Crystal Audio MediaMatchbox

To ΜΜΒ παιζει idx καρφι πλεον!
Ουτε μετατροπες ουτε τπτ !

Σε γενικες γραμμες ειναι φοβερο για τα λεφτα του, το μονο πταισμα που εχω παρατηρησει μεχρι στιγμης εχει να κανει με το dts hd master audio encoding.
To MMB ειναι συνδεδεμενο με τον Denon AVR-1312, o οποιος ειναι πληρως συμβατος με HD surround φορματ ηχου, με καλωδιο της Crystal Audio συμβατο dts hd master audio.
Οτι αρχειο mkv εχω παιξει με ηχο dts hd master, περα οτι υπαρχει μια σχετικη καυστερηση να βγει ο ηχος προς τα ηχεια, οταν του κανω rw ή ff ή pause-play ξανακολλαει.
Με αλλα λογια αν δεν παιχτει το αρχειο συνεχομενο υπαρχει θεμα...
Εχει κανεις ιδεα γιατι συμβαινει αυτο?

Σκεφτομαι να αγορασω τον συγκεκριμενο player και θελω να ρωτησω μηπως ξερει καποιος πως μπορω να βγαλω τον ηχο απο το matchbox σε ενισχυτη, αφου δεν εχει optical out?

Άμα είχε και digital optical output θα το είχε αγοράσει το μισό φόρουμ.... τρελλή έλλειψη αυτή...απορώ πως δεν βάλανε...ελεος δλδ

Τελικα κολληματα υπαρχουν κ σε dts hd hr...

...εχει κατσει faulty συσκευη?
Παντως απο bluray player δεν εχω προβλημα σε τετοια format στον ενισχυτη.
Mπορει καποιος αλλος κατοχος να επιβεβαιωσει?

Last edited:
Απάντηση: Re: Crystal Audio MediaMatchbox

Τελικα κολληματα υπαρχουν κ σε dts hd hr...

...εχει κατσει faulty συσκευη?
Παντως απο bluray player δεν εχω προβλημα σε τετοια format στον ενισχυτη.
Mπορει καποιος αλλος κατοχος να επιβεβαιωσει?

Πριν μιλήσεις με το service πρέπει να βεβαιωθείς ότι δεν είναι κάποιο απο τα αρχεία σου προβληματικό.

Εάν απο την άλλη σου το κάνει σε ολα τα αρχεία,μίλα με το service.

Re: Απάντηση: Re: Crystal Audio MediaMatchbox

Σημερα αγοράστhκε, τοποθετηθηκε και μεχρις στιγμής εχει παίξει τα πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα!!! Και 3d mkv side by side, έπαιξε άψογα! Πολυ καλό μηχανηματάκι, και για τα λεφτά του είναι ότι πρέπει. Το μόνο αρνητικό για εμένα είναι ότι δεν έχει έξοδο ήχου optical για τον ενισχυτη μου αλλά κάτι θα βρω να κάνω, κατά τα άλλα μέχρι στιγμής ο player είναι super!!

Το μόνο αρνητικό για εμένα είναι ότι δεν έχει έξοδο ήχου optical για τον ενισχυτη μου αλλά κάτι θα βρω να κάνω, κατά τα άλλα μέχρι στιγμής ο player είναι super!!

Γιατι δεν χρησιμοποιητε την ψηφιακη εξοδο ηχου της τηλεορασης.....;

Γιατι δεν χρησιμοποιητε την ψηφιακη εξοδο ηχου της τηλεορασης.....;
Το δοκίμασα και αυτο. Σύνδεσα την τηλεοραση με τον ενισυχτη μεσω optical και έπαιξε αλλά η ένταση του ήταν ελάχιστη, δηλαδή ανέβασα το volume του ενισχυτη σχεδόν στο max για να ακούγετε κάπως. Μπορεί να φταίω και εγω, γιατί δεν είμαι και κανένας τρελός γνώστης του αντικειμένου, μπορεί να υπάρχει κάποια ρύθμιση που βελτιώνει την απόδοση. Σήμερα που θα έχω περισσότερο χρόνο θα το ψάξω περισσότερο, κατά τα άλλα όμως ο player αξίζει!!

Δεν έχω δοκιμάσει αν το Matchbox διαβάζει απο drive με φορματ exFAT. Γνωρίζει κανείς εάν το αναγνωρίζει?

Φίλε pagani αν δεν κάνω λάθος αφού το σύνδεσες πρώτα στην tv πρέπει εκτός από την ένταση του ενισχυτή να αυξήσεις και την ένταση της tv, το έχω συναντήσει σε πολλές συσκευές... ελπίζω να σε βοήθησα! :)

Αγόρασα και γώ το συγκεκριμένο.
Στη συσκευασία υπάρχει μόνο το καλώδιο με τις τρείς εξόδους (Λευκή, κόκκινη, κίτρινη). Δέν έπρεπε να υπήρχε και το HDMI?

Αγόρασα και γώ το συγκεκριμένο.
Στη συσκευασία υπάρχει μόνο το καλώδιο με τις τρείς εξόδους (Λευκή, κόκκινη, κίτρινη). Δέν έπρεπε να υπήρχε και το HDMI?

Όχι δεν υπάρχει.

Παιδιά είμαι και γω κάτοχος του εν λόγο μηχανήματος εδώ και 20 μέρες περίπου, και είμαι πολύ ευχαριστημένος , με εξαίρεση ενα μικρό πρόβλημα.
Όταν πάιζει μια ταινία, κάθε 15 με 20 λεπτά περίπου κατα τη διάρκεια της αναπαραγωγής μου κάνει ένα στιγμιαίο κόλλημα ( για ένα δευτερόλεπτο περίπου ) και μετά συνεχίζει κανονικά τη ταινία, χωρίς τίποτα να κάνω εγώ. Εντάξει δεν είναι και τίποτα το τόσο σημαντικό, αλλά αναρωτιέμαι το γιατί;
Δοκίμασα με τρεις διαφορετικούς σκληρούς δίσκους, μήπως το θέμα ήταν από εκεί, αλλά δεν..... τα ίδια.
Δοκίμασα και σε άλλες δύο τηλεοράσης , crt kai lcd-led, αλλά και σε απλή lcd, όμως και εκεί τα ίδια.
Μήπως είναι κάποιο θέμα ρύθμισης που μου έχει ξεφύγει, ή είναι κάποιο πρόβλημα του μηχανήματος;
Έχει κάποιος καμιά ιδέα γιατί μου συμβαίνει αυτό;
Ευχαριστώ.

Συνηθως οι ταινιες εχουν rate 23.976 καρε το δευτερολεπτο.
Αν εσυ εχεις ρυθμισει την εξοδο της hdmi σε αλλη συχνοτητα τοτε ειναι λογικο να σου κανει αυτα τα σπασιματακια.

Συνηθως οι ταινιες εχουν rate 23.976 καρε το δευτερολεπτο.
Αν εσυ εχεις ρυθμισει την εξοδο της hdmi σε αλλη συχνοτητα τοτε ειναι λογικο να σου κανει αυτα τα σπασιματακια.

Αρχικά να πω οτι αυτό μου το κάνει και με σύνδεση hdmi, και με composite, και έχεις δίκιο οτι το κάνει μόνο σε ταινίες και όχι σε υλικό που έχω αντιγράψει από κανάλια και το παιρνώ στο σκληρό του Media Match box.
Τώρα για τη ρύθμιση της hdmi σε 23.976, τι εννοείς , να έχω στο on τη ρύθμιση του 24 στο μηχάνημα; ναι την έχω.

Συνηθως με ρυθμιση 1080p/50hz και το 24 on , δεν αντιμετωπιζω θεματα.
Σπάνια πλέον βρίσκεις 60hz υλικο (αν δεν κανω λαθος τα ευρωπαικα dvd).
Οι ξενες σειρες ειναι πλεον 24 η 50 οπως και οι ταινιες οποτε λογικα με αυτες τις επιλογες δεν θα εχεις προβλημα.
Αν εχεις παλια τηλεοραση , παιζει αυτη να μην υποστηριζει 24p αλλα ειναι σπάνιο.

Σημερα αγοραστηκε κι επαιξε αμεσως ,πολυ καλο χαιρομαι πραγματικα που ειναι Ελληνικο αλλα σιγουρα μπορει να γινει καλυτερο με καποια αναβαθμιση που περιεργως δεν εχει εμφανιστει ακομη..
Το μονο θεματακι ειναι η καποια καθυστερηση στο τηλεκοντρολ οταν ανοιγει με εξωτερικο δισκο συνδεδεμενο που ειναι κι αυτο κατανοητο αν ο δισκος περιεχει τα χψ Gb's

Σε Onkyo ενισχυτή συνδεδεμένο στην hdmi φυσικά, δεν μπορώ να έχω πολυκάναλο ήχο. Ο ενισχυτής είναι 2ετίας το πολύ (ο 506, 605 δεν θυμάμαι, είναι του αδελφού μου). Στις επιλογές του ήχου μέσα από το μενού του matchbox δεν αφήνει να επιλέξεις RAW (δεν το έχει καν) παρά μόνο το lpcm ή κάτι τέτοιο. Είναι θέμα ενισχυτή (ικανότητας, ρύθμισης) ή έχει κάτι το matchbox?
Όποιος γνωρίζει κάτι, κατά τύχη από εμπειρία, ας μου "δώσει τα φώτα του". Ευχαριστώ.