Crystal Audio Premium-HD

Καλησπερα, αγορασα το παραπανω μηχανακι το συνδεσα και ειδε μια χαρα ολα τα καναλια.

Στην συνεχεια χρειαστηκε να μετακομισω την τηλεωραση για μερικες ωρες και μολις το ξανασυνδεσα ανοιγει κανονικα , κανει αναζητηση και απλα δεν βρισκει κανενα καναλι !

τα φωτα σας φιλοι..! εχω κολλησει εδω και 2 ωρες συνδεω ξεσυνδεω τα σκαρτ, κανω δοκιμη χωρις το κουτι μηπως δεν εχω σημα, τιποτα ! αναζητηση, μηδεν καναλι, και με ξαναπαει στο αρχικο μενου με τις επιλογες γλωσσας κλπ.

Καλησπέρα σε όλους.
Προσφάτως αγόρασα το συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος από την ποιότητα κατασκευής αλλά και από τις δυνατότητές του, πάντα σκεπτόμενος και την τιμή αγοράς. Έχω ένα θέμα μόνο. Όταν βάζω εξωτερικό δίσκο, ενώ μου βλέπει κανονικά τις ταινίες, διαβάζει κανονικά υπότιτλους, αν η ταινία είναι με ήχο DTS τότε, δεν μου παίζει τον ήχο. Έχω δει τις ρυθμίσεις αν υπάρχει κάποια επιλογή αλλά τίποτα. Ο αποκωδικοποιητής έχει την τελευταία έκδοση λογισμικού και είναι συνδεδεμένος με την τηλεόραση μέσω HDMI.
Έχει κανείς κάποια πρόταση; Το έχει μήπως κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Δεν είναι πρόβλημα του δέκτη. Απλά το τσιπ που έχει δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει DTS. Στα sticky θέματα της κατηγορίας υπάρχουν οδηγίες για μετατροπή του ήχου.

@ vaginen βασικά δεν είμαι κάτοχος αυτού του αποκωδικοποιητή, θα σου πω όμως κάτι που ισχύει σε μερικά media player και μπορεί να ισχύει και εδώ. Από ότι βλέπω (από τα χαρακτηριστικά του) ο premium υποστηρίζει σίγουρα ήχο AC3 και πιθανόν να κάνει passthrough μέσω της ομοαξονικής ήχο DTS στον πολυκάναλο ενισχυτή ο οποίος με τον αποκωδικοποιητή του παίζει το DTS κανονικά! Δηλαδή σε αυτή την περίπτωση πρέπει να συνδέσεις ψηφιακά τον premium με πολυκάναλο ενισχυτή. Αν ισχύει αυτό και δεν έχεις πολυκάναλο ενισχυτή, μπορείς να μετατρέψεις το DTS σε AC3 με τα popcorn mkv audio converter ή με to mkv2Ac3 και να τα παίξεις κανονικά! Ειδικά το 2ο είναι πανεύκολο.

Επειδή ο υπάρχων εξοπλισμός μου δεν έχει είσοδο coaxial αλλά optical, αν πάρω ένα converter, θα κάνει δουλειά ή δεν έχει νόημα;

Αν είναι όπως οι υπόλοιποι δέκτες, βγάζει και στo HDMI τον ήχο που θέλεις. Μπορείς να τον συνδέσεις εκεί αν είναι ελεύθερο.

Ενδιαφέρομαι για τον συγκεκριμένο δέκτη αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο από το επίσημο site? Υπάρχουν αξιόλογες εναλλακτικές που να καλύπτονται από επίσημη εγγύηση. Αν τον πάρω από σκρουτζομαγαζο, τι εγγύηση έχω?

Ευχαριστώ πολύ.

Ενδιαφέρομαι για τον συγκεκριμένο δέκτη αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο από το επίσημο site? Υπάρχουν αξιόλογες εναλλακτικές που να καλύπτονται από επίσημη εγγύηση. Αν τον πάρω από σκρουτζομαγαζο, τι εγγύηση έχω?

Ευχαριστώ πολύ.

Από e-shop μόλις παρέλαβα και εγκατέστησα χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα βλέπω ακόμα καλύτερη τιμή στα 27,90 ευρώ ενώ πριν από λίγο πλήρωσα κατά την παραλαβή 29,90 Ευρώ.

:2thumb22sup:

Από e-shop μόλις παρέλαβα και εγκατέστησα χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα βλέπω ακόμα καλύτερη τιμή στα 27,90 ευρώ ενώ πριν από λίγο πλήρωσα κατά την παραλαβή 29,90 Ευρώ.

:2thumb22sup:
Σωστός. Και άμεσα διαθέσιμο σε κατάστημα δίπλα μου.. Ευχαριστώ πολύ!
To καλό με τον Premium είναι οτι η εταιρία δεν μπορεί να αρνηθεί service επικαλούμενη παραεισαγωγή ;)
Πες το ψέματα... lol

Να ρωτήσω. Στο σκρούτζ υπάρχει κατηγορία HD δεκτών και Full HD δεικτών. Ο crystal audio premium HD εμφανίζεται μονο στην πρώτη κατηγορία και όχι στην full HD. Γνωρίζει κανείς γιατί ή μηπως πρόκειται για διαφημιστικό τρικ;

Χαίρετε, αγόρασα πρόσφατα τον συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάπου ένδειξη για την ισχύ του σήματος. Πατώντας το info 2 φορές δείχνει μόνο ένα μετρητή με την ποιότητα του σήματος.

Καλησπερα! Αγορασα πριν 2 μηνες τον Premium HD και ενω για λιγες εβδομαδες ολα ηταν εξαιρετικα, εδω και 10 ημερες σταματα την αναπαραγωγη αρχειων (πχ mkv) λιγα δευτερολεπτα μετα την εναρξη. Για την ακριβεια, πρωτα σταματα ο ηχος και 2-3 περιπου δευτερολεπτα μετα παγωνει η εικονα.
Δοκιμασα διαφορετικα στικακια και εκανα αναβαθμιση firmware χωρις αποτελεσμα. Ειναι σφαλμα του δεκτη? Υπαρχει κατι ακομη να κανω?
Ευχαριστω

γεια και χαρα....αγορασα τον δεκτη και ταυτοχρονα και ενα tele usb 300 χειριστηριο.....δυστηχως μεσα στους κωδικος ομως που εχει το προγραμμα που δινει το κοντρολ,ενω εχει το prime hd το premium δεκτη δεν τον εχει...ξερει κανεις κατι?ευχαριστω