Crystal Audio MediaMatchbox

Ξερει να μας πει καποιος ποτε θα το δουμε στα καταστηματα?

Καλημέρα! :smile:

Για τα καταστήματα, μετά τις 20 του μήνα και ανάλογα με τις παραγγελίες τους. Είναι καθαρά απόφαση του εκάστοτε καταστήματος για το αν θα διαθέσει το προϊόν άμεσα, ειδικά σε μια αγοραστική περίοδο κάπως πεσμένη (λόγω καλοκαιριού :cool:). Για όσους επιθυμούν να έχουν στα χέρια τους το MediaMatchBox με το που θα μπει στην αποθήκη μας, η καλύτερη λύση είναι αυτή της οn-line αγοράς από το www.crystalaudio.gr.

-bye-

...Για όσους επιθυμούν να έχουν στα χέρια τους το MediaMatchBox με το που θα μπει στην αποθήκη μας, η καλύτερη λύση είναι αυτή της οn-line αγοράς από το www.crystalaudio.gr.

Και πότε περίπου θα γίνει αυτό ? Υπάρχει δυνατότητα να γίνει αποστολή στην Κύπρο (εφόσον δεν θα είναι διαθέσιμο από εβδομάδας) ? :ADFAD2:

Και πότε περίπου θα γίνει αυτό ? Υπάρχει δυνατότητα να γίνει αποστολή στην Κύπρο (εφόσον δεν θα είναι διαθέσιμο από εβδομάδας) ? :ADFAD2:
Επίσης θα υπάρχει κάποια ανακοίνωση στο site σας για το αν άρχισαν οι αποστολές. Με ενδιαφέρει καθώς το έχω προ-παραγγείλει.

Καλησπέρα και πάλι! :smile:

Όπως αναφέρω και παραπάνω, μιλάμε για κάπου κοντά στις 18 του μήνα το νωρίτερο και 20 το αργότερο. Οι κίτρινοι φίλοι μας [ ...:smileJap: ], μας καθυστέρησαν λίγο την πρώτη παρτίδα... :mad:

Αποστολή στην Κύπρο φυσικά και γίνεται. Κανένα πρόβλημα! :a0210:

Μια ερωτηση απο μενα, αν θελω να εχω πολυκαναλο ηχο απο ραδιοενισχυτη / home cinema, πως θα το συνδεσω μιας και δεν εχει ομοαξονικη ή οπτικη ινα για εξοδο το εν λογω νεο προιον της Crystal Audio??

Μια ερωτηση απο μενα, αν θελω να εχω πολυκαναλο ηχο απο ραδιοενισχυτη / home cinema, πως θα το συνδεσω μιας και δεν εχει ομοαξονικη ή οπτικη ινα για εξοδο το εν λογω νεο προιον της Crystal Audio??
Εχει απαντηθει ηδη:
Παιδία, μόνο από HDMI πολυκάναλος ήχος...

Κατανοητον,αλλα πως θα συνδεθω με ραδιοενισχυτη για να εχω πολυκαναλο ηχο? Αν το κανω με HDMI πως μετα θα εχω εικονα?

Ο ενισχυτης σου αν εχει hdmi εισοδους , θα εχει και εξοδους.
Αν δεν εχει τετοιες εισοδους, θα συνδεσεις το hdmi στην τηλεοραση σου και θα παρεις στερεο ηχο μονο.

Καλησπέρα σε όλους! :smile:

Η επόμενη εβδομάδα πλησιάζει και μαζί της έρχεται - μετά από αθέμιτη καθυστέρηση του εργοστασίου :mad: - το MediaMatchBox. Όσοι έχουν θέσει προ-παραγγελίες θα λάβουν τα player τους και όσοι επιθυμούν να παραγγείλουν, θα έχουν άμεση παράδοση.

Περάστε μια... βόλτα από της σελίδα μας στο facebook για αποκαλυπτικές φωτογραφίες μέσα και έξω, από το τελικό δείγμα που ήρθε στα χέρια μας. :D

Αναμένουμε τα "Like" σας! :a0210:

Καλησπέρα και πάλι! :smile:

Όπως αναφέρω και παραπάνω, μιλάμε για κάπου κοντά στις 18 του μήνα το νωρίτερο και 20 το αργότερο. Οι κίτρινοι φίλοι μας [ ...:smileJap: ], μας καθυστέρησαν λίγο την πρώτη παρτίδα... :mad:

Αποστολή στην Κύπρο φυσικά και γίνεται. Κανένα πρόβλημα! :a0210:

Καλημέρα. Έχουμε κανένα νέο αν ξεκίνησαν οι αποστολές?

Ευχαριστώ

Φίλος ενδιαφέρεται να το αγοράσει. Έχει philips soundbar 1.1 . Θα έχει πρόβλημα με τον ήχο; Πώς θα επικοινωνούν και πως θα μεταφέρεται ο ήχος; Ευχαριστώ

Καλημέρα. Έχουμε κανένα νέο αν ξεκίνησαν οι αποστολές?

Ευχαριστώ

Καλημέρα σε όλους! :smile:

Φοβούμαι πως τα νέα περί διαθεσιμότητας δεν εξελίχθηκαν καθόλου όπως περιμέναμε...:mad: Τελικώς φτάσαμε στις δυο εβδομάδες μετά από την αρχική μας εκτίμηση (έως και 15 Ιούλη δηλαδή) και πλέον η σίγουρη διαθεσιμότητα του MediaMatchBox μετατοπίζεται για την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου (1 με 5 του μήνα).

Γνωρίζουμε πως η εν λόγω εξέλιξη δεν θα ευχαριστήσει πολλούς από εσάς (ειδικά όσους έχουν προ-παραγγείλει), αλλά θέλουμε να σας μεταφέρουμε πως ειλικρινά, έγινε για το καλό του MediaMatchBox και κατ' επέκταση το δικό σας. Η καθυστέρηση οφείλεται σε λάθη του εργοστασίου (κυρίως ως προς τη συσκευασία και τα περιεχόμενά της) τα οποία δεν έγιναν - φυσικά - αποδεκτά από εμάς, αφού η απαίτησή μας είναι το τελικό προϊόν να είναι άψογο και σύμφωνο με τις απαιτήσεις και τις αρχικές μας προδιαγραφές.

Ζητούμε συγνώμη σε όσους αναμένουν με ανυπομονησία το MediaMatchBox και σας καλούμε για μιας εβδομάδας υπομονή ακόμη... :bigcry:

Δεν ήταν πατέντα. Μέσα στη συσκευασία είχε και το καλώδιο,
απο MINIJACK σε 3 RCA. (Ενα για εικόνα και δύο για ήχο).
Απλά δε δούλευαν ταυτόχρονα, και λέω μπας και στο νέο Media Player
MATCBOX δουλεύουν ταυτόχρονα ώστε να συνδέσεις και ενα στερεοφωνικό ενισχυτή.
Δλδ πάλι πανωλεθρία πάθαμε?ΔΕΕΕ ΠΑΙΖΕΙΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑΑΑ??:bigcry:

ετσι ακριβως ειναι, το με το πικο δυστηχως δεν μπορεις να εχεις ταυτοχρονα rca ηχο και hdmi εικονα. Να ρωτησω οσον αφορα την εικονα, αν κανεις το αγορασε, και το συγκρινε με το πικο, εχουν διαφορες? ειναι καλυτερη η εικονα?

Φίλος ενδιαφέρεται να το αγοράσει. Έχει philips soundbar 1.1 . Θα έχει πρόβλημα με τον ήχο; Πώς θα επικοινωνούν και πως θα μεταφέρεται ο ήχος; Ευχαριστώ

Καλημέρα nclpao13! -bye-

To MediaMatchBox προσφέρει δυο επιλογές εξόδου του ήχου.

Α. Ψηφιακή έξοδο (stereo ή πολυκάναλη) μέσω του HDMI
Β. Στερεοφωνική αναλογική έξοδο μέσω RCA (με μετατροπη όλων των φορμάτ ήχου σε stereo).

Κατά συνέπεια σε ενδιαφέρει να μάθεις αν η εν λόγω soundbar διαθέτει είσοδο HDMI ή είσοδο αναλογικού ήχου, ώστε να συνδεθεί αντίστοιχα και το player. :a0210:

Καλημέρα σε όλους! :smile:

Φοβούμαι πως τα νέα περί διαθεσιμότητας δεν εξελίχθηκαν καθόλου όπως περιμέναμε...:mad: Τελικώς φτάσαμε στις δυο εβδομάδες μετά από την αρχική μας εκτίμηση (έως και 15 Ιούλη δηλαδή) και πλέον η σίγουρη διαθεσιμότητα του MediaMatchBox μετατοπίζεται για την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου (1 με 5 του μήνα).

Γνωρίζουμε πως η εν λόγω εξέλιξη δεν θα ευχαριστήσει πολλούς από εσάς (ειδικά όσους έχουν προ-παραγγείλει), αλλά θέλουμε να σας μεταφέρουμε πως ειλικρινά, έγινε για το καλό του MediaMatchBox και κατ' επέκταση το δικό σας. Η καθυστέρηση οφείλεται σε λάθη του εργοστασίου (κυρίως ως προς τη συσκευασία και τα περιεχόμενά της) τα οποία δεν έγιναν - φυσικά - αποδεκτά από εμάς, αφού η απαίτησή μας είναι το τελικό προϊόν να είναι άψογο και σύμφωνο με τις απαιτήσεις και τις αρχικές μας προδιαγραφές.

Ζητούμε συγνώμη σε όσους αναμένουν με ανυπομονησία το MediaMatchBox και σας καλούμε για μιας εβδομάδας υπομονή ακόμη... :bigcry:

Αλλάξτε τουλάχιστον την ημερομηνία στην σελίδα του προϊόντος στο site σας. Γράφει για μέσα Ιουλίου και είναι ήδη 22/7. Γράψτε την επόμενη πιθανή ημερομηνία έτσι ώστε ο αγοραστής να έχει την την σωστή πληροφόρηση.

Εγώ το παρήγγειλα στις 25/6 για να το έχω στις 8/8 που το χρειάζομαι για τις διακοπές μου και από ότι φαίνεται θα είμαι οριακά. Ο πελάτης χρειάζεται σωστή ενημέρωση για να μπορεί να πάρει τη σωστή απόφαση.

Αλλάξτε τουλάχιστον την ημερομηνία στην σελίδα του προϊόντος στο site σας. Γράφει για μέσα Ιουλίου και είναι ήδη 22/7. Γράψτε την επόμενη πιθανή ημερομηνία έτσι ώστε ο αγοραστής να έχει την την σωστή πληροφόρηση.

Εγώ το παρήγγειλα στις 25/6 για να το έχω στις 8/8 που το χρειάζομαι για τις διακοπές μου και από ότι φαίνεται θα είμαι οριακά. Ο πελάτης χρειάζεται σωστή ενημέρωση για να μπορεί να πάρει τη σωστή απόφαση.

Η αλλαγή στo site μας έγινε (θα γινόταν ούτως ή άλλως :o)! :a0210: