Στις λίγες ημέρες που το έχω στην κατοχή μου και με λίγο που έχω ασχοληθεί αυτό που παρατήρησα αμέσως είναι ο αποσυγχρονισμός ήχου εικόνας σε αρκετά αρχεία.
Έχει κάποιος άλλος παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο;
ntfs στικακι δν το αναγνωριζει το 5.1...
κανει κατι κολπα... πχ εμφανιζεται μια μαυρη οθονη...
ως τωρα ποτε
Εχω δει 10 - 15 ταινίες 720p, κανένα πρόβλημα.
Και εγω εχω δει αρκετες ταινιες χωρις να αντιμετωπισω τετοιο ζητημα...
Κανένα πρόβλημα με τον ηχο
Παρών! Στις πρώτες δοκιμές αποσυγχρονίστηκε ο ήχος σε δυο mkv αρχεία .....
Υ.Γ Είναι αυτονόητο οτι οφείλουμε ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδία της Crystal για το ενεργό support από τα threads του forum![]()
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Σε αρχείο .mkv 720p με dts, ο ήχος κάνει διακοπές.
Το ίδιο αρχείο, όταν το παίζω σε stereo ακούγεται μια χαρά.
Τί φταίει;
Δεν το κάνει σε όλα τα αρχεία .mkv
Μπορεί να είναι πρόβλημα του αρχείου;
Δική μου απορία: πρόκειται να υποστηρίξει DVD menu navigation σε μελλοντικο FW;
..πήρα το silvercrest 10 in 1 back-lit remote όπως είχε προταθεί.
Υπάρχει οδηγός για το πώς θα δουλέψει κανονικά με το πικο; το εγχειρίδιο δέ βοηθα πολύ..
...ναι αλλά πρώτα πρέπει να το έχει δεί το πίκο, που γίνεται είτε με enter code or search code...
Μου προέκυψε κ κάτι αλλο:
´Εβαλα το πικο να δω στο προβολέα (που έχω WDlive σεταρισμένο) και δέ κλειδώνει με τιπτ...
Απλά δείχνει οτι δέν υπάρχει πηγή κ ψάχνει.
Μόλις βάζω το WD παίζει αμέσως ..
Μια ερώτηση:
Συγγενής το χει συνδέσει με παλιά CRT τηλεόραση (χωρίς HDMI) μέσω RCA.
Τώρα ξέθαψε το home cinema του που έχει είσοδο coaxial.
Μπορεί να ακούσει πολυκάναλο ήχο;
Υπάρχει περίπτωση να βάλει το άσπρο βύσμα στο coaxial και τα άλλα εκεί που ήδη είναι; (Ρωτάω επειδή δεν έχω δει το καλώδιο, αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι ενωμένα τα 3 βύσματα και δε θα γίνεται)
Ναι αλλά επειδή τηλεόραση και ενισχυτής δεν είναι και ακριβώς δίπλα, έχουν περιθώριο τα καλώδια να είναι τόσο μακρυά το ένα από το άλλο; Δεν είναι κολλημένα το ένα με το άλλο; (Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω δει το καλώδιο...)
πέρασα κ απο αυτό το στάδιο κ περίμενα αρκετα.Δοκιμασε να πατησεις το κουμπι av/hdmi στο τ/κ του πικο οταν θα το εχεις συνδεσει.
Δική μου απορία: πρόκειται να υποστηρίξει DVD menu navigation σε μελλοντικο FW;
Reminder![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.