Crystal Audio MediaMatchbox

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση.

Εχω δώσει τη παραγγελία στο eshop και είναι σε status "αναμονή παραλαβής".

Οταν το παραλάβω θα έχει το σωστό AV καλώδιο ή θα πρέπει να περάσω να το πάρω από τα Βριλήσσια;

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση.

Οταν το παραλάβω θα έχει το σωστό AV καλώδιο ή θα πρέπει να περάσω να το πάρω από τα Βριλήσσια;

Καλησπέρα snikolo! :smile:

Όπως είχα αναφέρει και σε έναν συνφορουμίτη εχθές, υπάρχει το ενδεχόμενο στην παρτίδα που έχει παραλλάβει το eshop και από την οποία θα προέρχεται το MediaMatchBox σου, να μην περιέχεται το καλώδιο. Σε αυτή την περίπτωση, ναι, έρχεσαι απευθείας σε εμάς και παραλαμβάνεις το καλώδιο εντελώς δωρεάν ή επίσης, στο αποστέλλουμε ταχυδρομικά.

Να είσαι καλά! -bye-

Δεν θέλω να σε κουράσω με ερωτήσεις αλλά αν το eshop δεν έχει παραλάβει ακόμα το MediaMatchbox, υπάρχει περίπτωση να έχετε προλάβει να αντικαταστήσετε το καλώδιο με το σωστό ώστε να γλυτώσω τη ταλαιπωρία;

Δηλάδή με απλά λόγια όλες οι παρτίδες θα έχουν το λάθος καλώδιο ή δεν θα έχουν καθόλου και εμεις θα πρέπει να το παραλάβουμε από τα Βριλήσσια;

Κι εγώ έδωσα την παραγγελία την Παρασκευή το μεσημέρι και είναι ακόμα σε "αναμονή παραλαβής".:turtle:

Αν είναι να πάρουμε την καινούρια παρτίδα,ε ας το καθυστερήσουν λίγο ακόμα:cool:

Δεν θέλω να σε κουράσω με ερωτήσεις αλλά αν το eshop δεν έχει παραλάβει ακόμα το MediaMatchbox, υπάρχει περίπτωση να έχετε προλάβει να αντικαταστήσετε το καλώδιο με το σωστό ώστε να γλυτώσω τη ταλαιπωρία;

Δηλάδή με απλά λόγια όλες οι παρτίδες θα έχουν το λάθος καλώδιο ή δεν θα έχουν καθόλου και εμεις θα πρέπει να το παραλάβουμε από τα Βριλήσσια;

Καλησπέρα και πάλι! :smile:

Από όσα γνωρίζω, όχι, δεν έχουν όλες οι παρτίδες το πρόβλημα. Πόσο μάλλον το με δεδομένο πως το e-shop παραλαμβάνει "φρέσκα" κομμάτια, το πλέον λογικό είναι πως έχουμε στείλει MediaMatchBox με το καλώδιο κανονικά στο κουτί του. Για να είμαι απόλυτα σίγουρος πάντως, θα επιβεβαιώσω του λόγου το αληθές αύριο το πρωί που θα βρίσκονται και πάλι εδώ οι συνάδελφοι που γνωρίζουν περισσότερα επί του θέματος. :a0210:

-bye-

Καλημέρα Dim10!

Από τα όσα περιγράφεις, βλέπουμε πως το MediaMatchBox σου πρέπει να έχει... γρίπη με το που βγήκε από το εργοστάσιο. :frown:
Ο γιατρός μας το περιμένει! :p Χμμμμ... και το ίδιο μάλλον ισχύει και για το MatchBox του eemix.

Επικοινώνησε με το Τεχνικό μας τμήμα στο 210 6134767 για τα σχετικά διαδικαστικά.

Να είσαι καλά! -bye-

:a0210: Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.... :)

Ειδη το εχω στειλει πισω και περιμενω πως και πως να μου ξαναρθει!!!!

Απο την μοναδικη φορα που δουλεψε παντως εμεινα πολυ ικονοποιημενος τοσο σε θεματα εικονας οσο και των υποτιτλων....
Συμφερει τοσο απο οικονομικη οσο και απο λειτουργικη αποψη!

Σε αρχεια m2ts τα οποια περιεχουν υποτιτλους pgs παρατηρησα οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα να ρυθμισω το μεγεθος καθως και την θεση τους .
Επισης καλο θα ηταν να ειναι το περιγραμμα των υποτιτλων πιο εντονο μαυρο γιατι σε ασπρο φοντο δεν φαινεται τιποτα .

Παιδιά, οι υπότιτλοι τύπου PGS είναι λογικό να μην επιδέχονται ρυθμίσεις γιατί είναι ουσιαστικά εικόνες οι οποίες προβάλλονται πάνω από την ταινία.

Θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξει το μέγεθός τους, και ακόμα πιο δύσκολο να αλλάξει οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό τους.

Δεν νομίζω να έχει υπάρξει συσκευή που να έχει τέτοια δυνατότητα.

Παιδιά, οι υπότιτλοι τύπου PGS είναι λογικό να μην επιδέχονται ρυθμίσεις γιατί είναι ουσιαστικά εικόνες οι οποίες προβάλλονται πάνω από την ταινία.

Θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξει το μέγεθός τους, και ακόμα πιο δύσκολο να αλλάξει οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό τους.

Δεν νομίζω να έχει υπάρξει συσκευή που να έχει τέτοια δυνατότητα.

+1

Εγω νομιζω οτι το WD live το κανει εδω και πολυ καιρο .
Παρακαλω να με διορθωσετε αν κανω λαθος .

Εγω νομιζω οτι το WD live το κανει εδω και πολυ καιρο .
Παρακαλω να με διορθωσετε αν κανω λαθος .

Κανένα Sigma και κανένα Realtek δεν έχει ρυθμίσεις για υπότιτλους PGS.Μονο το ταπεινό Pico τους ανεβοκατεβάζει (όποιος πρόλαβε...).

Κατ'αρχάς θέλω να συγχαρώ και γω με τη σειρά μου τα παιδιά στο Τεχνικό τμήμα της Crystal Audio για την αμεσότητά τους στα διάφορα θέματα και την προθυμία τους να σε ακούσουν. Δεν το έχω δει κάπου αλλού αυτό και δεν θα το δούμε φαντάζομαι εύκολα.
Κάτι που ξέχασα να τους ρωτήσω, αφορά τους υπότιτλους. Χρειάζονται κάθε φορά ρύθμιση ως προς το μέγεθος και τη θέση τους ή μόνο το δικό μου δεν κρατά αυτές τις ρυθμίσεις?

Κατ'αρχάς θέλω να συγχαρώ και γω με τη σειρά μου τα παιδιά στο Τεχνικό τμήμα της Crystal Audio για την αμεσότητά τους στα διάφορα θέματα και την προθυμία τους να σε ακούσουν. Δεν το έχω δει κάπου αλλού αυτό και δεν θα το δούμε φαντάζομαι εύκολα.
Κάτι που ξέχασα να τους ρωτήσω, αφορά τους υπότιτλους. Χρειάζονται κάθε φορά ρύθμιση ως προς το μέγεθος και τη θέση τους ή μόνο το δικό μου δεν κρατά αυτές τις ρυθμίσεις?

Προς το παρόν κάθε φορά, αν και είναι κάτι που έχουμε υπόψη μας για την ερχόμενη αναβάθμιση firmware. :a0210:

-bye-

Από ότι βλέπω στην "Εξέλιξη Παραγγελίας" στο eshop τα έχουν παραλάβει από σας Crystal_Druid και τα έχουν έτοιμα για αποστολή.
Λέω έγω τώρα...μήπως γνωρίζεις ποια παρτίδα τους δώσατε?:smile:

Γεια χαρα σε όλους. Είμαι κι εγω κάτοχος matchbox και ξαφνικά άρχισε να χανει και να βρισκει τους δίσκους usb. Στην αρχή μου το έκανε σε ενα 3,5" (NTFS)με εξωτερική τροφοδοσία αλλα τώρα μου το κάνει και με ένα 2,5" (FAT32) που παλαιότερα τον διάβαζε κανονικά. Να τον επιστρέψω για έλεγχο ή μήπως έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Τους δίσκους τους έχω δοκιμάσει και ελεγξει στο PC και δείχνει ότι είναι Ok.

Υ.Γ. Ένα PICO HD που αγόρασα τον Απρίλιο μετα απο λίγες ώρες λειτουργιάς δε διαβάζει τίποτα απο τη USB. Να το πακετάρω κι αυτό μαζι με το άλλο και να τα στείλω για έλεγχο;

troll ωραίο πρώτο ποστ...σου χάλασε από τον Απρίλιο και το κράταγες;Μας δουλεύεις; :flipout:
Και τώρα σου χάλασε και το matchbox, και με την ίδια βλάβη; (μηδέν πρωτοτυπία :firstprize:)

troll ωραίο πρώτο ποστ...σου χάλασε από τον Απρίλιο και το κράταγες;Μας δουλεύεις; :flipout:
Και τώρα σου χάλασε και το matchbox, και με την ίδια βλάβη; (μηδέν πρωτοτυπία :firstprize:)
Λίγες ώρες λειτουργίας απο τον Απρίλιο εως σήμερα !!!! Τη βλάβη την παρουσίασε τέλος Αυγούστου!!!

Και τώρα σου χάλασε και το matchbox, και με την ίδια βλάβη; (μηδέν πρωτοτυπία :firstprize:)[/QUO
Το Pico το είχα κάνει δώρο τον Απρίλιο και έπαιξε κανενα 3ωρο συνολικά. Όταν προσπάθησαν να το ξαναχρησιμοποισουν τον Αυγουστο δε λειτουργούσε. Κατάλαβες τώρα???

Το matchbox έπαιξε απο ενα 2.5" δισκο τον Αυγουστο περιπου 15 ώρες και εδώ και 4 ημερες μου βλέπει τους δίσκους με διακοπές. Κατάλαβες???:ADFADF1:

Δεν υπάρχει λόγος για τσακωμούς!!!
Είναι σίγουρο ότι εάν τα πας στην αντιπροσωπεία θα σε βοηθήσουν να βρες την λύση.
(Ισως να χρειαστεί να πάρεις και τους δίκους σου μαζί....)