του απλού (στερεοφωνικού) πίκο είναι εκνευριστικά έντονο το led, του PHD5.1 μόλις που διακρίνεται...
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Σε αρχείο .mkv 720p με dts, ο ήχος κάνει διακοπές.
Το ίδιο αρχείο, όταν το παίζω σε stereo ακούγεται μια χαρά.
Τί φταίει;
Δεν το κάνει σε όλα τα αρχεία .mkv
Μπορεί να είναι πρόβλημα του αρχείου;[/QUOTE
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.
Παμε τωρα στις 15 μερες και τιποτα για την αναβαθμιση του απλου pico.Τι εγινε εμεις που το ζηταγαμε πρωτοι σε σχετικα τοπικ ?To έχουμε ήδη και για το στερεοφωνικό pico το firmware αυτό. Μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα, μόλις το τεστάρουμε πως είναι ΟΚ, θα το ανεβάσουμε...
Παμε τωρα στις 15 μερες και τιποτα για την αναβαθμιση του απλου pico.Τι εγινε εμεις που το ζηταγαμε πρωτοι σε σχετικα τοπικ ?
Ούτε φωνη ούτε ακρόαση για νέα αναβάθμιση. 'Εχουμε κάνει τόσες προτάσεις για την βελτιωσή του και παίρνουμε όλο υποσχέσεις. Αν είναι μόνο για τον συγχρονισμό υποτίτλων τότε άστο καλύτερα. Πάντως εγώ ελπίζω και περιμένω καλύτερα πράγματα.
Κανένα πρόβλημα φίλε μου. Η μόνη διαφορά είναι πως έχει τροφοδοτικό για ξένη πρίζα και γιαυτό σου δίνουν αντάπτορα.![]()
Οι οδηγίες δεν βρίσκονται σε βιβλιαρακι αλλα σε cd. Έχει και ελληνικές μέσα αν θυμάμαι καλά. Αλλιώς τις κατεβάζεις από εδώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.