Γεια χαρα σε ολους.
Ειμαι και εγω ενας χαρουμενος κατοχος εδς και κανα 2μηνο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το μηχανημα.
Θα ηθελα να ρωτησω το εξης γιατι δε το βρηκα πουθενα στο manual μηπως ξερετε :
Οταν βλεπω καποια σειρα μολις τελειωνει ενα επεισοδειο γινεται να σταματαει και να μην παιζει το επομενο?
Ευχαριστω για τον χρονο σας.
the_observer
Κατά την εκκίνηση (boot) ξεκινά πάντα με ανάλυση SD, οπότε παίζει σε όλες τις τηλεοράσεις. Αμέσως μετά ανεβάζει την ανάλυση στην οποία τον έχετε ρυθμίσει, οπότε εάν δεν την υποστηρίζει η τηλεόραση, δεν έχετε εικόνα.Έλεγξα και την ανάλυση και τα rgb cvbs (κάπως έτσι) και δεν έδινε πουθενά εικόνα , έπειτα αν ήταν θέμα ανάλυσης δεν θα έδειχνε ούτε τα μενού φαντάζομαι .
Κατά την εκκίνηση (boot) ξεκινά πάντα με ανάλυση SD, οπότε παίζει σε όλες τις τηλεοράσεις. Αμέσως μετά ανεβάζει την ανάλυση στην οποία τον έχετε ρυθμίσει, οπότε εάν δεν την υποστηρίζει η τηλεόραση, δεν έχετε εικόνα.
Νομίζω βάζεις πρώτα το lcn off και μετά πας ταξινόμηση . Έπειτα επιλέγεις με το κόκκινο κουμπί ένα , το πας με τα βελάκια στην θέση που θέλεις και ξανά με το κόκκινο το αφήνει εκεί .
Για να βάλετε τα κανάλια στην επιθυμητή σειρά πραγματοποιήστε τα παρακάτω βήματα:Μπορεί κάποιος να μου πεί πώς βάζεις τα κανάλια με την σειρά που θέλεις?Οι επιλογές αυτόματης ταξινόμησης δεν με βολεύουν.
Ενδιαφέρον. Οι δοκιμές που είχα κάνει σε άλλους Mstar δεν είχαν επιτυχία. Μόνο ενσωματωμένοι σε ματρόσκα έπαιζαν και πάλι όχι πάντα.Να προσθέσω ότι υποστηρίζονται μόνο .srt υπότιτλοι (όπως ακριβώς γράφει και στο site). Ωστόσο μετά από αρκετές δοκιμές παίχτηκαν εξωτερικοί VobSub υπότιτλοι με χρήση του προγράμματος AviAddXsubs. Όταν ήταν στον ίδιο φάκελο και .srt υπότιτλοι και VobSub κολλούσε. Επίσης όταν τελείωνε το αρχείο ή κάποιος ήθελε να επιστρέψει στο φάκελο κολλούσε και πάλι ενώ και οι ίδιοι οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται σωστά oπότε η αναπαραγωγή τους μόνο αναίμακτη δεν ήταν. Πάντως έπαιξαν.
Αυτό δεν μας κάνει η Mstar την χάρη να το αλλάξει...Επίσης να σημειώσω πως όταν το μενού του δέκτη είναι στα αγγλικά οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται κανονικά αλλά σαν σύμβολα/αλαμπουρνέζικα/κινέζικα. Μόνο αν γίνουν UTF-8 διαβάζονται.
Είναι και ο μοναδικός αξιόλογος δέκτης της αγοράς που υποστηρίζει DTS passthrough, οπότε ας ξέρουμε τι γίνεται με τους υπότιτλους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.