει την εφαρμογή ""youtube"".καμια ιδέα;

Καμία. Τίποτα. Αν περιμένεις να δεις youtube πρέπει να περιμένεις μέχρι οι "μάγοι" στην crystal audio να βρούν λύση γιατί το youtubeXL έχει σταματήσει να λειτουργεί κι εμείς μείναμε χωρίς... Είναι σπάσιμο το ξέρω αλλά δεν φαίνεται να έχουμε πολλές ελπίδες. Αν το πήρες για να βλέπεις και youtube κινδυνεύεις να μην ικανοποιηθείς ποτέ...

Εγω το αγορασα κατα κυριο λογο για να βλεπω youtube στην τηλεοραση και ηταν μεσα στα χαρακτηριστικα του προιοντος οταν το αγορασα . Δηλαδη με λιγα λογια καποιο χαρακτηρηστικο του δεν λειτουργει αυτο δεν καλυπτεται απο την εγγυηση του προιοντος ??????

Παντός δοκίμασα να μπω στο YouTube μέσω του browser αλλά δεν μου επέτρεπε. Πιστεύω ότι ειναι εύκολο να το κάνει με μια αναβάθμιση του fw.αγορασα το πληκτρολόγιο-ποντίκι της crystal αλλά δεν.... Αλλες φορές κόλλησε το touchpad,δεν δούλευαν τα γράμματα και γενικώς δεν....
Το έβλαψε σε υπολογιστή και πετούσε!!!
Επίσης το σύνδεσα με το υπάρχον DVD recorder που έχω,μέσω composite και δουλεύει τέλεια. Μια λεπτομέρεια όμως,για να περάσει η εικόνα θέλει η ρύθμιση στο hdmi να μην ειναι στο auto αλλά στο 1080p 50hz και κάτω.

Καλημέρα παιδα,

Εστω οτι μέσα σε ενα φακελο εχουμε πολλα επεισοδια απο μια σειρα και τους αντιστοιχους υποτιτλους τους με αντιστοιχο ονομα για κάθε επεισόδιο. Σας έχει τύχει, ενώ το ονομα αρχειου είναι ίδιο με τον υποτιτλο, να παρει απλά τον πρωτο υποτιτλο απο τη λιστα αντι για τον σωστό; Μου συμβαινει πολυ συχνα και ηθελα να δω αν εχω εγω καποιο προβλημα.

Απάντηση: Re: Crystal Audio AppStreamer TV (AppStreamer + dual DVB-T + 3.5" int HDD s

Παιδια εχω το ιδιο προβλημα με (turboX oscarII)δεν ειναι θεμα crystal σε πιο πανω post δινετε η απαντηση!(YOU TUBE XL)

Last edited:
Καλημέρα παιδα,

Εστω οτι μέσα σε ενα φακελο εχουμε πολλα επεισοδια απο μια σειρα και τους αντιστοιχους υποτιτλους τους με αντιστοιχο ονομα για κάθε επεισόδιο. Σας έχει τύχει, ενώ το ονομα αρχειου είναι ίδιο με τον υποτιτλο, να παρει απλά τον πρωτο υποτιτλο απο τη λιστα αντι για τον σωστό; Μου συμβαινει πολυ συχνα και ηθελα να δω αν εχω εγω καποιο προβλημα.
οχι δεν συμβαινει μονο σε εσενα φιλε torrero και σε εμενα τα ιδια κανει.

Με την τελευταία αναβάθμιση (που είναι διαθέσιμη εδώ και αρκετούς μήνες) αυτό δεν το κάνει μόλις ξεκινάς να βλέπεις ένα επεισόδιο. Αν όμως τελειώσει το επεισόδιο που έβλεπες και το αφήσεις να πάει στο επόμενο, με θλίψη θα ανακαλύψεις οτι το κάνει και πάλι. Αν σταματήσεις το επεισόδιο και το ξαναρχίσεις θα βρει και πάλι τον σωστό υπότιτλο μέχρι να προχωρήσει στον επόμενο! καλό ε;

Με την τελευταία αναβάθμιση (που είναι διαθέσιμη εδώ και αρκετούς μήνες) αυτό δεν το κάνει μόλις ξεκινάς να βλέπεις ένα επεισόδιο. Αν όμως τελειώσει το επεισόδιο που έβλεπες και το αφήσεις να πάει στο επόμενο, με θλίψη θα ανακαλύψεις οτι το κάνει και πάλι. Αν σταματήσεις το επεισόδιο και το ξαναρχίσεις θα βρει και πάλι τον σωστό υπότιτλο μέχρι να προχωρήσει στον επόμενο! καλό ε;
μα ακριβως αυτο ειναι το προβλημα φιλε escozul,οτι βαζουμε να δουμε μια σειρα πολλων επεισοδιων και αφηνουμε τον media player να κανει παιχνιδι μονος του.θα δουμε ισως σε καμμια επερχομενη αναβαθμιση να φτιαχτει κι`αυτο το θεματακι(δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι εφικτο κατι τετοιο).

Ε πως δεν είναι εφικτό. Αφού γίνεται για ένα επεισόδιο θα γίνεται και για όλα τα επόμενα, χωρίς start stop.

Ευτυχώς που υπάρχει και το φόρουμ. Παιδιά αυτό το bug με τους υπότιτλους δεν το είχαμε δει. Το έχω (εννοείται) μεταβιβάσει στους προγραμματιστές μας και το κοιτάνε, ώστε στο επόμενο Firmware να έχει διορθωθεί.

Όσο για το πρόβλημα με το YouTube, εάν δεν τα βρει η Realtek με το YouTube, (όπως έχω εξηγήσει κάποια ποστ πίσω), εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τίποτα. Πιέζουμε όσο μπορούμε.

Όσο για το πρόβλημα με το YouTube, εάν δεν τα βρει η Realtek με το YouTube, (όπως έχω εξηγήσει κάποια ποστ πίσω), εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τίποτα. Πιέζουμε όσο μπορούμε.

Όχι και σχεδόν τίποτα....
Θα μπορούσατε να προσθέσεται flash player και ενα shortcut του youtube!!!
Θα μπορούσατε να προσθέσεται flv player έτσι ώστε να μπορείς να streamaris το video από το youtube!!!
Και σε πιο hardcore να μπορείς να "κατεβάσεις" το video σε mp4 η σε flv format αφου ο 1185 υποστιρίζει αναπαραγωγή flv αρχεία!!!

Last edited:
Όχι και σχεδόν τίποτα....
Θα μπορούσατε να προσθέσεται flash player και ενα shortcut του youtube!!!
Θα μπορούσατε να προσθέσεται flv player έτσι ώστε να μπορείς να streamaris το video από το youtube!!!
Και σε πιο hardcore να μπορείς να "κατεβάσεις" το video σε mp4 η σε flv format αφου ο 1185 υποστιρίζει αναπαραγωγή flv αρχεία!!!
χαχα...μακάρι να ήτανε τόσο εύκολο. Θα το είχαμε κάνει αμέσως. Δυστυχώς, μας περιορίζει ο κατασκευαστής του chip, στην προκειμένη η Realtek. Μην ξεχνάς, μιλάμε για Media Player και όχι για υπολογιστή, να μην τα μπερδεύουμε. Όσο κι αν αυτά συγκλίνουν, εξακολουθούν να έχουν σημαντικές διαφορές. Μακάρι να υπήρχε μια γλώσσα ανωτέρου επιπέδου για τα τσιπάκια πολυμέσων της Realtek, ή έστω η Realtek να μας έδινε τα απαραίτητα SDK και θα κάναμε παπάδες...