CRYSTAL AUDIO - Νέο ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟ PicoHD5.1

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO - Νέο ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟ PicoHD5.1

Πόσο bitrate εχουν τα αρχεια στα οποια παρουσιαζεται το κολλημα;
καλημερα!!!
αυτο ειναι το αρχειο
Μορφοποίηση : MPEG-4 Visual
Format_Profile : Streaming Video@L1
Format_Settings_BVOP/String : Ναι
Format_Settings_QPel/String : Όχι
Format_Settings_GMC/String : 0 warppoint
CodecID : XVID
/ : XviD
Duration/String : 1h 46mn
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 1 541 Kbps
Πλάτος : 712 εικονοστοιχεία
Ύψος : 400 εικονοστοιχεία
Λόγος εικόνας : 16/9
σε καποιες στιγμες ειχε καποια πολυ μικρα κολληματακια οχι κατι ιδιαιτερο...

Kαλημέρα!
Δοκίμασε να το ανοιξεις με usb φλασάκι ήδη συνδεδεμένο που περιέχει το τελευταίο firmware χωρίς κάποιο άλλο αρχείο μέσα, και μετά κάνε ξανά την αναβάθμιση του λειτουργικού.

Καλημέρα Tek_Killa
και σ ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου

έκανα αυτό που μου είπες και παίζει μόνο ταινίες .avi

bluray 720p δεν παίζει

Μήπως φταίει η σύνδεση που δεν είναι hdmi;

Καλημέρα Tek_Killa

bluray 720p δεν παίζει

Εμενα μια φορα που το επαθα αυτο, εφτιαξα φακελο στο φλασακι, και τα εβαλα εκει μεσα τα αρχεια, οχι χυμα. Παραδοξως μονο με ntfs flashaki το παθαινα αυτο (νομιζω).

Εμενα μια φορα που το επαθα αυτο, εφτιαξα φακελο στο φλασακι, και τα εβαλα εκει μεσα τα αρχεια, οχι χυμα. Παραδοξως μονο με ntfs flashaki το παθαινα αυτο (νομιζω).

Η πλάκα είναι ότι bluray ταινία δεν μπορείς να βάλεις σε φλασάκι εάν δεν είναι διαμορφωμένο σε ntfs

εξωτερικό σκληρό που σύνδεσα και είναι οι ταινίες σε φάκελο, πάλι δεν μου τις παίζει.

Προσπαθησε να ξανακανεις update με το αρχειο χυμα στο flashaki χωρις αλλα αρχεια μεσα ομως.
Μόνο αυτο εχω να προτεινω.
Να φανταστω m2ts/mts ειναι τα αρχεια που δοκιμαζεις;

Καλημέρα Tek_Killa

bluray 720p δεν παίζει

Kάνε ενα τηλεφωνάκι στο service μας (210.6134767). Μάλλον θα θέλει φλασάρισμα από εμάς η αντικατάσταση! ;)

Kάνε ενα τηλεφωνάκι στο service μας (210.6134767). Μάλλον θα θέλει φλασάρισμα από εμάς η αντικατάσταση! ;)

Μήπως είναι λάθος ο αριθμός, δεν το σηκώνει κανένας

Kαλησπέρα σε όλους!
Κάτοχος κ εγώ του νέου pico κ σαφώς το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το χειριστήριο.
Η επίσημη θέση της εταιρίας πάνω σε αυτό το θέμα ποια είναι μιας κ το πρόβλημα από ότι διαβάζω το έχουν σχεδόν όλοι;
Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται τελικά με αλλαγή μπαταρίας;
Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι ενώ έπαιζε μια ταινία από φλασάκι ξαφνικά μαύριζε η οθόνη και η ταινία άρχιζε πάλι από την αρχή. Την ίδια ταινία από σκληρο δίσκο την παίζει κανονικά.
Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO - Νέο ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟ PicoHD5.1

Κάτοχος κ εγώ του νέου pico κ σαφώς το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το χειριστήριο.
Η επίσημη θέση της εταιρίας πάνω σε αυτό το θέμα ποια είναι μιας κ το πρόβλημα από ότι διαβάζω το έχουν σχεδόν όλοι;
Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται τελικά με αλλαγή μπαταρίας;

Το δικό μου είναι και για δώρο και έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση... σπάει νεύρα το remote!!!

Πήρα σήμερα άλλη μπαταρία. Θα δοκιμάσω το βράδυ... αν και το βλέπω δύσκολο να λειτουργήσει σε τα όρια της ανοχής μου! stay tuned!

Μάλλον στην τιμή του πρέπει να προσθέτουμε και την αγορά κάποιου φθηνού universal. :ADFADF1:

1. Μπροστα μπροστα στο επιπλο (να προεξεχει και λιγο)
2. Καινουρια μπαταρια
3. Universal

Καλησπέρα και από εμένα,
Είμαι κάτοχος του pico 5.1 εδώ και ένα μήνα περίπου.
Σχετικά με το θέμα του χειριστηρίου:
πράγματι είναι υπαρκτό το πρόβλημα όπως νομίζω και στου ίδιου μεγέθους χειριστήρια, λεπτά με την πλακέ μπαταρία, που κυκλοφορούν γενικά στην αγορά.
Μπαταρία άλλαξα με μία επώνυμη και υπάρχει διαφορά προς το καλύτερο.Το πρόβλημα παραμένει όμως.
Θέλει λίγο σημάδι!Παράδειγμα εγώ που το έχω σε χαμηλότερο ύψος από αυτό που κάθομαι πάντα δίνω μία μικρή κλήση προς τα κάτω και σχεδόν πάντα πιάνει.Απόσταση 3 μέτρα περίπου.
Κάτι άλλο που είχα διαβάσει σε άλλο forum '' ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει καλή επαφή και η αλλαγή μπαταρίας από την μεγέθους CR2023 (3V) σε CR2032 που είναι κι αυτή ίδια διάμετρος, 3V αλλά λίγο πιο χοντρή που μάλλον χωράει στην θέση μπαταρίας πιθανότατα να καλυτέρευε την κατάσταση ''
Αυτό εγώ δεν το δοκίμασα αν και θα ήθελα κάποια στιγμή.

του έχω αλλάξει μπαταρία από την αρχή και γενικά δεν έχω τρομερό πρόβλημα. βέβαια η απόσταση που το εχω είναι 1.5-2M και επίσης το έχω στα αριστερά μου. και σκοπεύω αππό δεξιά προς το κεντρο του αποφεύγοντας το usb του σκληρού δίσκου. παραταύτα χάνω κάποια κλικς. τέλος να τονίσω ότι το πρόβλημα είναι καθαρά με το χειριστήριο μιας και με το universal από το lidl δεν υπάρχει πρόβλημα και από μεγαλύτερες αποστάσεις (4m).

Λοιπόν... καινούρια μπαταρία, στο πρώτο που έχω στο σπίτι και δοκιμάζω... Ελάχιστη έως καθόλου βελτίωση με το remote.
H χρήση του γίνεται ακριβώς όπως του Vas_papavas αλλά από τα 2,5 μέτρα.

Όταν κάνεις δυό-τρεις κινήσεις απλές... του τύπου βρες ταινία, παίξε ταινία η δουλειά γίνεται...
Όταν όμως θέλεις να κάνεις κάτι πιο πολύπλοκο, του τύπου βρες ταινία, βάλε 1080p 24Hz, παίξε ταινία, πήγαινε λίγο πριν από το "resume" point.... πάπαλα... πήγε δέκα λεπτά πίσω ώσπου να λειτουργήσει το play σωστά...!
Μετά χρήση του "go to" την πρώτη φορά με σχετική ευκολία... τη δεύτερη κόλλησε πάλι το βελάκι του σταυρού... "return"... "return"... τίποτα...
Νεύρα!!! σηκώθηκα ήπια λίγο νερό και ξαναγύρισα... οπότε και δούλεψε...
...δεν είμαστε για τέτοια... με τίποτα...

Τα ίδια και σε φίλο συμφορουμήτη το Σάββατο το απόγευμα, στο απλό pico με τα μπλέ πλήκτρα...

Νωρίτερα το απόγευμα με πήρε φιλαράκι (για τον οποίο είχα πάρει το δεύτερο pico) μια από τα ίδια...
+++ αργεί πολύ στην ανάγνωση του δίσκου του (WD 500GB τριετίας...) έχει αλλάξει και αυτός μπαταρία μετά από προτροπή μου...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟ REMOTE!

Σύντομα θα πάω σε κατάστημα ηλεκτρονικών στη γειτονιά μπας και βρω κανά φθηνό universal...

Kαλό θα ήταν να κάνει και η εταιρεία το ίδιο με τους επόμενους πελάτες της αναλαμβάνοντας το όποιο κόστος ή αυξάνοντας το κόστος της συσκευής κατά τι...
Πιστεύω ότι είναι καλύτερο από το να χαλάει το όνομά της για το συγκεκριμένο remote...

<<furious99>> σηκωνεται απο τον καναπε, παει πιο πισω στα 10 μετρα, ανοιγει το pico, βαζει 24p, διαλεγει ταινια, την παει μπροστα, την παει πισω, παταει pause, παταει play, παταει goto, βαρεθηκε, κλεινει το pico, ειναι ετοιμος να πεσει για υπνο ευχαριστημενος ξεροντας οτι του ετυχε καλο remote :)

Ωπς!!!
Εδώ αγαπητοί μου τα χαλάμε.
Οταν αγοράζουμε έναν media player (ή ό,τι άλλο ) η κατασκευαστική ή η προμηθεύουσα εταιρεία, είναι υποχρεωμένη να με ενημερώσει για τυχόν δυσλειτουργία ή αστοχία του προιόντος η οποία δεν πληρεί τους κανόνες καλής λειτουργίας του.

Ποιός είπε ότι είναι αποδεκτό να ρισκάρω όταν αγοράζω να πέσω σε προιόν που λειτουργεί ή σε όχι ? Η ότι είναι τυχαίο να πέσω σε καλό remote control?

Προσωπικά θεωρώ α π α ρ ά δ ε κ τ ο και ενάντια σε κάθε κανόνα πωλήσεων, ικανοποίησης του πελάτη, ανάπτυξης της φήμης του προιόντος και σεβασμού της πελατειακής - εν δυνάμει και εν ενεργεία - βάσης οποιασδήποτε εταιρείας να μην βρίσκει λύση προς όφελος των δυσαρεστημένων πελατών της . Αποκατάσταση της αστοχίας του προιόντος που διαθέτω στους πελάτες μου σημαίνει διατηρώ δυνητικούς πελάτες για το επόμενό μου προιόν και αυξάνω την φήμη του after sales service μου . Προσωπικά το κόστος της αλλαγής των ελλατωματικών remote controls θα το έβαζα στα marketing expenses...:cool4:

Εγώ...κάνοντας δώρο πάντως το Pico, η χαρά που ήθελα να προσφέρω στον άνθρωπο , παρουσιάζοντάς το , απαξιώθηκε από την ανικανότητα του remote control να λειτουργήσει το μηχάνημα αποτελεσματικά.

Φυσικά δεν χρειάζεται να πω ότι δεν υποβαθμίζω τις προσπάθειες της ελληνικής εταιρείας - για τις οποίες έχω αναφερθεί σε άλλο post - και το προιόν το ίδιο το οποίο θεωρώ ευρηματική προσέγγιση για την Ελληνική entry level αγορά.
Ομως η ικανοποίηση κρίνεται από το ολοκληρωμένο πακέτο προσφοράς και επιτρέψτε μου να ομολογήσω εξ' εμπειρίας ότι έπρεπε να έχει δοθεί λύση κι όχι να ψάχνεται ο πελάτης να αγοράσει άλλο remote control για να κάνει την δουλειά του.

Ωπς!!!
Εδώ αγαπητοί μου τα χαλάμε.
Οταν αγοράζουμε έναν media player (ή ό,τι άλλο ) η κατασκευαστική ή η προμηθεύουσα εταιρεία, είναι υποχρεωμένη να με ενημερώσει για τυχόν δυσλειτουργία ή αστοχία του προιόντος η οποία δεν πληρεί τους κανόνες καλής λειτουργίας του.

Ποιός είπε ότι είναι αποδεκτό να ρισκάρω όταν αγοράζω να πέσω σε προιόν που λειτουργεί ή σε όχι ? Η ότι είναι τυχαίο να πέσω σε καλό remote control?

Προσωπικά θεωρώ α π α ρ ά δ ε κ τ ο και ενάντια σε κάθε κανόνα πωλήσεων, ικανοποίησης του πελάτη, ανάπτυξης της φήμης του προιόντος και σεβασμού της πελατειακής - εν δυνάμει και εν ενεργεία - βάσης οποιασδήποτε εταιρείας να μην βρίσκει λύση προς όφελος των δυσαρεστημένων πελατών της . Αποκατάσταση της αστοχίας του προιόντος που διαθέτω στους πελάτες μου σημαίνει διατηρώ δυνητικούς πελάτες για το επόμενό μου προιόν και αυξάνω την φήμη του after sales service μου . Προσωπικά το κόστος της αλλαγής των ελλατωματικών remote controls θα το έβαζα στα marketing expenses...:cool4:

Εγώ...κάνοντας δώρο πάντως το Pico, η χαρά που ήθελα να προσφέρω στον άνθρωπο , παρουσιάζοντάς το , απαξιώθηκε από την ανικανότητα του remote control να λειτουργήσει το μηχάνημα αποτελεσματικά.

Φυσικά δεν χρειάζεται να πω ότι δεν υποβαθμίζω τις προσπάθειες της ελληνικής εταιρείας - για τις οποίες έχω αναφερθεί σε άλλο post - και το προιόν το ίδιο το οποίο θεωρώ ευρηματική προσέγγιση για την Ελληνική entry level αγορά.
Ομως η ικανοποίηση κρίνεται από το ολοκληρωμένο πακέτο προσφοράς και επιτρέψτε μου να ομολογήσω εξ' εμπειρίας ότι έπρεπε να έχει δοθεί λύση κι όχι να ψάχνεται ο πελάτης να αγοράσει άλλο remote control για να κάνει την δουλειά του.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις..
Το πρόβλημα είναι έντονο σε σημείο να σου σπάει τα νεύρα. Δεν γίνεται να είσαι ας πούμε ξάπλα στον καναπέ σου και θέλεις να κάνεις κάποια ρύθμιση και να αναγκάζεσαι να σηκώνεσε γιατί από τα 3 μέτρα δεν πιάνει, με αυτά και αυτά το τηλεκοντρόλ χάνει και την έννοια του.

Και αλλο remote να παρουμε, εγγυαται αυτο οτι θα μπορει να δουλεψει με το πικοq

Για καποιους που πηραν αμεσως φωτια :) , να αναφερω οτι επειδη εχω DVB-T δεκτες με τηλεκοντρολ που συμπεριφερονται παρομοια με αυτο του pico, εχω γινει ασος στη σκοπευση :rifle:

Απο τα 12 που εχουν αγορασει φιλοι μεχρι στιγμης, απλα και 5.1 (εχω βαρεθει να περναω το καινουριο firmware), δεν παρατηρησα διαφορες ουτε μου ανεφεραν καποιο ιδιαιτερο προβλημα, ακομη και με τη μαμα μπαταρια. Οι μισοι βεβαια δεν εχουν αλλο media player να συγκρινουν.
Επισης να αναφερω οτι τρεις αγορασαν και δευτερο pico για την κρεβατοκαμαρα, γιατι βαριουνται να το μεταφερουν!
Παντως τους εχω πει οταν τους το δινω να το βαζουν μπροστα μπροστα στο επιπλο και να σημαδευουν...