ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Όλα τα φορμά ήχου, downmixed σε stereo με οποιαδήποτε συνδεσμολογία...
χμμ..πολυ κακο αυτο...
μονο στερεο χωρις προπτικη αναβαθμισης για dts&dd?
Όλα τα φορμά ήχου, downmixed σε stereo με οποιαδήποτε συνδεσμολογία...
χμμ..πολυ κακο αυτο...
μονο στερεο χωρις προπτικη αναβαθμισης για dts&dd?
Με firmware αναβάθμιση δεν γίνεται να προστεθεί αυτό το feature.
Σκοπός του PicoΗD είναι να έχει ο κάτοχος του ήχο σε κάθε ταινία SD & HD με απευθείας σύνδεση σε τηλεόραση και βέβαια να πιάνει τον ελάχιστο χώρο ώστε να είναι φορητό. Γιαυτό άλλωστε είναι φτηνό.![]()
επειδη διαβαζω οτι ειναι δυνατο μηχανακι που δεν μασαει σε δυσκολα αρχεια,θα ηταν σουπερ και για το κυριο συστημα.
κριμα.αδικειται το μηχανακι,για κατι-πολυ απλο-πιστευω..:AFADF0:
Λογικά εφόσον πάει καλά το pico, τα 5.1 και hd formats ήχου θα τα παίζει το nanoHD...![]()
επειδη διαβαζω οτι ειναι δυνατο μηχανακι που δεν μασαει σε δυσκολα αρχεια,θα ηταν σουπερ και για το κυριο συστημα.
κριμα.αδικειται το μηχανακι,για κατι-πολυ απλο-πιστευω..:AFADF0:
+1000... βασικα αυτος ειναι ο μονος λογος που δε το χω παρει ακομα...θα τα πατησει ολα χαμω ετσι απλα αμα ειχε και αυτη την λειτουργια..:guitarist:
Tο καταλαβαίνω και συμφωνώ πως καλά θα ήταν...
Να ξέρεις πως έχουμε "μεγάλα αυτία" σαν εταιρεία...![]()
Iσως αυτο απανταει το ερωτημα σου....
The new BOXCHIP F10 chipset (processor) offers superior performance to anything else in it's price range. We have successfully streamed MKV files at up to 70mbit/s using this player. This means the performance for MKV is superior to the older Realtek based players (like the Asus OPlay, Xtreamer, ACRyan Playon, Sumvision Cyclone mk1/mk2, Hisense) and more on a par with the Sigma 865x based players (WDTV Live, Egreat S1A, Viewsonic VMP74).
Απο το παλιοτερο wd που ειχα η εικονα ειναι στα ιδια επιπεδα και ισως λιγο καλυτερη.
Από την σελίδα του προιόντος:
Αμφιβάλω αν οποιαδήποτε συνηθισμένη hdmi σαν αυτές που έχουν οι συσκευές όλων μας θα παίξουν με αυτό. Και η λογική αυτό λέει, πως δεν μπορείς να παίρνεις μια θύρα ψηφιακών σημάτων, να διαχωρίζεις τα καλωδιάκια της και τους βάζεις ακροδέκτες αναλογικών θυρών, και να έγινε η μετατροπή...
το εχω δοκιμασει φιλε μου αλλα τιποτα......Φίλε μου θα πάρεις αυτό http://mybroadband.co.za/photos/data/500/scart_to_rca_adapter.jpg από οποιοδήποτε μαγαζί ηλεκτρονικών, θα το συνδέσεις σε ένα απ' τα δύο scart της τηλεόρασης (που σίγουρα υπάρχουν όπως δείχνεις εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=74346), θα βάλεις τον επιλογέα στο output και με ένα ζευγάρι rca (κόκκινο-άσπρο) θα συνδεθείς με το audio input (κόκκινο-άσπρο) αντίστοιχα του Philips.
Καλές ακροάσεις
Γιάννης
ναι αλλα εχει πισω ενα διακοπτη που το αλλαζεις -in-out-Αυτα τα scart ειναι input, δε μπορεις να παρεις ηχο απο εκει, μονο να δωσεις στην TV.
Άσχετα από το θέμα του φίλου, υπάρχουν συσκευές που μετατρέπουν το ψηφιακό σήμα σε αναλογικό (HDMI to VGA + 2 x RCA) και δουλεύουν σε κάθε περίπτωση. Φυσικά απαιτούν ρεύμα για να λειτουργήσουν και κοστίζουν ακριβά, όπως αυτή εδώ που φτάνει τα 85 ευρώ.
ναι αλλα εχει πισω ενα διακοπτη που το αλλαζεις -in-out-
το δοκιμασα φιλε μου αλλα....οταν βλεπω τηλεοραση περναει ο ηχος κανονικα και ακουω απο το HC..οταν βαζω ομως να παιξει το piko δεν ακουγεται τιποτα ..μονο της τηλεορασης....γιατι????
Αυτο ειναι η φορα του βυσματος, η φορα του σηματος ειναι προς την TV και αυτο δεν αλλαζει.
Για να κανει αυτο που θες, θα πρεπει να εχει Scart out, και αυτα που εχει ειναι in.
το εχω δοκιμασει φιλε μου αλλα τιποτα......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.