CRYSTAL AUDIO -Ψηφιακός Δεκτης HD &ι Media Player η Crypto Redi 250MP-Δέκτης με DTS?

kostas01

New member
8 September 2011
25
CRYSTAL AUDIO -Ψηφιακός Δεκτης HD &ι Media Player η Crypto Redi 250MP-Δέκτης με DTS?

α) Ενδιαφερομαι για ενα ψηφιακο δεκτη μαζι με HD MEDIA PLAYER.Ζυγιζοντας τα,με ενδιαφερει κυριως η λειτουργια πρωτα σαν HD media player (για mkv με DTS κυριως)και μετα σαν δεκτη.Απο αυτους τους 2,αν τους εχει δει καποιος σε λειτουργια,ποιος θεωρειται οτι εχει το καλυτερο HD MEDIA PLAYER που να υποστηριζει καλυτερα τα περισσοτερα ειδη ταινιων καταρχας?
β) Ο CRYPTO με DTS εχει το πλεονεκτημα του DTS,γιατι μεχρι τωρα αναγκαζομαι να κανω τις ταινιες μετατροπη (με το MKV2AC3) ωστε να τις βλεπω με ac3 ηχο,αλλα δεν ξερω τελικα σαν ποιοτητα media player αν ειναι ιδιος με τον crystal audio.
γ)Μηπως υπαρχει κατι αλλο να προτεινετε?Ευχαριστω εκ των προτερων

Re: CRYSTAL AUDIO -Ψηφιακός Δεκτης HD &ι Media Player η Crypto Redi 250MP-Δέκτης με D

α) Ενδιαφερομαι για ενα ψηφιακο δεκτη μαζι με HD MEDIA PLAYER(ειμαι μεταξυ του CRYSTAL AUDIO και του CRYPTO).Ζυγιζοντας τα,με ενδιαφερει κυριως η λειτουργια πρωτα σαν HD media player (για mkv με DTS κυριως)και μετα σαν δεκτη.Απο αυτους τους 2,αν τους εχει δει καποιος σε λειτουργια,ποιος θεωρειται οτι εχει το καλυτερο HD MEDIA PLAYER που να υποστηριζει καλυτερα τα περισσοτερα ειδη ταινιων καταρχας?
β) Ο CRYPTO με DTS εχει το πλεονεκτημα του DTS,γιατι μεχρι τωρα αναγκαζομαι να κανω τις ταινιες μετατροπη (με το MKV2AC3) ωστε να τις βλεπω με ac3 ηχο,αλλα δεν ξερω τελικα σαν ποιοτητα media player αν ειναι ιδιος με τον crystal audio.
γ)Μηπως υπαρχει κατι αλλο να προτεινετε?Ευχαριστω εκ των προτερων

Re: CRYSTAL AUDIO -Ψηφιακός Δεκτης HD &ι Media Player η Crypto Redi 250MP-Δέκτης με D

Για δες και τον sonora stb-001

Kαι εγω ειμαι αναμεσα σε αυτους τους δυο(εχω εναν funai 2205 αλλα χρειαζομαι ακομα εναν) για pvr πιο πολυ και λιγο τηλεοπτικο, οποιος τους εχει δει ας μας πει ποιος αξιζει συγκριτικα περισσοτερο.