CRYSTAL AUDIO - Νέο ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟ PicoHD5.1

Πρωτα απο ολα μην αρπαζεσαι .Κουβεντα κανουμε σε ενα φορουμ στο οποιο οφειλουμε να λεμε την αληθεια γιατι κοσμος διαβαζει (οπως και εσυ και εγω) για να πληροφορηθει και να κανει τελικα την καλυτερη δυνατη επιλογη.Το να εχει hdmi αλλα να μην περναει ο ηχος αυτοματα ριχνει πολυ την αξια του μηχανηματος

καθολου δεν τη ριχνει, αφου δεν υπαρχει αλλο μηχανακι με τα ιδια χαρακτηριστικα φορητοτητας/τιμης/καταναλωσης στην αγορα με 5.1 εξοδο

τωρα να το επαινουμε κιολας για το οτι δεν περνα τον ηχο μαλλον κοροιδευουμε και αυτο γιατι ειμαστε στο 2011 και οχι στο 1998 ,τωρα εαν αυτο δεν θελεις για τους οποιους δικους σου λογους να το καταλαβεις

μαλλον εσυ για δικους σου λογους δε θελεις να το καταλαβεις, γι' αυτο και εμμενεις. Ελεος, πριν που το picohd δεν εβγαζε 5.1 ηχο, μπορουσες να το θεωρησεις μειον. Τωρα που βγαζει, "δεν παιζει απο την HDMI" και "δε βγαζει HD audio". Γιατι φιλε μου? υπαρχει ενισχυτης που να μην εχει coaxial? To WD Live παιζει HD audio? (HD audio=DTS HDMA αφου η συντριπτικη πλειοψηφια των bluray εχει DTS HDMA, και το Live παροτι περναει ηχο απο την HDMI, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ HDAUDIO)

δεν ειναι και δεν προκειται να γινει δικο μου προβλημα .

Ειναι δικο σου προβλημα.

Το να γραφεις αυθαιρετα και ανυποστατα πραγματα για να υποστηριξεις κατι δεν ειναι σωστο,και εξηγω

Αυθαιρετα και ανυποστατα γραφεις εσυ φιλε μου

Α.- Πως βγαζεις το συμπερασμα πως ολα εχουν την ιδια ποιοτητα εικονας ;Διαβασες καποιο συγκριτικο η ετσι το φανταστηκες ;Αν το διαβασες δωσε λινκ παρακαλω

Εχω ολες τις συσκευες και ματια.
Οταν συνδεεις το λαπτοπ στην TV, και σου βγαζει την ιδια ποιοτητα εικονας το λαπτοπ με το pico και το WDLive, δε χρειαζεται να διαβασεις τιποτα.

Β.- Ποιος σου ειπε οτι τα HD format περνουν απο coaxial η οπτικη ;Δεν ξερω εαν γνωριζεις αλλα πλεον υπαρχουν ΚΑΙ αυτα

Ποτε ειπα οτι περνανε? Διαβαζε καλυτερα...
Εκτος αυτου ο φιλος απο την Crystal, σου ειπε ξεκαθαρα παραπανω οτι το target group της συσκευης δεν ειναι οι ελαχιστοι που ασχολουνται με HD audio και δικτυα, αλλα η πλειοψηφια που παιζει ταινιες απευθειας στην TV (αντε και καμια φορα καμια ματροσκα με 5.1 ηχο σε ενισχυτη).

Γ.-Ως κατοχος του wd live μπορω να σου πω οτι κανενα προβλημα δεν αντιμετωπισα , ολα τα ειδη αρχειων εικονας και μουσικα παιζουν απροβληματιστα και ολα αυτα με 94 ευρω

Συγχαρητηρια, αλλα μπορεις πλεον να κανεις την ιδια δουλεια με 50 ευρω.

Δ.- Το wd live προς ενημερωση σου συνδεεται και αυτο με παλαιοτερους ενισχυτες απροβληματιστα.

Ευχαριστω γιατι δεν το γνωριζα

Λυπαμαι που μια εταιρια σαν την Crystal audio παρουσιασε κατι τετοιο ,δεν ταιριαζει με το πολυ καλο της ονομα ,προσωπικα σαν φαν της εταιριας απογοητεύτηκα ,ευχομαι συντομα να το αποσυρει και να παρουσιασει κατι καλυτερο

Εγω θα ηθελα να δω και αλλες καλες ελληνικες προσπαθειες στις συσκευες κατω των 100 ευρω, και οχι απλα εισαγωγες συσκευων χωρις υποστηριξη οπως αυτες της Western Digital.
Ο λογος που δε βλεπουμε τετοιες προσπαθειες ειναι οτι σε αυτη την κατηγορια τιμης τα περιθωρια κερδους ειναι πολυ μικρα, συγχαρητηρια και παλι στην Crystal Audio που το τολμησε.
.........................

Δεν θες να καταλαβεις
Παρε λοιπον το λινκ
http://senroo.manufacturer.globalso.../pdtl/HD-media/1039708377/HD-Media-Player.htm
μελετησε το και ρωτα τιμη ( υπολογιζω οτι με 15-20 ευρω ερχεται στην πορτα σου),υπαρχουν δε καμμια 30αρια τετοια καλυτερα και χειροτερα
Δεν με πειραζει το made in china με πειραζει που υπαρχει το ιδιο ακριβως μηχανακι με hdmi 1.3 (περνα και εικονα και ηχο) και δεν επιλεχθηκε .
Πες τωρα για τα μικρα περιθωρια κερδους και για το ποιο ειναι αυτο που τολμησε η CrystalAudio , αν θες .

Δεν θες να καταλαβεις
Παρε λοιπον το λινκ
http://senroo.manufacturer.globalso.../pdtl/HD-media/1039708377/HD-Media-Player.htm
μελετησε το και ρωτα τιμη ( υπολογιζω οτι με 15-20 ευρω ερχεται στην πορτα σου),υπαρχουν δε καμμια 30αρια τετοια καλυτερα και χειροτερα
Δεν με πειραζει το made in china με πειραζει που υπαρχει το ιδιο ακριβως μηχανακι με hdmi 1.3 (περνα και εικονα και ηχο) και δεν επιλεχθηκε .
Πες τωρα για τα μικρα περιθωρια κερδους και για το ποιο ειναι αυτο που τολμησε η CrystalAudio , αν θες .

να σου πώ και μιά άλλη εκδοχή. αυτό που αναφέρεις περνάει digital μέσω hdmi (αμφιβάλω αν είναι πολυκάναλο) και έχει και 2 rca στερεο. και αν έχει πολυκάναλο (το digital δεν μου λέει τίποτα και με παραπέμεπει στο απλό) αυτοί που έχουν λίγο παλαιότερους ενισχυτές που δεν έχουν hdmi τι θα έκαναν. έτσι είναι πιο συμβατό το μηχανάκι.

Να ενημερώσω εδώ πως στη φάση ανάπτυξης του pico, περασε το senroo απ τα χέρια μας. Είναι από άλλο εργοστάσιο και σαφως δεν περνάει 5.1 ούτε απο hdmi ούτε απο πουθενά. Μας είχε αποκλειστεί μάλιστα η πιθανότητα να βγάλει πολυκάναλο ήχο απ οποιαδήποτε έξοδο με οποιαδήποτε επέμβαση και να κάναμε...
Επίσης για τις τιμές αυτές λέει: "Minimum Order: 500 to 999 Units".

Καλά σας κούλουμα! :)

Μια γρήγορη ερώτηση. Το έχει συνδέσει κανείς με εξ. δίσκο Lacie Rikiki 500GB? Γενικά υπάρχει κάπου λίστα με ελεγμένους όσο αφορά τη συνεργασία δίσκους?

Μια γρήγορη ερώτηση. Το έχει συνδέσει κανείς με εξ. δίσκο Lacie Rikiki 500GB? Γενικά υπάρχει κάπου λίστα με ελεγμένους όσο αφορά τη συνεργασία δίσκους?

Το εχω συνδεσει εγω με τον συγκεκριμενο σκληρο και δεν υπηρξε κανενα προβλημα

Να πω και εγώ την άποψή μου για το pico μιας και το αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα και για την αδελφή της γυναίκας μου (pico hd 2.0) μιας και δεν την ενδιέφερε τι 5.1 και για πολύ καλό μου φίλο to 5.1. Τα δοκίμασα και τα 2 αρκετά.Να αναφέρω ότι έχω το xtreamer το πρώτο που δεν περνάει HD ήχο -αν και έλεγε ότι θα περνούσε- και το οποίο αγοράστηκε 139 . Αν με ρωτούσες αυτή τη στιγμή τι θα αγόραζα θα σου έλεγα το 5.1 και αυτό γιατί τα ελάχιστα παραπάνω που χρησιμοποιώ από το xtreamer δεν αξίζουν την επιπλέον διαφορά τιμής. Με μοναδική και επαναλαμβάνω μοναδική ένσταση το κάπως αναίσθητο τηλεχειριστήριο του pico "πρόβλημα" που λύνεται με πολύ χαμηλό κόστος ,αν είσαι ψείρας, (λύση εδώ) σε ένα πράγμα θα καταλήξω. Μπράβο στην Crystal Audio._

ρε παιδια συγνωμη που πεταγομαι...η εταιρεια δεν κοροιδευει κανεναν- λεει τι κανει το μηχανημα της απο πριν και οσοι πιστοι προσελθετε.Τωρα αν συμφερει ή δεν συμφερει , ο καθενας το εξεταζει προσωπικα και μπορει και κρινει.

θα ήταν πολύ χρήσιμη μια λίστα με τους ''συμβατούς'' σκληρούς δίσκους. ( εγώ εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με τον mini samsung).

Φιλοι μου. Δεν καταλαβαινω το προβλημα με τους Δισκους. Εχω το Crystal Audio PicoHD και παιζει ΟΛΟΥΣ τους δισκους που εχω, Seagate 320-500- 1 T και wester digital 500. To πολυκαναλο Crystal δεν εχει το ιδιο τσιπ;

γεια σας παιδια..μια ερωτηση εχ το πικο 5.1 και το προβλημα μου ειναι οτι το εχω συνδεμενο με HC me οπτικη ινα με τον μετατροπεα [κοαχιαλ σε οπτικη] αλλα ο ηχος αργει να παιξει και πρεπει να παιζω με τις ρυθμισεις του πικο για τον ηχο μια εμπρος μια πισω ωσπου να ακουσω..εχει κανεις το ιδιο προβλημα ...μηπως φταιει κατι?λετε να φταιει το hdmi?

γεια σας παιδια..μια ερωτηση εχ το πικο 5.1 και το προβλημα μου ειναι οτι το εχω συνδεμενο με HC me οπτικη ινα με τον μετατροπεα [κοαχιαλ σε οπτικη] αλλα ο ηχος αργει να παιξει και πρεπει να παιζω με τις ρυθμισεις του πικο για τον ηχο μια εμπρος μια πισω ωσπου να ακουσω..εχει κανεις το ιδιο προβλημα ...μηπως φταιει κατι?λετε να φταιει το hdmi?
καποιος??

Ποσες υποδοχες usb εχει?? μπορει να δουλεψει με περισσοτερους του ενος σκληρου με την χρηση hub????ευχαριστω.

Ποσες υποδοχες usb εχει?? μπορει να δουλεψει με περισσοτερους του ενος σκληρου με την χρηση hub????ευχαριστω.

Μια...
Hub υποστηριζεται κανονικα (αν βεβαια θες να συνδεσεις πανω απο ενα δισκο 2,5" τυπου WD Passport ταυτοχρονα, θα πρεπει να χρησιμοποιησεις hub με τροφοδοτικο) ...

Διάβασα στο iboum ότι δεν παίζει αρχεία mp4 μεγαλύτερα από 2GB,
αληθεύει αυτό?..

Last edited:
Καλησπέρα, ώς κάτοχος του 5.1 πήγα να δοκιμάσω τις δυνατότητες του.
Καταραχάς το τηλεκοντρόλ όπως έχει αναφερθεί, δέν αναταποκρίνεται εκτός αν είσαι απο πάνω του. Σχεδόν άχρηστο σε κανονικες συνθήκεσ χρήσης (-10 points).

Τώρα, συνέδεσα σκληρό Samsung S2 320Gb. Τον βλέπει.
Πάω στις ταινίες. Είχα φορτώσει 3 ταινίες mkv 1080p μια με ac3 & οι αλλες DTS, & ενα βιντεάκι sd mp4.
Δυστυχώς δέν βλέπει καμία βγάζοντας "unsupported file" μόλις πατήσω το Enter..

Είναι θέμα ρυθμίσεων; έχει σχέση με το output;
Οι ίδιες ταινίες παίζουν κανονικά στο wd live...
Τί προτείνετε;