CRYSTAL AUDIO PicoHD - Το λιλιπούτειο Media Player

Γιατι ρε φιλαρακο να σπαμαρω;
Βοηθεια ζητησα και την γνωση αν μπορει καποιος να τι δωσει .Αν δεν ξερεις δεν πειραζει,ισως καποιο αλλο παιδι να ξερει.
Εχεις δικιο... ανεβασε ενα μικρο κομματι του αρχειου καπου να το δοκιμασει καποιος που να ξερει...
παιδια flv παιζει οντως; εβαλα πριν απο λιγο γυρω στα 5-6 αρχεια flv και μου εβγαλε "μη υποστηριζομενο αρχειο" και δεν επαιξε κανενα.
To flv ειναι container, τα codecs εικονας και ηχου μεσα μπορει να ειναι παρα πολλα, δε θα σου παιξει ολα τα .flv μονο ορισμενα π.χ. απο youtube παιζει.
Δεν υπαρχει media player που να παιζει ολα τα .avi, ολα τα .mkv κοκ, ετσι και για τα .flv ισχυει...

παιδια flv παιζει οντως; εβαλα πριν απο λιγο γυρω στα 5-6 αρχεια flv και μου εβγαλε "μη υποστηριζομενο αρχειο" και δεν επαιξε κανενα.
Δες με το GSpot το codec των flv αρχείων που αναφέρεις, πολύ πιθανό είναι να χρησιμοποιούν FLV4/VP62 codec το οποίο νομίζω δεν το υποστηρίζουν τα media players. Υποστηρίζονται μόνο flv με το FLV1 codec και δεν ξέρω αν είναι θέμα software ή hardware η υποστήριξη και του νεότερου codec σε αρχεία με flv container.

Δες με το GSpot το codec των flv αρχείων που αναφέρεις, πολύ πιθανό είναι να χρησιμοποιούν FLV4/VP62 codec το οποίο νομίζω δεν το υποστηρίζουν τα media players. Υποστηρίζονται μόνο flv με το FLV1 codec και δεν ξέρω αν είναι θέμα software ή hardware η υποστήριξη και του νεότερου codec σε αρχεία με flv container.

θα το κοιταξω αυτο που λες. Σ' ευχαριστω φιλε μου. :a0210:

Το αγορασα και εγω χθες απο τον Κωτσοβολο στην Μεσογειων στα 59 ευρω (δεν ειχα δει την προσφορα).

Σε γενικες γραμμες αρκετα ευχαριστημενος με 2-3 ταινιες που δοκιμασα εκτος απο το τηλεκοντρολ που φαινεται ορισμενες φορες να χρειαζεται 2-3 φορες πατημα. Πηρα και καινουργια μπαταρια και του εβαλα (2 ευρω απο Saturn) γιατι με αυτην που ειχε στην συσκευασια τα πραγματα ηταν τραγικα.

Καλη ιδεα, να εχουμε και καμια CR2025 καβαντζα, γιατι αυτες δεν τις βρισκεις και στα περιπτερα. Παντως εγω επωνυμη την ειχα πληρωσει σε Γερμανο 3 ευρω (φαρμακειο γινανε)...

Η πλοηγηση μπροστα και πισω (ff/rw)στο μηχανακι αυτο ειναι πολυ καλη... στο WDLive κανει σαν να κολλαει καπως... χωρια οτι προβαλλει και τους υποτιτλους SRT ταυτοχρονα.

Καλη ιδεα, να εχουμε και καμια CR2025 καβαντζα, γιατι αυτες δεν τις βρισκεις και στα περιπτερα. Παντως εγω επωνυμη την ειχα πληρωσει σε Γερμανο 3 ευρω (φαρμακειο γινανε)...

Η πλοηγηση μπροστα και πισω (ff/rw)στο μηχανακι αυτο ειναι πολυ καλη... στο WDLive κανει σαν να κολλαει καπως... χωρια οτι προβαλλει και τους υποτιτλους SRT ταυτοχρονα.

εννοεις οτι εχει κανονικα κινηση; εμενα γιατι μου το παει σπαστα το ff/rw?

Σπαστα δε μπορει να μην ειναι. Εννοω οτι φαινεται λιγοτερο σπαστο, πιο ανετο.

Σπαστα δε μπορει να μην ειναι. Εννοω οτι φαινεται λιγοτερο σπαστο, πιο ανετο.

απλα ετσι οπως το ειπες αρχικα νομιζα πως απλα κυλαει πιο γρηγορα μπροστα ή πισω και μπορεις να διαβασεις υποτιτλους. Γιατι σ' εμενα ειναι σπαστο ff/rw ακομα και στο 1,5x. :a0210:

Η προσφορά μάλλον τελείωσε... Τώρα δείχνει 60 . Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε...

Καλησπέρα και καλή χρονιά εύχομαι συμφορουμητες. Λοιπόν αγόρασα κι εγώ το pico και έμεινα ξετρελαμένος. Λοιπόν σήμερα λόγο ονομαστικής γιορτής πρόκειται να έχω την παρέα για να δούμε και καμιά ταινία. Το πρόβλημα είναι πως, θέλω να συνδέσω το pico με το stereo (technics). Λοιπόν σύνδεσα με HDMI την TV, και με ‛καρφάκι’ από το pico σε 2 rca (κόκκινο και άσπρο βισματακια) στο stereo. Ανοίγω την TV και το στέρεο σε aux mode και τίποτα…. Εικόνα και ήχος μόνο από TV
Συνδέω με την TV τα 2 rca και το κίτρινο rca για να δω μήπως υπάρχει πρόβλημα, και σε AV (όχι HDMI), υπήρχε ήχος και εικόνα κανονικά!!!!! Πήγα και στις ρυθμίσεις, αλλά δεν βρήκα τίποτα για τον ήχο… Κάνω κάτι λάθος??? Από όσο γνωρίζω με το HDMI, παίρνει ήχος και εικόνα. Αυτό που θέλω είναι εικόνα από HDMI, και ήχο από stereo..Έχετε καμιά ιδέα ρε παιδιά, διότι αντί για avatar από το pico, μας βλέπω μόνο με mega και ant1…

καλημερα φιλε μου..θα το δω, πως συνδεεις αν εχει με optical out την tv με το pico? η τηλεοραση ειναι samsung 2,5 ετων μαλλον εχει, εχω συνηθησει με rca, οπως εκανα και με τον mpeg4 της crystal audio με το στερεο μου, 2 rca σε 2 rca...

φιλε k.m. οι συνδεσεις που σκεφτομαι ειναι: pico με HDMI για εικονα..
τωρα με τον ηχο σκεφτηκα τα ακολουθα:
1. optical out απο TV στο στερεο με rca ? και συνδεση με HDMI απο PICO σε TV?
2. rca απο ΤV στο στερεο? (2 rca σε 2 rca) και συνδεση με HDMI απο PICO σε TV?
3. pico καρφακι σε στερεο (2 rca) και συνδεση με HDMI απο PICO σε TV, απετυχε παταγοδος το πρωι...
please help, διοτι εχω χαθει με τις συνδεσεις και απογοητευτικα
:-(

1) Pico με TV με HDMI και
2) την optical out της TV σε μία optical in του ενισχυτή.

Μην μπερδεύεις τις εισόδους με τις εξόδους της κάθε συσκευής.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

φιλε k.m. οι συνδεσεις που σκεφτομαι ειναι: pico με HDMI για εικονα..
τωρα με τον ηχο σκεφτηκα τα ακολουθα:
1. optical out απο TV στο στερεο με rca ? και συνδεση με HDMI απο PICO σε TV?
2. rca απο ΤV στο στερεο? (2 rca σε 2 rca) και συνδεση με HDMI απο PICO σε TV?
3. pico καρφακι σε στερεο (2 rca) και συνδεση με HDMI απο PICO σε TV, απετυχε παταγοδος το πρωι...
please help, διοτι εχω χαθει με τις συνδεσεις και απογοητευτικα
:-(

Το 1 μπορει να σου παιξει μπορει οχι.
Το 2 θα σου παιξει σιγουρα (αν η TV σου εχει HDMI, κατα 99% εχει κοκκινο-ασπρο εξοδο ηχου, απο εκει μπορεις να δωσεις στο stereo).
Εγω εκει συνδεω κατι ασυρματα ακουστικα που εχω, οταν δε θελω να ξυπναω τον κοσμο...

Last edited:
τελικα συνδεσα rca της TV με το στερεο..καλος ηχος, το pico ειναι τελειο, πολυ καλη εικονα, καλυτερη απο αυτη του crystal audio mpeg4, περασα και firmware, οποτε σε λιγο θα δουμε avatar :-)
το μονο θεμα ειναι το volume να πηγαινει αυτοματα στο 30, και οχι να το κανουμε συνεχεια χειροκινητα ειναι λιγο σπαστικο.. ελπιζω να λυθει στο επομενο firmware...
p.s. ειμαι φανατικος πλέον της crystal audio, σαν ιδεα ειναι να εχουμε καινουργια smart phones, με brand crystal audio, android στα 100 euro, αναρμαστα θα γινουν..οτι εκανε η wind με τα zte blade
:-)

καλά θα ήταν να πάρουν το CDVB-HD (High Definition Αποκωδικοποιητής DVB-T) και να του βάλουν μέσα το pico.
60€ το ένα, 60€ το άλλο, στα 120€ θα ήταν ανάρπαστο.:firstprize:
Και για μπονους μια καρτα δικτυου.....

καλά θα ήταν να πάρουν το CDVB-HD (High Definition Αποκωδικοποιητής DVB-T) και να του βάλουν μέσα το pico.
60 το ένα, 60 το άλλο, στα 120 θα ήταν ανάρπαστο.:firstprize:
Και για μπονους μια καρτα δικτυου.....

Τι παραπάνω θα έδινε στο CDVB-HD κάτι τέτοιο; Αφού είναι και media player ήδη. Και όλα αυτά με 65 . ;)

κάντε μια σύντομη περιγραφή λόγω της καλής του τιμής;
είναι καλό σαν player; σαν αποκωδικοποιητής; είναι PVR;
ki εμένα μ¨αρέσει η crystal σαν εταιρία...

Καλησπερα γιαννη και καλη χρονια.
To player εχει τρομερο value for money. Παιζει σχεδον τα παντα, εκτος απο αρχεια ISO, μικρο το κακο δηλαδη, εχει αρκετα καλη εικονα, τουλαχιστον για την 32` samsung, μπορεις να ρυθμισεις την αναλυση (720, 1080), ο ηχος ειναι αξιοπιστος, σε στερεο μορφη downmix, το συνδεσα με το στερεο και ειναι καλος (μεσω TV). Το καλυτερο δεν πιανει χωρο και το μεταφερεις οπου θελεις. :BDGBGDB55:
Ο αποκωδικοποιητης, ειναι πολυ καλος, (ξεχωριστο προιον οχι το πικο αλλα ειχε κανει μεγαλη επιτυχια και ως media player), ειναι pvr, ειναι και media player, αξιοπιστος.
Υπαρχει φοβερη υποστηρηξη απο την εταιρεια με τα firmware, ειναι customer oriented εταιρεια και ακουει τους πελατες της..
το πικο το βρηκα στον κωτσο στην χανθ.. εχει value for money...
το αγορασα ως δωρο για τα Christmas :4603: