Για τα mkv δεν ειναι χασιμο χρονου (το πολυ 5 λεπτα).Εξαλλου μπορει σε ενα αρχειο να εχεις πανω απο 1 υποτιτλο1)ναι (αλλα γιατι να τους ενσωματωσεις? εχεις χρονο για χασιμο?)
2)ναι και εξωτερικους και εσωτερικους
Για τα mkv δεν ειναι χασιμο χρονου (το πολυ 5 λεπτα).Εξαλλου μπορει σε ενα αρχειο να εχεις πανω απο 1 υποτιτλο1)ναι (αλλα γιατι να τους ενσωματωσεις? εχεις χρονο για χασιμο?)
2)ναι και εξωτερικους και εσωτερικους
Για τα mkv δεν ειναι χασιμο χρονου (το πολυ 5 λεπτα).Εξαλλου μπορει σε ενα αρχειο να εχεις πανω απο 1 υποτιτλο
Εγώ το έχω με WD passport 500GB USB3 και παίζει μια χαρά.αν συνδέσω μια festplate με 320gb την σηκώνει....
οντως φιλε μου γραφει =line out=οποτε δε γινεται κατι ε.....διπλα που εχει 3 εξοδους που γραφουν- Pr-Y-Pb- κναουν τιποτα ??οσο για την εικονα σε πια αναλυση να το βαλω?ευχαριστω..εισαι σιγουρος οτι εκει που τα συνδεσες ηταν εισοδοι ηχου και οχι εξοδοι ?
Κατι μου λεει οτι δεν φταιει το Pico.
οντως φιλε μου γραφει =line out=οποτε δε γινεται κατι ε.....διπλα που εχει 3 εξοδους που γραφουν- Pr-Y-Pb- κναουν τιποτα ??οσο για την εικονα σε πια αναλυση να το βαλω?ευχαριστω..
φωτο εδω----ασχετο ομως το θεμα που εχουν..http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=74346
στο HC γραφει audio in και το ιδιο στην τβ...το μονο out που εχει η τβ ειναι το το optical το οποιο δεν εχει το HC.μοντελο ειναι το -philips HTS3154..στο πανω μνμα εχω ενα συνδεσμο που εχει φωτο απο το συγκεκριμενο....μηπως υπαρχει κανενας ανταπτορας που να ταιριαξω???ευχαριστω..Eαν η tv σου είναι η PJ350, έχει ανάλυση 720p. Άρα θα παίξεις με τις αναλύσεις 720p/50, 720p/60, 1080i/50, 1080i/60.
Line Out που λέει; Στα βύσματα της tv ή του home cinema;
Ποιό μοντέλο είναι το HC σου;
1. Συνδέεις το Pico στην TV με HDMI μόνο για εικόνα.
2. Εάν το Pico έχει επιλογή να μην στέλνεις ήχο μέσω HDMI και να μορείς να τον στέλνεις από το Line out που έχει σε RCA ,τότε συνδέεις το RCA audio out του Pico στο RCA audio in του Home Cinema σου (από το οποίο λογικά φεύγουν οι εξοδοι των ηχείων σου)
3. εάν το Pico δεν έχει τρόπο να απομονώσεις τον ήχο του HDMI τότε χρειάζεσαι κάτι τέτοιο :http://www.hdtvsupply.com/digital-to-analog-audio-converter.html ώστε να συνδέσεις το Pico με την TV σου μέσω HDMI και μετά να πάρεις από την TV μέσω optical out και με τον converter να συνδέσεις την TV με το HC ......( πολύς μπελάς.....)
To Pico δεν μπορεί να στείλει ταυτόχρονα και από τις 2 εξόδους νομίζω.
επίσης το converter (αν δεν υπάρχει κάτι πιο φτηνό) δεν νομίζω να είναι εφαρμόσιμο (89$).
Πρωτη φορα βλεπω TV που δεν εχει ουτε υποδοχη ακουστικων! (Δε λεω για RCA out που εχουν TV των 100 )
Κατα τα λοιπα το optical out τους μαρανε τους Κορεατες...
Μπορείς πάντα να πάρεις audio out απο τα scart...
(Με ένα scart to rca adapter με input/output διακόπτη).
Γιάννης
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.