Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση.
Εχω δώσει τη παραγγελία στο eshop και είναι σε status "αναμονή παραλαβής".
Οταν το παραλάβω θα έχει το σωστό AV καλώδιο ή θα πρέπει να περάσω να το πάρω από τα Βριλήσσια;
Εχω δώσει τη παραγγελία στο eshop και είναι σε status "αναμονή παραλαβής".
Δεν θέλω να σε κουράσω με ερωτήσεις αλλά αν το eshop δεν έχει παραλάβει ακόμα το MediaMatchbox, υπάρχει περίπτωση να έχετε προλάβει να αντικαταστήσετε το καλώδιο με το σωστό ώστε να γλυτώσω τη ταλαιπωρία;
Δηλάδή με απλά λόγια όλες οι παρτίδες θα έχουν το λάθος καλώδιο ή δεν θα έχουν καθόλου και εμεις θα πρέπει να το παραλάβουμε από τα Βριλήσσια;
Καλημέρα Dim10!
Από τα όσα περιγράφεις, βλέπουμε πως το MediaMatchBox σου πρέπει να έχει... γρίπη με το που βγήκε από το εργοστάσιο. :frown:
Ο γιατρός μας το περιμένει!Χμμμμ... και το ίδιο μάλλον ισχύει και για το MatchBox του eemix.
Επικοινώνησε με το Τεχνικό μας τμήμα στο 210 6134767 για τα σχετικά διαδικαστικά.
Να είσαι καλά!![]()
Παιδιά, οι υπότιτλοι τύπου PGS είναι λογικό να μην επιδέχονται ρυθμίσεις γιατί είναι ουσιαστικά εικόνες οι οποίες προβάλλονται πάνω από την ταινία.
Θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξει το μέγεθός τους, και ακόμα πιο δύσκολο να αλλάξει οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό τους.
Δεν νομίζω να έχει υπάρξει συσκευή που να έχει τέτοια δυνατότητα.
Εγω νομιζω οτι το WD live το κανει εδω και πολυ καιρο .
Παρακαλω να με διορθωσετε αν κανω λαθος .
Κατ'αρχάς θέλω να συγχαρώ και γω με τη σειρά μου τα παιδιά στο Τεχνικό τμήμα της Crystal Audio για την αμεσότητά τους στα διάφορα θέματα και την προθυμία τους να σε ακούσουν. Δεν το έχω δει κάπου αλλού αυτό και δεν θα το δούμε φαντάζομαι εύκολα.
Κάτι που ξέχασα να τους ρωτήσω, αφορά τους υπότιτλους. Χρειάζονται κάθε φορά ρύθμιση ως προς το μέγεθος και τη θέση τους ή μόνο το δικό μου δεν κρατά αυτές τις ρυθμίσεις?
Λίγες ώρες λειτουργίας απο τον Απρίλιο εως σήμερα !!!! Τη βλάβη την παρουσίασε τέλος Αυγούστου!!!troll ωραίο πρώτο ποστ...σου χάλασε από τον Απρίλιο και το κράταγες;Μας δουλεύεις;
Και τώρα σου χάλασε και το matchbox, και με την ίδια βλάβη; (μηδέν πρωτοτυπία :firstprize![]()
troll ωραίο πρώτο ποστ...σου χάλασε από τον Απρίλιο και το κράταγες;Μας δουλεύεις;
Και τώρα σου χάλασε και το matchbox, και με την ίδια βλάβη; (μηδέν πρωτοτυπία :firstprize[/QUO
Το Pico το είχα κάνει δώρο τον Απρίλιο και έπαιξε κανενα 3ωρο συνολικά. Όταν προσπάθησαν να το ξαναχρησιμοποισουν τον Αυγουστο δε λειτουργούσε. Κατάλαβες τώρα???
Το matchbox έπαιξε απο ενα 2.5" δισκο τον Αυγουστο περιπου 15 ώρες και εδώ και 4 ημερες μου βλέπει τους δίσκους με διακοπές. Κατάλαβες???:ADFADF1:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.