Αντε βρε!
Νικο καλοριζικο!
Παιζει να ειναι το πρωτο media player που θα αγορασεις και θα σου παιξει κατευθειαν τα ελληνικα στους υποτιτλους!![]()
Αυτό έλειπε...!
Φαντάζεσαι το δικό μου να έχει πρόβλημα διατηρώντας την παράδοση?

Αντε βρε!
Νικο καλοριζικο!
Παιζει να ειναι το πρωτο media player που θα αγορασεις και θα σου παιξει κατευθειαν τα ελληνικα στους υποτιτλους!![]()
νταξ... θα πας με τα πόδια ,και θα στο φτιάξουν:grandpa::grandpa:Αυτό έλειπε...!
Φαντάζεσαι το δικό μου να έχει πρόβλημα διατηρώντας την παράδοση?![]()
Και εγω κάτι αντίστοιχο περιμένω γιατί πλέον έχει γεμίσει το rack με διάφορες τέτοιες συσκευές.Και σ'ανώτερα, να ευχηθώ και μια υλοποίηση με δέκτη δέκτη mpeg4??? σε αυτό το μέγεθος θα ταν best seller
Δηλαδή , οποιος ΔΕΝ εχει ενισχυτη με HDMi δεν μπορει να το συνδεσει με οπτικη ινα ή coaxial , για να μπορει να ακουει 5.1 Dolby Digital ή DTS απο τα ηχεια του ???Συγχαρητήρια στην εταιρεία που κυκλοφορεί καινούργια φοβερά προϊόντα.!! Αλλά όμως η Ομοαξονική Έξοδος Ψηφιακού Ήχου για εμάς που έχουμε παλιούς ενισχυτές χωρίς HDMI δεν έπρεπε να λείπει!!!! :grandpa:
Συνδεσιμότητα MM-BOX-G - PICOHD-5.1G
Μπορείς να δεις εδώ τον
συγκριτικό πίνακα.
και εγω πιστευω οτι ειναι προβλημα αυτο γιατι και εγω εχω ενισχυτη χωρις hdmiΔηλαδή , οποιος ΔΕΝ εχει ενισχυτη με HDMi δεν μπορει να το συνδεσει με οπτικη ινα ή coaxial , για να μπορει να ακουει 5.1 Dolby Digital ή DTS απο τα ηχεια του ???
Το εχω προπαραγγειλει απο το site και ειμαι στη διαδικασια να κανω την πληρωμη...
Απαντηστε μου σας παρακαλώ! Ευχαριστώ![]()
hdmi απο matchbox σε τηλεοραση και απο εκει οπτικη στον ενισχυτη ετσι δεν θα γινει δουλεια?Παιδία, μόνο από HDMI πολυκάναλος ήχος...
...εκτός από την smart TV και digital tv mpeg 4 & 2, και ξεχωριστη ψηφιακη εξοδο ήχουΕγώ θα πρόσθετα κάτι λίγο παραπάνω. Αφού υπάρχει και άρρηκτη σχέση με τον ήχο ......Ενα Media player που νάχει την πολυλειτουργικότητα που λείπει από όλους τους άλλους .
Sigma chipset
XBMC
Total Browsing
Applications (κάτι σαν το Smart της Samsung π.χ. κάτι που τα νέα chipsets της Sigma υποστηρίζουν)
3D
DAC επώνυμο (Wolfson π.χ.) με αναλογικές εξόδους .
Και firmware που να σετάρει μόνο του την εν δυνάμει δικτύωση . (SMB, NFS)
Παραμετροποιήσιμο GUI.
Τ'α'πα όλα??
Για ένα τέτοιο ...τα πουλάω όλα ( και κρατάω τον pioneer και τα ΤΗΧ 3D 12)
Παιδία, μόνο από HDMI πολυκάναλος ήχος...
Με δεδομένη την κατάργηση(πλέον του Pico 5.1 και σε συνδυασμό ότι υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι παλαιών ενισχυτών, οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα σύνδεσης μέσω HDMI ,άποψή μου είναι ότι ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της αγοράς το οποίο θα ήθελε να κινηθεί σε ένα προϊόν σε αυτή την κατηγορία τιμής,μάλλον δεν θα μπορέσετε να το κερδίσετε.
To πικο καταργηθηκε γιατι ειναι ανταγωνιστικο προιον με το καινουργιο ή για αλλους λογους?
Ναι αλλα οχι με 6 μηνες ζωης οπως το picoΚαλησπέρα! :smile:
Έγινε καθαρά για λόγους εξέλιξης. Όπως ακριβώς καταργήθηκε και το iPhone 3GS...![]()
Και φυσικα να εχει το μεγεθος του picohd![]()
Και εμενα ενα προιον σαν το mediamatchbox δεν με βολευει γιατι αν και εχω ενισχυτη με HDMI (4 in 1 out), εχω και projector, αρα η εικονα απο τον Player με splitter παει σε TV και Projector και ο ηχος αναγκαστικα ξεχωριστα στον ενισχυτη.
Επειδη λοιπον υπαρχουν διαφορα τετοια ζητηματα (ξερω δοαφοτους φιλους με ιδια η παροποια θεματακια...) καλο ειναι να δινεται η δυνατοτητα διαχωρισμου εικονας - ηχου.
Με δεδομένη την κατάργηση(πλέον του Pico 5.1 και σε συνδυασμό ότι υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι παλαιών ενισχυτών, οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα σύνδεσης μέσω HDMI ,άποψή μου είναι ότι ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της αγοράς το οποίο θα ήθελε να κινηθεί σε ένα προϊόν σε αυτή την κατηγορία τιμής,μάλλον δεν θα μπορέσετε να το κερδίσετε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.