Crystal Audio MediaMatchbox Review

Παιδιά, ο υπεύθυνος τεχνικός γυρίζει Ελλάδα σε μία εβδομάδα. Μήπως μπορεί κανείς να μας στείλει μία από τις προβληματικές ταινίες ή έστω κάποιο link να την κατεβάσουμε για να ελέγξουμε τι παίζει;
Εμενα τα παιζει ολα!
Το προβλημα μου ειναι με το HDMI..

Παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το MM-BOX-2-G

Οταν το εχω συνδεσει με την TV-->LG με HDMI και (ενω ειναι κλειστο) παω να το ανοιξω, δεν ανοιγει!
Δειχνει στην οθονη το σημα της Crystal Acoustic.. το χανει.. το ξαναφερνει (και παλι απο την αρχη) αλλα δεν εμφανιζει το μενου του MM-BOX-2-G. Οταν βγαζω το HDMI (ενω ειναι ανοιχτο) και το ξαναβαζω, το μενου εμφανιζεται. Αλλα αυτο γινεται συνεχεια. Καθε φορα πρεπει να βγαλω και να βαλω ξανα το HDMI για να μου εμφανισει (ανοιξει) το μενου.

Ξέρει κανείς κάτι?

Φιλε, οπως εχω ηδη πει, κι εγω τα ιδια αντιμετωπιζω...:vroam:
Ακομα περιμενω απαντηση.:ears:
Τουλαχιστον ας μας πει καποιος αν υπαρχει δυνατοτητα να διορθωθει το προβλημα, η αν θα πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτο...:sleep:
(Και για να μην παρεξηγουμαστε, το μηχανακι, μου τα παιζει ολα απροβληματιστα:SFGSFGSF:, αλλα αυτο το πραγμα ειναι πολυ σπαστικο:AFADF0:)

Παιδιά να ρωτήσω, έχει ένας φίλος μια βιντεοκάμερα Sony που αποθηκεύει τα αρχεία σε .MTS .
Το ΜΜ2 παίζει τέτοια αρχεία ή πρέπει να κάνω recode σε κάτι άλλο ?

Παιδιά να ρωτήσω, έχει ένας φίλος μια βιντεοκάμερα Sony που αποθηκεύει τα αρχεία σε .MTS .
Το ΜΜ2 παίζει τέτοια αρχεία ή πρέπει να κάνω recode σε κάτι άλλο ?
Το MM2 παίζει αρχεία .MTS, αλλά επειδή πολλές φορές τα αρχεία που δημιουργούν οι βιντεοκάμερες είναι εκτός προδιαγραφών, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε 100% συμβατότητα. Αν θέλετε στείλτε μας ένα μικρό βιντεάκι, (1-2 λεπτά) να το δοκιμάσουμε.

Φιλε, οπως εχω ηδη πει, κι εγω τα ιδια αντιμετωπιζω...:vroam:
Ακομα περιμενω απαντηση.:ears:
Τουλαχιστον ας μας πει καποιος αν υπαρχει δυνατοτητα να διορθωθει το προβλημα, η αν θα πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτο...:sleep:
(Και για να μην παρεξηγουμαστε, το μηχανακι, μου τα παιζει ολα απροβληματιστα:SFGSFGSF:, αλλα αυτο το πραγμα ειναι πολυ σπαστικο:AFADF0:)

παιδιά το πρόβλημα είναι μόνο με κάποιες τηλεοράσεις LG και το έχουν πολλά player και ενισχυτές A/V διαφόρων εταιριών. Πάντως το ψάχνουμε.

Last edited:
Καλησπερα σε ολους....
Μου αρεσει πολλη και η τιμη του ειναι εξαιρετικη...ομως να κανω μια ερωτησουλα?(ισως και χαζη)..LPCM 5.1 παιζει?παντα απο hdmi θελω να πω..
Σας ευχαριστω!!

Καλημέρα!
Αγόρασα το ΜΜ2 και το έβαλα να παίξει χθες. Είμαι ενθουσιασμένος από την απόδοσή του. Μπράβο στην Crystal Audio! Ήθελα να ρωτήσω κάτι. Παρατήρησα ότι δεν κρατάει τη μορφοποίηση υποτίτλων, δηλαδή υπότιτλους σε italic ή bold. Έτσι είναι ή υπάρχει λύση;
Ευχαριστώ!

Καλημέρα!
Αγόρασα το ΜΜ2 και το έβαλα να παίξει χθες. Είμαι ενθουσιασμένος από την απόδοσή του. Μπράβο στην Crystal Audio! Ήθελα να ρωτήσω κάτι. Παρατήρησα ότι δεν κρατάει τη μορφοποίηση υποτίτλων, δηλαδή υπότιτλους σε italic ή bold. Έτσι είναι ή υπάρχει λύση;
Ευχαριστώ!

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Προφανώς μιλάτε για τα tag μορφοποίησης των υπότιτλων. Έχω διαβιβάσει την παρατήρηση σας στους μηχανικούς μας, ώστε να προσπαθήσουν να την υλοποιήσουν σε μελλοντική αναβάθμιση, εάν και εφ' όσον αυτό είναι εφικτό.

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Προφανώς μιλάτε για τα tag μορφοποίησης των υπότιτλων. Έχω διαβιβάσει την παρατήρηση σας στους μηχανικούς μας, ώστε να προσπαθήσουν να την υλοποιήσουν σε μελλοντική αναβάθμιση, εάν και εφ' όσον αυτό είναι εφικτό.
Ναι, μιλάω για εξωτερικούς υποτίτλους στο Notepad, τους οποίους μορφοpoιώ.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αναβάθμιση θα γνωστοποιηθεί στην ιστοσελίδα της Crystal Audio;
Και, μια και βρήκα την ευκαιρία, να κάνω μία ερώτηση: Έχω συνδέσει για τον ήχο σε παλαιότερο ενισχυτή με το coaxial καλώδιο που περιέχεται στη συσκευασία. Όλα καλά, ο ήχος θαυμάσιος! Οι ρυθμίσεις που έκανα στο SPDIF είναι RAW και στον Πολυκάναλο ήχο άφησα το: Προεπιλογή. Σωστές οι ρυθμίσεις μου ή όχι;
Και πάλι ευχαριστώ!

Ναι, μιλάω για εξωτερικούς υποτίτλους στο Notepad, τους οποίους μορφοpoιώ.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αναβάθμιση θα γνωστοποιηθεί στην ιστοσελίδα της Crystal Audio;
Και, μια και βρήκα την ευκαιρία, να κάνω μία ερώτηση: Έχω συνδέσει για τον ήχο σε παλαιότερο ενισχυτή με το coaxial καλώδιο που περιέχεται στη συσκευασία. Όλα καλά, ο ήχος θαυμάσιος! Οι ρυθμίσεις που έκανα στο SPDIF είναι RAW και στον Πολυκάναλο ήχο άφησα το: Προεπιλογή. Σωστές οι ρυθμίσεις μου ή όχι;
Και πάλι ευχαριστώ!
Οι ρυθμίσεις είναι σωστές, εφ' όσον ο ενισχυτής σου υποστηρίζει DD (AC3) και DTS, βέβαια να έχεις υπ' όψη ότι από το coaxial περνάει μόνο το core των lossless φορμά ήχου (Dolby True HD, DTS Master Audio), καθώς μόνο το HDMI υποστηρίζει πολυκάναλο lossless ή ασυμπίεστο πολυκάναλο PCM. To SPDIF ως πρωτόκολλο υποστηρίζει μόνο συμπιεσμένο πολυκάναλο και ασυμπίεστο Stereo. Αν λοιπόν θέλεις ήχο lossless, ο ενισχυτής σου σε περιορίζει σε stereo PCM. Ελπίζω τουλάχιστο να υποστηρίζει DD (AC3) και DTS, ώστε να παίρνεις ton πολυκάναλο (απωλεστικά συμπιεσμένο) ήχο του core. Διότι εάν ο ενισχυτής είναι πολύ παλιός και δεν υποστηρίζει ούτε αυτά, τότε περιορίζεσαι στο stereo, άντε στο Dolby surround το πολύ.

Καλημερα.
Εχω το MediaMatchbox 2 και εδω και περιπου μια εβδομαδα δεν μου δουλευει ο σελιδοδεικτης. Εχω κανει εργοστασιακες ρυθμισεις.. εχω δοκιμασει με τρεις διαφορετκους δισκους.. το εχω αφησει εκτος ρευματος για ωρες.. αλλα τιποτα. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?
Και κατι ακομα. Δισκο 2 Τέραμπαιτ τον βλεπει?

Καλημερα.
Εχω το MediaMatchbox 2 και εδω και περιπου μια εβδομαδα δεν μου δουλευει ο σελιδοδεικτης. Εχω κανει εργοστασιακες ρυθμισεις.. εχω δοκιμασει με τρεις διαφορετκους δισκους.. το εχω αφησει εκτος ρευματος για ωρες.. αλλα τιποτα. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?
Και κατι ακομα. Δισκο 2 Τέραμπαιτ τον βλεπει?
Ναι, με εξωτερικη λεω..

Οι ρυθμίσεις είναι σωστές, εφ' όσον ο ενισχυτής σου υποστηρίζει DD (AC3) και DTS, βέβαια να έχεις υπ' όψη ότι από το coaxial περνάει μόνο το core των lossless φορμά ήχου (Dolby True HD, DTS Master Audio), καθώς μόνο το HDMI υποστηρίζει πολυκάναλο lossless ή ασυμπίεστο πολυκάναλο PCM. To SPDIF ως πρωτόκολλο υποστηρίζει μόνο συμπιεσμένο πολυκάναλο και ασυμπίεστο Stereo. Αν λοιπόν θέλεις ήχο lossless, ο ενισχυτής σου σε περιορίζει σε stereo PCM. Ελπίζω τουλάχιστο να υποστηρίζει DD (AC3) και DTS, ώστε να παίρνεις ton πολυκάναλο (απωλεστικά συμπιεσμένο) ήχο του core. Διότι εάν ο ενισχυτής είναι πολύ παλιός και δεν υποστηρίζει ούτε αυτά, τότε περιορίζεσαι στο stereo, άντε στο Dolby surround το πολύ.
O ενισχυτής μου υποστηρίζει Dolby Digital και DTS. Ευχαριστώ πολύ!

παιδια να ρωτησω, το media player αυτο, παιζει αρχεια .mov? επισης συνδεεται με την τν μεσω hdmi? δε μπορω να βρω μια φωτο που να φαινεται το καλωδιο υποδοχη hdmi

επισης σε ποια χωρα κατασκευαζεται? η crystal audio ειναι ελληνικη εταιρεια?

ευχαριστω για την απαντηση nikosr6,

ομως οσον αφορα τα .mov αρχεια τα υποστηριζει?
επισης, ξερει κανεις αν κανει upscale τα βιντεο?

πχ. εχω δει dvd player να κανει υpscale 1080p μια ταινια απο κλασσικο δισκακι dvd και ειχε τρομερη ευκρινεια,
οπως εχω δει αρχειο βιντεο σε αναλυση dvd να παιζει μεσα απο ενσωματωμενο player μιας samsung και ειχε τρομερη αποδοση σαν να εκανε upscale.