CRYSTAL AUDIO - Νέο ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟ PicoHD5.1

Μπορεί να παίξει "playlist" σε repeat mode?

πχ. έχω σε ένα κατάλογο 4 mkv. Θέλω να παίξει με τη σειρά 1-2-3-4 και μετά πάλι απο την αρχή αυτόματα 1-2-3-4 (δηλ. 1-2-3-4-1-2-3-4-1-2-3-4-...)

Ξέρει κανείς? Ευχαριστώ.

Ναι, πατας το OSD ή το Repeat και διαλεγεις "επαν. ολα" (επαναληψη ολα προφανως εννοει).

Εγω παντως επειδη ειχα ακουσει τοσα για το κοντρολ νομιζα θα απογοητευομουν απο αυτο.Χρησιμοποιωντας το πριν λιγο δεν ειναι και απο τα καλυτερα αλλα εμεινα σχετικα ικανοποιημενος.Απλα παρατηρησα αν και ισως φταιει η ταινια οτι επρεπε να ανεβασω πολυ την ενταση της TV για να ακουστει λιγο παραπανω δυνατα.

Εχω την καλυτερη γνωμη για το palyer και την εχω γραψει. Μου παρουσιαστηκε ομως αδυναμια παιξιματος αρχειου mpg. Το εχω φτιαξει απο το premier, αλλα δεν παιζει. Σας δειχνω τις παραμετρους του αρχειου.

Γενικά
Πλήρες όνομα : H:\1992\1992.mpg
Μορφοποίηση : MPEG-PS
Μέγεθος αρχείου : 8,78 GiB
Duration/String : 2h 1mn
Συνολικό BitRate : 10,3 Mbps

Video
ID : 224 (0xE0)
Μορφοποίηση : MPEG Video
Format_Version : Version 2
Format_Profile : Main@Main
Format_Settings_BVOP/String : Ναι
Format_Settings_GOP : M=3, N=12
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 10 000 Kbps
Πλάτος : 720 εικονοστοιχεία
Ύψος : 576 εικονοστοιχεία
Λόγος εικόνας : 4:3
Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 25,000 fps
Στάνταρ : PAL
ColorSpace : YUV
ChromaSubsampling : 4:2:0
BitDepth/String : 8 bits
ScanType/String : Συνεχής σάρωση
Bits/(Εικονοστοιχείο*Πλαίσιο) : 0.965
StreamSize/String : 8,42 GiB (96%)

Ήχος
ID : 192 (0xC0)
Μορφοποίηση : MPEG Audio
Format_Version : Version 1
Format_Profile : Layer 2
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 224 Kbps
Κανάλι(α) : 2 κανάλια
Συχνότητα δειγματοληψίας : 48,0 KHz
Καθηστέριση video : -80ms
StreamSize/String : 195 MiB (2%)

Μπορει καποιος να βοηθησει;

Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO - Νέο ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟ PicoHD5.1

Και αλλο remote να παρουμε, εγγυαται αυτο οτι θα μπορει να δουλεψει με το πικοq

To universal που πηρα απο το Lidl δουλευει καταπληκτικα και εχω ενα κοντρολ για pιco και tv.

Καλησπέρα παιδιά..Με εκείνο το firmware για τον συγχρονισμό υποτίτλων στο απλό Pico έχουμε κανένα νέο??Θα βγει τελικά??

Re: Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO - Νέο ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟ PicoHD5.1

To universal που πηρα απο το Lidl δουλευει καταπληκτικα και εχω ενα κοντρολ για pιco και tv.

Δεν θυμαμαι πως λειτουργουν ακριβως, ειχα παλιοτερα ενα.
Πρεπει να βαλεις καποιον κωδικο σωστα? Τον εχει το manual του remote?

Y.Γ. Ακομα δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με το remote του πικο

Καλησπέρα παιδιά..Με εκείνο το firmware για τον συγχρονισμό υποτίτλων στο απλό Pico έχουμε κανένα νέο??Θα βγει τελικά??

Aύριο μάλλον!

Re: Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO - Νέο ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟ PicoHD5.1

Δεν θυμαμαι πως λειτουργουν ακριβως, ειχα παλιοτερα ενα.
Πρεπει να βαλεις καποιον κωδικο σωστα? Τον εχει το manual του remote?

Y.Γ. Ακομα δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με το remote του πικο

Στη συγκεκριμένη περίπτωση αναθέτεις πληκτρο πλήκτρο τις λειτουργίες του pico στο universal remote.

το remote control το χρησιμοποιώ απο 5 μέτρα απόσταση χωρίς πρόβλημα. Αν πάρω universal remote θα είναι για να μην έχω τέσσερα ξεχωριστά.
Έπαιξα και .mkv με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους σε πολύ καλό μέγεθος.
Έκανα και upgrade το firmware εύκολα και απλά. Μπράβο τους....

Aύριο μάλλον!

δεν εχει βγει ακομα? σημερα δεν ηταν να βγει?:worshippy:
κοιταξα στο σαιτ της κρυσταλ και δεν εχει βγει τπτ ακομα, μονο ειναι τα προηγουμενα,...

Γνωρίζει κάποιος κατάστημα στο Περιστέρι ή κοντά που να το έχει διαθέσιμο?
Ευχαριστώ πολύ

Γνωρίζει κάποιος κατάστημα στο Περιστέρι ή κοντά που να το έχει διαθέσιμο?
Ευχαριστώ πολύ

εγω δεν γνωρίζω. ο κωτσοβολος είχε μόνο το stereo. τελικα το πήρα απο την CRYSTAL AUDIO και μου το έστειλαν την επόμενη μέρα απο την παραγγελία με αντικαταβολή χωρίς χρέωση :a0210:

Ευχαριστώ για την απάντηση σου

Αν πουλάει κανένας μεταχειρισμένο το picoHD που τελικά πήρε το 5.1 και το δίνει μέχρι 25-30 , το παίρνω.

δεν εχει βγει ακομα? σημερα δεν ηταν να βγει?:worshippy:
κοιταξα στο σαιτ της κρυσταλ και δεν εχει βγει τπτ ακομα, μονο ειναι τα προηγουμενα,...

ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛ ΥΠΑΡΧΕΙ FIRMWARE 1,07 ΤΗΣ 5-5-2011 ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟ 1,05. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛ ΥΠΑΡΧΕΙ FIRMWARE 1,07 ΤΗΣ 5-5-2011 ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟ 1,05. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Noμίζω διορθώθηκε ήδη.

Noμίζω διορθώθηκε ήδη.

ΝΑΙ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ. ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΛΗΦΘΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠ ΟΨΙΝ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!

Αναβάθμιση Firmware | PicoHD

Καλησπέρα! -bye-

Η νέα έκδοση firmware για το PicoHD (προσοχή, όχι το PicoHD5.1) είναι on-line και μπορείτε να την κατεβάσετε άμεσα!

Για τους... βιαστικούς που έτυχε να διαπιστώσουν πως το link αντιστοιχούσε σε προηγούμενη έκδοση, τύχατε κι εσείς τη στιγμή εκείνη σε φάση ανανέωσης της σελίδας ντε! :D