φιλε Tek_Killa εχει παρατηρηθει στο τηλεκοντρολ να εχει συγκεκριμενο προβλημα το κουμπι του enter ?
Εχω αλλαξει μπαταρια αλλα μου εχει σπασει τα νευρα !!
Μιλαμε πατιεται με τρελη δυσκολια.
Και επειδή τα λέμε εδώ, για να μην "λερώνουμε" το όμορφο blog - review του φίλου, (sorry που έγραψα εκεί, αλλά βρήκα ετεροχρονισμένα το forum) ο διαχειριστής του, έχει το ελεύθερο από μένα να σβήσει το σχόλιο μου και συνεχίζουμε την κουβέντα εδώ.
Επειδη βλεπω οτι ασχολησε με το μηχανημα εχω να αναφερω καποια πραγματαΠίστεψε με πως έχω χτενίσει όλες τις σελίδες του θέματος και έχω σημειώσει όλες τις προτάσεις σας. Μέχρι και για τη φωτεινότητα του led που ενοχλεί κάποιους, για την απόκριση του τ/κ, για το screensaver, για την εμφάνιση πληροφοριών του αρχείου, κλπ κλπ...![]()
Επίσης πίστεψε με πως εάν κάτι μπορεί να βελτιωθεί με firmware update, θα το κάνουμε!
Προτείνω αυτή η λίστα να γίνει αφού κυκλοφορήσει το επόμενο firmware και να αφορά το μεθεπόμενο. Αφού δείτε βέβαια τις διορθώσεις που θα έχουν γίνει.
Το επόμενο firmware έχει δρομολογηθεί ήδη.
Πάντως πιστεύω ...ότι εάν το ground loop εντοπίζεται σε αρκετούς χρήστες πρέπει να το ελέγξετε ....Η διαφορά ηλεκτικών δυναμικών πεδίων , η έλειψη γειωσης...σίγουρα θα προκαλεί "θόρυβο" και στην εικόνα και στον ήχο. Σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μηχανήματα που ενώνονται. ......![]()
Δεν είχε παρατηρηθεί ούτε στις δοκιμές μας, ούτε σε κάποιον άλλο ως τώρα.
Και έχουν πουληθεί πολλές εκατοντάδες κομμάτια! Άρα ή είναι θέμα της εγκατάστασης του φίλου, ή κάτι παίζει με το συγκεκριμένο κομμάτι του pico.![]()
Υ.Γ.: Συγχαρητήρια και για το καινούριο σου πόστο! Έχω βοηθηθεί από τις απαντήσεις σου στο παρελθόν σε πολλά θέματα...![]()
Πρεπει να το πατησω πολλες φορες για να πιασει.Εννοεις οτι το πατας και δεν πιανει,
ή οτι ειναι σκληρο στο πατημα (γιατι και εμενα ειναι λιγο σκληρο, αλλα που θα παει, θα ...μαλακωσει! )
Έγινε και η δοκιμή στην HD της γιαγιάς..
Ο ήχος μόλις ξεπεράσεις το 50% της έντασης παρουσιάζει ξανά παράσιτο και μάλιστα ίδιο ακριβώς με τις άλλες μου τηλεοράσεις. Το έγραψα στο κινητό και το σύγκρινα.
Μόνωσα το κουτάκι από κάτω με αυτοκόλλητο 3Μ για να μην ακουμπάει στις μεταλλικές επιφάνειες. Σύνδεσα τη συσκευή σε πρίζα και έριξα όλες τις υπόλοιπες ασφάλειες του σπιτιού, εκτός από το δωμάτιο της τηλεόρασης, αλλά και πάλι τίποτα.
Οπότε καταφεύγω στη λύση του φίλτρου και σας ενημερώνω..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.