CRYSTAL AUDIO PicoHD - Το λιλιπούτειο Media Player

καλησπερα..

Υπαρχει τροπος να συνδεσω το πικο με τετοιο τροπο ωστε να μπορω να παρω 5.1 ηχο απο το αρχειο που θα μου παιζει?

Εχω την panasonic 42g20, philips 7500mkII bdp, denon 1604

καλησπερα..

Υπαρχει τροπος να συνδεσω το πικο με τετοιο τροπο ωστε να μπορω να παρω 5.1 ηχο απο το αρχειο που θα μου παιζει?

Εχω την panasonic 42g20, philips 7500mkII bdp, denon 1604

Μόνο στέρεο βγάζει το πίκο φίλε μου. :)

ολα καλα με το μικρο πικο, όμως αρνειται να δει τα αρχεια σε ενα samsung s1 mini σκληρο ( παιζει σε αλλα players που το δοκιμασα). οχι τιποτε αλλο αλλα ειναι ιδανικό ταιριασμα σε μεγεθος! Καμιά ιδέα? ευχαριστώ

HTML:
Originally Posted by Yperion View Post
Λεγεται και "κουμπουτεράκι" το τηλεκοντρολ?....
Σχεδόν ποτέ από ηλεκτρονικούς...
Από πωλητές το ακούω τακτικά...

Απο ότι βλέπω στο forum μερικοί κολλάνε σε μα***ες και σίγουρα αυτοί που τα λένε αυτά και κάνουν τέτοιες παρατηρήσεις δεν ενδιαφέρονται για την ουσία αλλά για την μαλ****α .! Επειδή εγω δεν ήρθα στο forum για να το παίξω έξυπνος , αλλά για να βοηθήσω αυτήν την σπουδαία προσπάθεια της εν λόγω εταιρίας , φεύγω... λέγοντας στους κυρίους προηγουμένως ότι τα τηλεκοντρόλ λέγονταν παλιά από τους τεχνικούς (ηλεκτρονικούς) των τηλεοράσεων και "κουμπουτεράκια" για τον απλό κοσμάκι που πήγαινε να πάρει επισκευασμένη την ΤV του..!!

Αυτά τα ολίγα και ειλικρινά λυπάμαι που κάποια άτομα δεν αλλάζουν νοοτροπία , ίσως και ο λόγος που η Ελλάδα δεν πηγαίνει μπροστά είναι γιατί υπάρχουν αυτά τα "άτομα¨.!
(Άλλωστε την λέξη την έβαλα μέσα σε εισαγωγικά ...ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ , αν όχι τα αυτιά σας.)

Εύχομαι στην Crystal Audio καλή επιτυχία στις μελλοντικές πωλήσεις της.!

Υπαρχει αυτη η ερωτηση
Όταν μεγεθύνω πολύ τους υπότιτλους, χάνονται κάποιες γραμμές/λέξεις. Πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα;

Δεν ξερω αν λυθηκε το το προβλημα ολοκληρωτικα αλλα σε αρχεια mkv που εχω ενσωματωσει υποτιτλους με το mkvmerge σε ορισμενα σημεια βλεπω οτι λειπουν γραμμες υποτιτλων.Φυσικα γινεται σπανια αλλα γινεται.

Αυτό συμβαίνει και με την τελευταία αναβάθμιση του Firmware Update V. 1.05 για το Media Player PicoHD (21-01-2011). Λύση βρήκα μόνο αν βάλω ανάλυση 720p. Tότε οι υπότιτλοι καταλαμβάνουν όλη την οθόνη και δεν κάνουν άλλη γραμμή. Όταν είναι 1080 τότε οι υπότιτλοι είναι πιο κέντρο στην οθόνη με αποτέλεσμα να κάνει άλλες γραμμές.
Επίσης θέλω να πω ότι πρέπει σε επόμενο Firware να υπάρχει μία πιο εντονη μαύρη σκιά γύρω από την γραμματοσειρά γιατί όταν εχει λευκό φόντο δεν φαίνονται καλά οι υπότιτλοι.
Αυτά συγνώμη για την ενόχληση και συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε.

μια ερώτηση. Πως μπορουμε να παρουμε τον ηχο απο εξωτερικο ενισχυτη stereo? Τι συνδέσεις ακολουθούμε μεταξυ tv-pico-ενισχυτη?ευχαριστώ

μια ερώτηση. Πως μπορουμε να παρουμε τον ηχο απο εξωτερικο ενισχυτη stereo? Τι συνδέσεις ακολουθούμε μεταξυ tv-pico-ενισχυτη?ευχαριστώ

Συνδέεις το pico με hdmi στην τηλεόραση, και την τηλεόραση με rca στον ενισχυτή.

Εχω τo wd live συνδεμένο με συστημα 5.1 και ακούω ματροσκες με DTS.
Είδα οτι το pico μετατρέπει DTS σε stereo, οπότε βγάζει ήχο οταν συνδέεται απλά μέσω hdmi σε μια τηλεόραση;
απο ποιότητα εικόνας, πως συγκρίνεται; παίζει εξίσου καλά το ίδιο 1080 mkv αρχείο όπως το wd2?

Εγω ρε παιδια ο μονος λογος που δε το χω παρει ειναι οτι θαθελα πολυ ναχει dts passthrough.. Τοσο δυσκολη λειτουργια ειναι αυτη; Να περναει δηλαδη τον ηχο ανεπεξεργαστο για να τον σιαξει ο av?.. Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει αυτο με καποιο upgrade?

Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO PicoHD - Το λιλιπούτειο Media Player

ολα καλα με το μικρο πικο, όμως αρνειται να δει τα αρχεια σε ενα samsung s1 mini σκληρο ( παιζει σε αλλα players που το δοκιμασα). οχι τιποτε αλλο αλλα ειναι ιδανικό ταιριασμα σε μεγεθος! Καμιά ιδέα? ευχαριστώ
έχω το S2 και αυτός είναι λίγο "επιλεκτικός" για να παίξει.
Πάιζει μόνο όταν η θύρα USB υποστηρίζει και τροφοδοσία.
Κατευθέιαν πάνω σε φορητό αλλά όχι απο usb hub.

Αυτό συμβαίνει και με την τελευταία αναβάθμιση του Firmware Update V. 1.05 για το Media Player PicoHD (21-01-2011). Λύση βρήκα μόνο αν βάλω ανάλυση 720p. Tότε οι υπότιτλοι καταλαμβάνουν όλη την οθόνη και δεν κάνουν άλλη γραμμή. Όταν είναι 1080 τότε οι υπότιτλοι είναι πιο κέντρο στην οθόνη με αποτέλεσμα να κάνει άλλες γραμμές.
Επίσης θέλω να πω ότι πρέπει σε επόμενο Firware να υπάρχει μία πιο εντονη μαύρη σκιά γύρω από την γραμματοσειρά γιατί όταν εχει λευκό φόντο δεν φαίνονται καλά οι υπότιτλοι.
Αυτά συγνώμη για την ενόχληση και συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε.
Πραγματι τα αρχεια που λεω ειναι 1080.
Ελεγα να το γραψω και εγω αλλα με προλαβες.Παροτι φαινεται οτι οι υποτιτλοι εχουν outline σε λευκό φόντο δεν φαίνονται καλά.
Ισως να επρεπε να μπει και το κιτρινο χρωμα στους υποτιτλους οπως και χρονικη μετατοποπιση αυτων(+ - ανα sec ) για srt που δεν ειναι συγχρονισμενα.

Tα παιδια απο την crystal audio, διαβαζουν το φορουμ μας και εχουν αποδειξει οτι αν ειναι κατι εφικτο , το πραγματοποιουν στο επομενο fw update.
Ειμαι σιγουρος οτι θα κανουν το καλυτερο δυνατο.

H χρονική μετατόπιση υποτίτλων καθώς και το screen saver είναι 2 θέματα που ψάχνουμε ακόμα. Θα το μεταβιβάσω και για εντονότερη σκιά στα γράμματα... ;)

Εχω τo wd live συνδεμένο με συστημα 5.1 και ακούω ματροσκες με DTS.
Είδα οτι το pico μετατρέπει DTS σε stereo, οπότε βγάζει ήχο οταν συνδέεται απλά μέσω hdmi σε μια τηλεόραση;
απο ποιότητα εικόνας, πως συγκρίνεται; παίζει εξίσου καλά το ίδιο 1080 mkv αρχείο όπως το wd2?

Κανει DTS downmix.
Εικονα μια απο τα ιδια, τα εχω και τα 2... Δες και εδω μερικες διαφορες:
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=1481042&postcount=250

Εγω ρε παιδια ο μονος λογος που δε το χω παρει ειναι οτι θαθελα πολυ ναχει dts passthrough.. Τοσο δυσκολη λειτουργια ειναι αυτη; Να περναει δηλαδη τον ηχο ανεπεξεργαστο για να τον σιαξει ο av?.. Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει αυτο με καποιο upgrade?

Δε νομιζω, ειναι θεμα hardware...

Καλησπέρα.. Δύο ερωτήσεις αν μπορέι να βοηθήσει κάποιος
1) Παίζει mkv με ενσωματωμένους ελληνικούς υποτίτλους; (κάποιος ανέφερε νομίζω ότι παίζει αλλα ρωτάω για σιγουριά)
2) να υποθέσω ότι παιζει και αγγλικους srt σωστα;

Καλησπέρα.. Δύο ερωτήσεις αν μπορέι να βοηθήσει κάποιος
1) Παίζει mkv με ενσωματωμένους ελληνικούς υποτίτλους; (κάποιος ανέφερε νομίζω ότι παίζει αλλα ρωτάω για σιγουριά)
2) να υποθέσω ότι παιζει και αγγλικους srt σωστα;

1)ναι (αλλα γιατι να τους ενσωματωσεις? εχεις χρονο για χασιμο?)
2)ναι και εξωτερικους και εσωτερικους